Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By horus.
Sve ljubavi se cine kao „prave“, ali se na kraju ispostavi da nisu...
Ili mozda jesu, ali sa kracim rokom trajanja...
Kao i uvek vreme je pokazatelj i ono nam govori da li smo pogresili, ili...
Koliko ste puta u zivotu iskreno voleli?
Posle koliko vremena vam je to osecanje izbledelo?
Da li u ljubavi ima mesta opsesiji?
Korisnikov avatar
By Zoe
Svaki put sam iskreno volela, najiskrenije (a kako cu voleti neiskreno?!), i svaki put razlicito. Razliciti ljudi bude u nama razlicite osecaje, razlicite vrste ljubavi. Ne bukvalno vrste, ali razlicite nijanse ljubavi.
Za svaku vezu sam mislila da je to "za citav zivot" i svakoj sam se davala do kraja.
Nisam bila opsesivna, ali sam bila predana.
Osecanje ljubavi bi izbledelo posle duzeg vremena, nekada i par godina, ali ne samo po sebi, vec se nakon nekog zajednickog zivljenja ili svakodnevnog celodnevnog vidjanja, ispostavi da mi nismo kompatibilni, i ako me u necemu ta osoba razocara ili izgubi moje postovanje-ja prestajem da je volim.
Jako cesto dajem jos vremena svemu tome, ne raskidam odmah kada posmislim da bi trebalo, ali uvek se ispostavi da je to greska, da ne treba previse cekati, jer se ljudi nikad ne menjaju.

Da, vreme je najbolji pokazatelj da li smo pogresili pri odabiru partnera, i ja dodajem i zajednicko zivljenje.
Uvek sam se trudila da zivim sa osobama sa kojima sam, to mi je odlicno, ali i najbolje pokaze ako je nesto lose.......
Korisnikov avatar
By leobg
Mislim da sam to negde odgovorio, ali ne secam se u kojoj temi. Mislim da postoji jedna prava ljubav koja se dozivi u zivotu. Obicno je drugacije sa svakom osobom sa kojom sam bio, ali ono sto znam je da sam samo sa jednim deckom doziveo pravu ljubav. Tog decka i danas volim i evo jos uvek ne mogu da zavolim nekog drugog. Mislim da je greska kada ljudi kazu da prva ljubav zaborava nema, kod mene to nije bio slucaj. Tek poslednji decko je bio ono pravo sto sam zeleo i cemu sam tezio. Sa njim sam imao kompletnu vezu. Evo posle sest meseci od raskida, mogu da kazem da sam doziveo pravu ljubav, koju sam izgubio zbog gluposti, kao sto to obicno biva. Doduse, mozda samo ja tako mislim o toj vezi, a taj decko mozda ne misli tako.
Korisnikov avatar
By Adenim
Volim i dalje one koji su mi pruzili sansu da se volimo. Svakom je poklonjen komad mene. Nema vracanja. Ne verujem u jedine i pogresne ljubavi. Ne bi ni postojale da nije trebalo da se dogode.

A intenzitetom se ne bavim, ne umem da merim, a to nije ni bitno...
By ~ Le Saint X ~
Da...ja imam taj problem da svaka moja ljubav ili ljubav u naznaku mi se cini THIS S IT

i svaki decko je za mene

THE ONE I'LL SPEND THE REST OF MY LIFE

I know...jebeni sam romanticar...i posle toliko broken hearted faza...

Kao sto rece Zoe...uvek sam iskreno voleo...u to ne postoji ni trun sumnje...
ali, jbg...

Je sais pas...
By ~ Le Saint X ~
i da... to osecanje nikada ne izbledi potpuno...bar kod mene
By Swanheart
swan voli samo sebe i ta ljubav nikad nece izbledeti
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Adenim
Volim i dalje one koji su mi pruzili sansu da se volimo. Svakom je poklonjen komad mene. Nema vracanja. Ne verujem u jedine i pogresne ljubavi. Ne bi ni postojale da nije trebalo da se dogode.
Korisnikov avatar
By leobg
Ja volim i volecu samo njega i to nece izbledeti, nikada.
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Mislim da se moze voleti iskreno vise puta....ali jedna je ona posebna,"prava" ljubav kako je vec nazivamo koju nikad necemo zaboraviti i prema kojoj cemo meriti sve ostale
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Swanheart
swan voli samo sebe i ta ljubav nikad nece izbledeti
OMG! Iza ove izjave mogu u potpunosti da stanem! :rock:

