Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Koliko vam se puta desilo da jednostavno na vašem kompu neki softver neće da se instalira (npr. neki dll error izbaci) a kod ortaka radi super? I koliko vam se puta desilo da proklinjete Micro$oft što ima tako glupe ključeve za softver koji se teško unose i moguće je pogrešiti na sto mesta? Koliko puta ste mrzeli sebe jer ne možete da se setite gde ste bacili disk sa instalacionom verzijom nekog vama bitnog programa? I koliko vas smara da kada rebootojete sistem morate sve ponovo da instalirate? E pa više ne morate! Instaliraj jednom i više nikad!

Novi softver Thinstall od svakog programa koji ima regularnu windows instalaciju može da napravi program koji će šljakati na svakoj mašini bez ograničenja i jednako dobro ... Ja sam tako samo prekopirao Office 2007 sa stare konfiguracije i evo sad ga koritim ne instaliranog jednako dobro kao da je instaliran :D Isto važi i sa photohop :D

''

I što je najbolje, ovako instaliran program jednako troši memorije kao i normalno instaliran ... sa tom razlikom što ovako kopiran program ne pravi gužvu u registry-u i ne utiče na ostale programe kada nije u upotrebi (što je problem kada neki programi nisu kompatibilni) ...

Dakle, sada sami bezbolno možemo da pravimo portable aplikacije od svaga što nam dođe pod ruku :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!