Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Uh...Sebi to ponavljam i ponavljam...

Sto manje znam, manje cu biti povredjen, ali, avaj!

IT'S BEYOND MY CONTROL!!!!

Vrlo cesto moram da saznam, da cackam o nekoj osobi (koja mi se svidja u tom trenutku ili mi je privukla paznju) nesto sto ce me povrediti ( a to znam unapred - da cu biti povredjen)
ali, opet to radim...

I to

UVEK

kada sam vec 95% zaboravio tu osobu i skoro je kompletno ostavio iza sebe

Da li vi mozete da se kontrolisete???
Ili Vam je razum jaci od srca/impulsa???

*** slova u naslovu smanjena od strane moderatorke
Korisnikov avatar
By Zonche!
Uh...

Sto bi nasi Vranjanci rekli "SHTO SI VISHE ZNAJESH VISHE SI PATISH"

slazem se sa tim ali je radoznalost uvek jaca od mene
By Paris
i ja :gotika: izgleda da je moj mazohizam jaci od mene:gotika:
By Snow_Crystal
Jesam radoznala ali do sada sve sto sam saznala od moje lepse polovine mi je bilo ok.Hvala bogu pa nije puno u svemu ovom i nema puno ljudi koje zna/koji je znaju tako da mi to POTPUNO ODGOVARA. Sve u svemu sta je bilo bilo je nek ostane u dalekoj proslosti, vazno je kakva je osoba sad...

Preko nekih bas teskih stvari (recimo pola BGD preslo preko nje), drogirala se itd itd ne bih bas presla...
Korisnikov avatar
By M M and I
nope...kad nekog zaboravljam trudim se da to bude brzoi efikasno...Kad sam nekoga prevazisao sa tim vise na ulici ni o vremenu ne caskam (sto je ovdasnjim pederkama nepojmljivo) pa ni ne kopam da nadjem nesto o toj osobi...
By Swanheart
razum i samo razum...zajeb' radoznalost
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Paris
izgleda da je moj mazohizam jaci od mene:gotika:
UPRAVO!
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Rec "razum" ne postoji u mom imeniku.....jel se to maze na leb...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Zaljubljena
Rec "razum" ne postoji u mom imeniku.....
mislis recniku???

:snob:
et toq!
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
DA....zapucala sam se :doh:

Mrzi me da menjam....

:drama:
By Paris
pa dobro, svi znamo sta si htela da kazes ;)
By Tresh-grl
Originally posted by Zaljubljena
Rec "razum" ne postoji u mom imeniku.....jel se to maze na leb...
:lol: kraljice!

on: Uglavnom se kontrolisem i to bas dobro ali imam par puta godisnje zute minute kad ne mogu.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by Renoir
Vrlo cesto moram da saznam, da cackam o nekoj osobi (koja mi se svidja u tom trenutku ili mi je privukla paznju) nesto sto ce me povrediti ( a to znam unapred - da cu biti povredjen)
nisam siguran sta si pod ovim mislio...ali ako se radi o osobi koju si tek upoznao pa te je necim privukla ne razumem kako te bilo koje saznanje o njemu moze povrediti (sem da srusi neku nerealnu, idealizovanu sliku o njemu).
ne raspitujem se okolo u toj situaciji, pustim da mi taj neko sam kaze svoju proslost pa ma kakva ona bila so what...ne sumnjam da ce tracevi kad tad i sami stici :pljuje:
kada sam vec 95% zaboravio tu osobu i skoro je kompletno ostavio iza sebe

Ne cackam ni po bivsim vezama, ne raspitujem se da li je bio sa jos nekim i sl (zbog necega smo jelte raskinuli)...ali prosto je jace od mene...moram da posaljem sms, da pitam kako je, sta radi... :gubitnik:
ali ajde to nego sto mi bas pre neki dan drugarica javlja: E jel znas da se ... zaposlio u...
Ma bas ti hvala sto me podseti na njega!!! :vatrica:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Bilo nekad. Sad me savrseno zabole kurac za sve. :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hocu sve da znam!