Ljubav prema muskarcu mi nije potrebna u tom smislu sada... a i ranije retko kada. Sto se tice buducnosti, nadam se da ce se nastaviti ovako.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by TheDutchess
Mislim da se moze voleti iskreno vise puta....ali jedna je ona posebna,"prava" ljubav kako je vec nazivamo koju nikad necemo zaboraviti i prema kojoj cemo meriti sve ostale
mislim da je to samo pitanje pozicije iz koje posmatraš život. ja ću ovakva razmišljanja da pokušam da konačno zaključim kad budem imao nekih 70-80 godina životnog iskustva iza sebe.
Korisnikov avatar
By Hys.
Sve kojima sam rekla da ih volim, volela sam...u to vreme i u tom trenutku.
Ali, nikada, nikada nisam osetila ono sto osecam sada...nemerljivo je...
Imam dve prave ljubavi...i jos uvek traju. To su jedine osobe sa kojima ne mogu da zamislim kraj..
Barem ne kraj moje ljubavi.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Adenim

A intenzitetom se ne bavim, ne umem da merim, a to nije ni bitno...
:up: :hail:
Korisnikov avatar
By new_queer
Pozdrav ljudi....ljubav i to, ma to je za hrabre,ja sam voleo devojke mada cini mi se i jednog momka, pa sam izvukao deblji kraj....od sada cu da nastupam pazljivo da se ne bi malo kajao...ili malo vise!!!!

Mada...lepooooooooooooooooooooo je to!!!:lol:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Tachno. Zashto stupati u veze kada cjesh da raskinesh jednog dana i biti povredjen?

Zashto doruchkovati kad cjemo israti taj doruchak kroz par sati?

Zashto zavrshavati fakultet kad necjemo tu diplomu mocji da ponesemo sa sobom u grob?

:zid:
Korisnikov avatar
By new_queer
Originally posted by Sutekh
Tachno. Zashto stupati u veze kada cjesh da raskinesh jednog dana i biti povredjen?

Zashto doruchkovati kad cjemo israti taj doruchak kroz par sati?

Zashto zavrshavati fakultet kad necjemo tu diplomu mocji da ponesemo sa sobom u grob?

:zid:

Pa dobro kolega nemoj sada da si skroz na kraj srca!!!:opacupa:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by TheDutchess
To je glupost
Hmm.......ja sam mogla da razmisljam tako pre nekoliko godina, da "merim" prema nekome za koga sam mislila da je najveca, "prava" ljubav bila, ali sada vise ne.
Ne merim nista prema nikome. Potpuno sam otvorena da dozivim jos neku "pravu" ljubav koja se ni sa kim i ni sa cim ne uporedjuje. Ako budemo upozredjivali, na bilo koji nacin, mozemo da se pozdravimo sa celom tom pricom. .
Korisnikov avatar
By BlackBoy
Verujem samo u jednu iskonsku ljubav... :love: :meda: Nikada ne moze izbledeti, bar ne kod mene...
Korisnikov avatar
By Sutekh
@new_queer - nisam na kraj srca. davno reche jedan mudrac sa dalekog istoka - ko reskira, profitira.

:D
Korisnikov avatar
By m..
Ne postoji jedna prava ljubav, to su babe izmislile da im se cherke ne bi kurvale okolo.

Volela sam dosta puta razlicite zene, mozda razlicitim intenzitetom, ili na razliciti nacin, neke ljubavi su trajale krace, neke duze, neke jos traju, ali svaki put kad bih se uopste upustala u tu pricu sam bila ubedjena da je to to, a onda bi me vreme demantovalo ili ne bi.

Anyway, usput su mi 5 puta potpuno slomile srce, 2x potpuno srozale samopouzdanje, dvaputa sam ja samoj sebi slomila srce jer sam se bila usrala ko grlica, desavala su se razna sranja i krajnje neocekivani ishodi, ali nikad nisam zazalila ni zbog cega. Da mi neko ponudi da opet prodjem kroz sve to, prosla bih, bilo je vredno svake sekunde.
Korisnikov avatar
By Kittrie
lalalallalallalalalal

moJ toCHan odgovor na oFo pitanju CJu moCj dati na samrtnoj postelji.

ono SSto znam je da [mislim] da voleH 2 puta (ali , kako vRime prolazi diZEm kriterijume toga staa 'ljubav' je, pa sad najCHsce kazem i MISLIM da NIKAD NIKOG OSIM SEBE NISAM VOLELA ).. i dalje se volimo (ne na identiCHan nacin narafski), a
svakO ima svoja iSkustva i peRspektivu i stoga su odGOvori diFferente.

