Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Novac ili ljubav?

Novac
22
36%
Ljubav
39
64%
Korisnikov avatar
By leobg
Da li je za vas bitno materijalno stanje partnera ili ljubav?
Vise puta sam doziveo da je mojim "momcima" binije da li imam pare ili nemam. Pa me zanima sta mislite o tome, sta je bitnije? Ljudska dusa ili novac?
Korisnikov avatar
By Marvin
:lol:

u zabavištu smo, šta?
By Pending-For-A-Bending
MArvin je u pravu...
Mada imao sam iskustva da me neki govnar totalno iskoristi kad vidi da imam kinte.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ja volim pare :love: ... Eto ti i ljubavi i novca u istoj recenici :wink: .
:sesir:
NOX
By rockIt_grL
mmmmmm...moj konacan odgovor je ....novac.
sto volim ova laka pitanja..
leo..leo..nadam se da ti je samo dosadno..
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Energija...emocije su predivna vrsta energije, za davanje i uzimanje.
Novac je isto olichenje materijalne energije, zajedno chine savrshen spoj.

Jer od ljubavi telo nije u stanju da zivi, a novac nije hrana dushe.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
super je tema! da li biste radije da vas pojede četa mrava ljudoždera ili izgazi krdo slonova? da li biste više voleli da vam kuću sruši zemljotres ili poplava? da li bi... ma, you get the point.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by 2Q2Bstr8
super je tema! da li biste radije da vas pojede četa mrava ljudoždera ili izgazi krdo slonova? da li biste više voleli da vam kuću sruši zemljotres ili poplava? da li bi... ma, you get the point.
Ja sam za krdo slonova(pre cu crci); zemljotres(nisam ga nikada osetio)
:lol: :lol: :lol:

A ja biram ljubav!:love:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
well, imao sam jeom priliku da tip u kog sam bio ludo zaljubljen ima para na bacanje.
I bio bih licemjer ako bih rekao da nisam uzivao u bezobraznom razbacivanju, bahacenju i kupovini.

e, sad (ono sto je najvaznije), nisam bio sa njim zbog para naravno.

tako da - ja bih najradije "i jare i pare" - ljubav sa zgodnim bogatunom:P
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Big Bad Bear
MArvin je u pravu...
Mada imao sam iskustva da me neki govnar totalno iskoristi kad vidi da imam kinte.
znachi imash kinte :zavera:
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa, volim ostvarene muskarce. posto studiram ne verujem da bih dugo mogao biti sa nekim ko ima manje para od mene, jer ni sebe ne mogu da skrpim... u nekom trenutku bi definitivno zbog ''tehnickih'' problema dosli u konflikt...
jednog dana kad budem imao svoje pare cu sigurno traziti nekog ko ce biti slicnog materijalnog statusa, jer opet, ponavljam, volim kompletne i ostvarene ljude.
Korisnikov avatar
By Zibro
meni je od presudnog znacaja da partnera kapiram kao vrednu i sposobnu osobu ,

u tom smislu bilo bi mi bilo bitno da je materijalno dobrostojeci samo u varijanti da je sam stekao sve sto ima te da je njegova imovina odraz njegovih kvaliteta

dakle neko ko je pun ko brod zahvaljujuci mamici i tatici , dedovini i sl . savrseno ni malo ne bi mogao da me privuce i fascinira finansijskim faktorom bilo koje vrste

ovaj mojh je uglavnom u situaciji da nema pas za sta da ga ujede ali se u celoj svojoj situaciji stvarno lavovski bori i izlazi sa kraja na kraj dokazao je i pokazao sebe kao izuzetno sposobnog i kvalitetnog momka , sad sto to u srbiji bas i ne dovodi do neverovatnih rezultata stvarno nema veze
dakle Ljubav definitivno
a ako ima kvalitete koji su potrebni da se ja uopste zaljubim u njega sasvim sigurno sve ostalo ce doci samo od sebe
Korisnikov avatar
By mmiki
Ljubav naravno....
A rezultat ankete me zabrinjava....
By Swanheart
novac vec imam, bilo bi lepo za promenu imati i ljubav

omg, sto li uopste i otvaram ovakve teme :drama:
Korisnikov avatar
By Rei
:giggle:

Mora da se radi o nekoj dramatichno vecoj 'kolichini' ljubavi ili novca u odnosu na moje trenutno stanje. NPR neko ko ima platu 600* evra ne spada u 'zhelim ga zbog novca' kategoriju. Neko ko ima platu od 2000+ evra spada. :hvala:

