Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Zibroprosto da ne poverujes!blago tebi...svi mi dozivimo takve situacije ali obicno budemo samo grubo odbijeni a onda znamo kolikoooo boli...makar nekome nesto lepo da se desii...mogu da zamislim samo te srece...zavidim ti:P
pomalo sam tupav uopste ne provaljujem da li je neko gay ili ne , interesuje me na koji nacin se ljudi upoznaju i prepoznaju , koliko net ima ulogu u svemu tome ...
ja sam svog decka prvi put u zivotu video na bazenu i noge su mi se odsekle , totalno sam odlepio na njega , naravno nisam ni pretpostavljao da je gay a i sam sam u tom periodu bio u fazi preispitivanja.. samo sam ga snimao iz daleka ,
uglavnok smo u istim terminima dolazili na trening i tako smo nekoliko puta slucajno sreli , jednog dana pocela je neka spontana konverzacija u vezi samog plivanja treninga i sl... i tako smo se dogovorill da treniramo zajedno ...
proslo je skoro tri meseca tog druzenja da bi on konacno skupio hrabrosti i posle dugotrajne uvertire da mora nesto da mi kaze , da ce razumeti ako posle toga ne budem zeleo vise nikad da ga vidim i da me moli da to ne zlouportebim ... bla bla bla ... prelomio preko jezika da mu se dopadam ..
kad se tad nisam onesvestio od srece i iznenadjenja nikad necu
od tada sam happy in love
A VI ???![]()
Originally posted by SixtoHehe, kako Sixto dobro sebe zna prvenstveno pa onda ostale! Stara sam ja pederasica sa stazom u pecalbi u Beogradskom pasaluku!
Na Romeu! Mada i dan danas mislim da ce nesto da izadje na videlo sto ce da me odbije! PRevise dobro i savrseno za datu lokaciju!
Inace decko je bivsi mog poznanika! Napomenuo mi je jos pre dva meseca kao da poznaje nekog iz moje teretane i na moje navaljivanje da me upozna pravio se lud! Izvrdava, izvrdava, ne mozes ga namoliti pa da ga jebes! Ja tu odustanem i jedno vece desi se ON! Posle iz price skontamo ko je ko and the romance begins! Sad mi je jasno i zasto se drugar pravio lud, al meni i danas djavo ne da mira! Samo cekam kad ce neka prljavstina da izadje, al decko se ne da pa ne da, naprosto savrsen!
Al kad se vratih na Forum, on mi je postao samo strast, a Zone ceznja srca mog!
Originally posted by Dinaja nemogu da verujem kako sam saznala je tot lici na simora odavno ne sumnjam nadam se sto pre upoznam al ima sanse
Preko Tota, odnosno Simora. Ponekad imam obicaj da zahvalim Totu na tome. Medjutim on odgovori da mu nije bas namera bila da nam zivoti krenu tim tokom kad nas je upoznavao.Ali putevi sudbine su nama neznani, mada mislim da su negde zapisani...
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!