p.s. al ipak sam romantik u duSHI, verujem u onaJ (malo redefinisan i razinaliZOvan ) 3p soulMatea. valjDa zato sto volim mnoGO da pricam , a on/a bi me slusala, razumela i pametno pricala
:smeh:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Kittrie
moJ toCHan odgovor na oFo pitanju CJu moCj dati na samrtnoj postelji.

mislim da necu moci ni tad.

ako je ja nisam dozivela, ne mora da znaci da neko drugi nije :venchanje:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by m..
Ne postoji jedna prava ljubav, to su babe izmislile da im se cherke ne bi kurvale okolo.
:lol:

:yes:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
'Prava' ljubav je svako osecanje ljubavi.. ne mogu zamisliti pogresnu ili netacnu ljubav, tako da to je meni jednostavno rasclanjeno..

'Ljubav mog zivota' je ljubav koja traje najveci deo mog zivota, opet jednostavno.. tu se slazem sa stavom da cu sve to reanalizirati pred smrt.. Ali ja nemam iluziju poeticnih strasti iz romana, nekako kapiram da u svakodnevnom zivotu nema mesta za romantiku (non.stop:o). Ipak, ja sam u vezi blizu deceniju celu i secam se bubnjeva u srcu i zakocenosti u misicima i drugaricu koja mi dize vilicu da ne bi ostala na podu.. ali tek posle 'amnezije' koja traje par meseci/godina, nastupa, po meni, pravo osecanje ljubavi.. Ne razmisljas koliko primas ali dajes puno(neki to i nesvesno cine).. Tada zaista volis sva stanja, svesti, vrline i mane voljenog bica i vas zajedno..

Mnogo malo cenimo ljubav dok je imamo. Kao i stvarnu prirodu ljubavi koja bledi kada pokusas da je zadrzis, a kida ti utrobu kada je izgubis; prava ljubav doseze mnogo dalje od romanticnih snova..
Hocu reci da nepotrebno je osvrtati se na prosle ljubavi, bile su tu kad je trebalo, a sadasnjoj treba posvetiti postovanje, poverenje, pa i duznost.. u suprotnom, nije bitno...
Izvinjavam se ako ovo lici na proser... nije.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Originally posted by E.c.h.o...
Jel zvucim k'o Borat? :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by E.c.h.o...
'Prava' ljubav je svako osecanje ljubavi.. ne mogu zamisliti pogresnu ili netacnu ljubav, tako da to je meni jednostavno rasclanjeno..

'Ljubav mog zivota' je ljubav koja traje najveci deo mog zivota, opet jednostavno.. tu se slazem sa stavom da cu sve to reanalizirati pred smrt.. Ali ja nemam iluziju poeticnih strasti iz romana, nekako kapiram da u svakodnevnom zivotu nema mesta za romantiku (non.stop:o). Ipak, ja sam u vezi blizu deceniju celu i secam se bubnjeva u srcu i zakocenosti u misicima i drugaricu koja mi dize vilicu da ne bi ostala na podu.. ali tek posle 'amnezije' koja traje par meseci/godina, nastupa, po meni, pravo osecanje ljubavi.. Ne razmisljas koliko primas ali dajes puno(neki to i nesvesno cine).. Tada zaista volis sva stanja, svesti, vrline i mane voljenog bica i vas zajedno..

Mnogo malo cenimo ljubav dok je imamo. Kao i stvarnu prirodu ljubavi koja bledi kada pokusas da je zadrzis, a kida ti utrobu kada je izgubis; prava ljubav doseze mnogo dalje od romanticnih snova..
Hocu reci da nepotrebno je osvrtati se na prosle ljubavi, bile su tu kad je trebalo, a sadasnjoj treba posvetiti postovanje, poverenje, pa i duznost.. u suprotnom, nije bitno...
Dopada mi se ovo sto si napisala.

Ja isto smatram da je "ljubav zivota" ona sa kojom se provede najveci deo zivota... to je realno, ono kad se pojede dzak soli... U filmske ljubavi ne verujem, tj. mislim da su vrlo, vrlo retke i da se retko kome dogode (sa srecnim zavrsetkom, dosta ljudi verovatno ima filmske ljubavi koje su filmske bas sto su se nesrecno zavrsile ;) ).

I jos sto se opsesije tice, posto je i to bilo u pitanju. Kod mene ako je zaljubljenost/ljubav u pitanju uvek ima pomalo (ili malo vise) opsesije. Bez toga ne racunam da postoje neka osecanja s moje strane.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!