Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Zavisi gde te gleda, jbg....
Ako pijes kafu u kaficu popodne i neko te tebi potpuno nepoznat gleda, to nista ne mora ad znaci, mozda si mu se ucinio "feminiziran" pa on blene da "proveri" jesi li peder....ihh, koliko njih ima koji tako blenu i piteju se:"Da l` je ovaj peder?"...i bave se time koliko mogu da provale jednog.
A ako te pak, gleda neko koga znas iz vidjenja, sa kim se sreces, ko zna, mozda mu se i svidjas.......

U svakom slucaju, treba i ti da uzvratis pogled, pod uslovom da ti se dopao.....kontrolisano, suptilno, nenametljivo :kosa:

A stoji i ona da mu pridjes i priupitas ga da l` je za neko senjepu :lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Eh, kad bih ja tako probijala glavu (a radim to) zbog svake koja me gleda (a mene sve zene gledaju....) :dropdead:
Korisnikov avatar
By Zoe
Mene sinoc zagledase neki pederi u klubu, pa sam se samo na sec. zapitala da li je neki sa Foruma....ako je bio, trebao je prici, ne ujedam :peace:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by blenta
shta je tu hvalisavo?
isadoh glup a mislio sam da sam mu se svideo

:sigh:
A shto mu se tvoj otkopchani shlic ne bi svideo?
Ne zna taj shta valja, ne treba ti on! :kopa:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Claires_Horrors
imam upravo taj problem..jedan simpatichni kolega sa faxa stalno gleda u mene,ali ne znam kako da reagujem.ako i ja pochnem da blejim u njega,mozda ce uobraziti ko zna shta.shta da radim?kako bih mogao da proverim?
Originally posted by REI
obrati pazhnju, da li te gleda u ochi ili malo nizhe... :cuddle:

e tako se ja proshlog meseca merkam sa jednim kolegom
a on mi gleda u farke pa u ochi naizmenichno i smeshka mi se

prilazi drugarica: "e gde si njanjanja..."
blenta (tiho):"kush, posle"
ona:"otkopchane ti pantalone"

a meni ne samo da je otkopchan shlic, neko se vide gatje shlic zjapi do kraja i kaish visi s jedne strane

stvar je bila u tome da je wc u podrumu vrlo mali a ja klaustrofobichan i onda kad idem na tinkilinki kibnem shto pre napolje jer me frka no sam ovaj put zaboravio zakopchati se

Izvini al ovo je. .... :smeh: aaaaaaaa :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by REI
shta je tu hvalisavo?
isadoh glup a mislio sam da sam mu se svideo

:sigh:
A shto mu se tvoj otkopchani shlic ne bi svideo?
Ne zna taj shta valja, ne treba ti on! :kopa:
bash mi takav treba crne kose crnih ochiju mrshav i predlakav :panker:
Korisnikov avatar
By m..
Kad me neko gleda, ja flertujem. (tacka) :roflmao:
Korisnikov avatar
By Hys.
what she said. :novine:
By TVBOY
Ljudi moji ljudski moj drug je radio samnom 3 meseca i ni ja o njemu ni on o meni nismo nista znali,kod nas dvojice niko ni ne moze da predpostavi da smo u fazonu......... tri meseca ja i moj kamerman smo istim autom jurcali sami da snimamo priloge za vesti a nikako da se provalimo dok slucajno nismo poceli na temu homoseksualizma..... i skapirali se sad kad sam ja ostao bez posla a i on smuvao sam ga sa mojim najboljim drugom i sad On i moj drug,moj decko i ja i josh dva druga slavimo novu godinu......
Pozzzzzzz svima.....
cisto onako
Korisnikov avatar
By Sutekh
Nije homoseksualizam, vecj homoseksualnost.

:zid:
Korisnikov avatar
By mmiki
Teska srca iskuliram pa se kajem natenane. :no:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Meni je sve to vrlo, vrlo simpaticno (i u najvecem broju slucajeva samo simpaticno); mislim da mi celici odlucnost. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Galadriel
ne desava mi se da me devojke posmatraju, bar ne ovako :sweet:

mada ja nikad i ne gledam oko sebe :neznam:

secam se na bazenu jednom, ucinilo mi se da me jedna devojka posmatra.. al' ispostavilo se da gleda u neku iza mene jer se ova ladnije od leda setala po svlacionici u bridzit dzouns gace :nope:
Korisnikov avatar
By new_queer
O ljudi moji ...gde ja zivim, i ja kao nesto buljim u druge a drugi malo manje gledaju mene, a i ako me neko gleda taj neko mi se se ne svidja, to je postao standard.

Ne znam kako ali se prepoznamo...a jos kada bi bilo malo vise slobode,pa gde bi nam kraj bio,a dotle parola snadji se!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!