onda lepo mogu da se sto pre naviknem na cinjenice koje mi se ne dopadaju, ili da ostavim tu osobu ukoliko se bas radi o necemu preko cega ne mogu da predjem...ali hocu sve da znam....za skrivene stvari odmah napustam...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja ne vidim kako istinito stanje stvari moze da me povredi? Sto se bivsih veza tice, ne interesujem se za to, jer mi je u ovom trenutku svejedno sta je bilo pre. A u sadasnjosti ocekujem iskrenost od partnera, ali isto sam uglavnom opustena, ne cackam i ne ispitujem. Ta iskrenost bi trebalo da dodje jer partner zeli da bude iskren, jer on sam ima potrebu za takvim odnosom sa mnom a ne zato sto sam se ja pretvorila u detektivku :serlok: Ako se ipak necim nekad opteretim onda mu kazem. Misljenja drugih ljudi ako dospeju do mene uzimam sa veeeeliiikom rezervom. Postoje mnogi razlozi zasto ljudi mogu nesto videti kao negativno... :kiselojegrozdje:;)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by hlaefdige
hocu sve da znam!

onda lepo mogu da se sto pre naviknem na cinjenice koje mi se ne dopadaju, ili da ostavim tu osobu ukoliko se bas radi o necemu preko cega ne mogu da predjem...ali hocu sve da znam....za skrivene stvari odmah napustam...

Apsolutno se slazem :hail:
Mada ono oko napustanja...ukoliko je nekome tesko da neke stvari kaze, i da do znanja da mu/joj treba vreme, to mi je okej (mada se i dalje grizem u sebi)
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ja sam brate njushkalo na kub... Shto se novih osoba tiche, kad mi neko zapadne za oko vishe volim da posmatram i uchim nego shto sam sklon trazhenju drugog mishljenja...

Kad sam u vezi, i kad osetim da neshto preti mom trenutnom statusu postajem josh vece njushkalo, jer lakshe mi je da mi se shto pre presudi dal je pretnja vezi realna ili ne,pa kud puklo... Mrzim da me neko pravi majmunom i uvidim li da brod plovi niz takvu struju nastupa The Kraj!

A kad se veza okoncha osoba je za mene uglavnom voda ispod mosta, ne zanima me ni malo,nisam sklon post-raskidnoj ljubomori
Korisnikov avatar
By m..
Retko kada chachkam ili se raspitujem o osobi za koju sam zainteresovana. Negde sledim svoj gut feeling. A te stvari koje usput cujes mogu i te kako da budu maliciozne ili obojene strahovima osobe koja saopstava, da uopste ne mora da znaci da su tacne, ili ono barem 100% realne. u principu najbolje sam prolazila kad bih isla samo na osnovu svog osecaja. Jbg ljudi grese, uce, menjaju se.
Korisnikov avatar
By decko
Pa to je mac sa dve ostrice.
S druge strane, zavisi i sta ko cacka. Mislim da je glupo kopati po necijim proslim vezama, ex momcima/curama i posle reci da te je povredilo to sto si saznao. Nije cak ni glupo vec je smesno. Proslost je proslost i glupo je suditi nekom na osnovu stvari koje je nekad radio ili nije radio.
Totalno druga stvar je kad saznas nesto sto se desava u sadasnjosti, tj. otkrijes da neko krije nesto od tebe, posto smatram da u tim slucajevima ne vazi ona - sto manje znam, manje cu biti povredjen. To je vec stvar poverenja i nedostatka istog.
Korisnikov avatar
By Blady
Slozicu se sa denijem i lepom brenom...
Trudim se da ne dozvoljavam vise skenjavanje i sjebavanje ....
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by QDF
Slozicu se sa denijem i lepom brenom...
:wtf:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Supervixen
Ja sam brate njushkalo na kub...

Kad sam u vezi, i kad osetim da neshto preti mom trenutnom statusu postajem josh vece njushkalo, jer lakshe mi je da mi se shto pre presudi dal je pretnja vezi realna ili ne,pa kud puklo

A kad se veza okoncha osoba je za mene uglavnom voda ispod mosta, ne zanima me ni malo,nisam sklon post-raskidnoj ljubomori

Sve ovo stoji. :serlok:

Nakon raskida nisam ljubomorna, ali volim da budem obavestena. :djavo:
By pipinveliki
jeste mi srce jace, ali znam da se kontrolisem
evo sad bih se pre urolao u tepih, zavukao pod krevet i skicao
nego sto
bih pokazao jednoj osobi koliko mi se svidja

ali pokazacu :zavera:
na najlepsi moguci nacin :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!