Call me shallow, i dont really care, mojoj dushi napacenoj samo pare fale :P

[size=-2]*nije moje trenutno stanje no nije ni dramatichno bolje od njega.[/size]
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Zibro

u tom smislu bilo bi mi bilo bitno da je materijalno dobrostojeci samo u varijanti da je sam stekao sve sto ima te da je njegova imovina odraz njegovih kvaliteta

dakle neko ko je pun ko brod zahvaljujuci mamici i tatici , dedovini i sl . savrseno ni malo ne bi mogao da me privuce i fascinira finansijskim faktorom bilo koje vrste

ovaj mojh je uglavnom u situaciji da nema pas za sta da ga ujede ali se u celoj svojoj situaciji stvarno lavovski bori i izlazi sa kraja na kraj dokazao je i pokazao sebe kao izuzetno sposobnog i kvalitetnog momka , sad sto to u srbiji bas i ne dovodi do neverovatnih rezultata stvarno nema veze
dakle Ljubav definitivno
a ako ima kvalitete koji su potrebni da se ja uopste zaljubim u njega sasvim sigurno sve ostalo ce doci samo od sebe
sa ovim se apsolutno slazem, i jos da dodam da se osecaj zaljubljenosti kod mene tesko izaziva. bar onaj osecaj koji bi trajao duze...
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Zibro

dakle Ljubav definitivno
sa ovim se apsolutno slazem, i jos da dodam da se osecaj zaljubljenosti kod mene tesko izaziva. bar onaj osecaj koji bi trajao duze...
:smirk: Kuku jel to kao rok trajanja kod jogurta, 5 dana? :uplasen:
Korisnikov avatar
By ns.happy
neee :) to kod mene tesko dolazi, ali kad dodje traje duze... kao dugotrajnomleko ;)
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by ns.happy
neee :) to kod mene tesko dolazi, ali kad dodje traje duze... kao dugotrajnomleko ;)
:sweet:
Korisnikov avatar
By Sutekh
ljubav. nikad ne bih mogao da budem sa nekim samo zbog novca. ni od rodjenog oca ne volim da trazhim pare, a kamoli od nekog tamo levog. ako ima super, ako nema, oh well.

a ako bih bio sa nekim zbog novca, well, ne bih mogao sebi da odredim cenu, tako da bi ga sama cifra mojih usluga oterala.

nek se jebe sa nekim tamo propalim shtajgarama onda.

a da budem sa nekim u "vezi" samo zato da bih dobio fraj picje petkom uveche je bash ponizhavajucje.

I'd like something that last forever.. Diamonds last forever!

:mirnatetko:
Korisnikov avatar
By HARP
Mislio na novac, a rekao ljubav... jbg
Korisnikov avatar
By tea92
LJUBAV!!!!!!

...moj mozak ne kapira kako nekim ljudima moze novac da bude bitniji od ljubavi!!!! :wtf:
Korisnikov avatar
By Escobar
Money. Fric. Argent. Blé. Sous. Novac.
Korisnikov avatar
By leobg
E sada svima da kazem. Ja sam dozoveo bankrot zarad ljubavi prema odredjenom decku. Trenutno nemam ni za cigarete, sto bi rekla jedna pesma :) A on sada uziva u carima novca koji njegov decko zaradjuje radeci prekovremeno. Zao mi je tog njegovog decka. Shvatice da je uzalud bacao pare na obicnu ... No to je vec njegov problem, ali mi ga je zao. Ono sto sam zakljucio, ljubav se ne kupuje parama, cast izuzetcima koji vide u novcu sve.
Korisnikov avatar
By Loni
Da. Zaista najbolje je napisati LOVE.
Onda si u stvari odgovorio i jedno i drugo.

Ko pomisli na engleski, protumačiće kao LJUBAV
ko pomisli na srpski jezik dakle LOVE.
Ne LOVA već LOVE u množini. Mnogo love.

Dakle LOVE najbolji je odgovor.
No, šalu na stranu - LJUBAV alternativu nema.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Do skoro mi novac uopste nije bio bitan. Od skoro je novac presudan. :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pare...

Probaj od ljubavi da zivis...

:lol:

Tema je previse iskljuciva. Ako glasam za jednu opciju, ne znaci da mi ni druga nije bitna.
Ali naravno da stabilnosti i opstanku veze doprinosi i finansijska, kao i emocionalna i psihicka stabilnost oba partnera.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!