Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
E ljudi pomagajte, ostao sam bez zvuka na PC-u!!! :(

Odjednom mi je iskočilo obaveštenje "New Hardware Found". Kada kliknem na to počne kao instalacija nekog Multimedia Audio Controller-a, ali nemam driver za to!
Ne mogu da ga pronađem niti na cd rom-u, niti na internetu. Primetio sam da mi je nestao i program Sound MAX, izgleda da sam ga deinstalirao.

Dakle, kako da vratim zvuk? Kada pokušam da instaliram taj program SoundMAX sa interneta, neće!!!!

Inače imam XP...

Hvala unapred svima
Korisnikov avatar
By Paki
SoundMAX su ti drajveri za zvučnu kartu. Trebalo bi da ih imaš uz ostale drajvere na diskovima koje si dobio pri kupovini kompa ...
Korisnikov avatar
Ali nemam :( Imaš li možda instalaciju da mi pošalješ?
Korisnikov avatar
By andjela
imas li cd od maticne ploce?
posto je to pretpostavljam integrisana zvucna kartica. mora da budu drajveri na tom cd_u
sigurno ima neku autorun pa kada se pokrene pronadji negde audio ili suond card drivers.

ako nemas cd od maticne ploce, mozes da kazes koja je maticna model i oznaka, pa da nadjemo na internetu.
Korisnikov avatar
Ploča je ASUSTek Computer INC. P4V8x-x
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ForeverYoung
Ali nemam :( Imaš li možda instalaciju da mi pošalješ?
Džabe. Setih se da nemamo isti model matične ploče...
Pokušaj da odradiš ovo po andjelinom savetu... :)
Korisnikov avatar
Neće da se instalira :( Napiše mi "NO DRIVER FOUND"
Korisnikov avatar
By andjela
a imas li neki setup.exe ili tako nesto da pokrenes.
Korisnikov avatar
Ma kada pokrenem setup.exe počne instalacija SoundMAX-a i pre nego što instalacija treba da se završi izađe mu Error: No Driver Found!!!??? :wtf:
Korisnikov avatar
By andjela
bas cudno

a da li je u biosu enableovana zvucna kartica?
Korisnikov avatar
By LaZa
Originally posted by ForeverYoung
E ljudi pomagajte, ostao sam bez zvuka na PC-u!!! :(

Odjednom mi je iskočilo obaveštenje "New Hardware Found". Kada kliknem na to počne kao instalacija nekog Multimedia Audio Controller-a, ali nemam driver za to!
Ne mogu da ga pronađem niti na cd rom-u, niti na internetu. Primetio sam da mi je nestao i program Sound MAX, izgleda da sam ga deinstalirao.

Dakle, kako da vratim zvuk? Kada pokušam da instaliram taj program SoundMAX sa interneta, neće!!!!

Inače imam XP...

Hvala unapred svima
Ja sam imao ISTI problem pre neki dan, probao sam preko neta i nista, posle sam slucajno ubacio CD sa maticnom i tu je bio program SoundMAX i sad radi kao zmaj!
Korisnikov avatar
By BlackBoy
Kod pomenute ploce dogadjalo se da posle izvesnog vremena otkaze audio cip. Ako ti ne prodje instalacija SoundMAX aplikacije, odnesi komp u servis...
Korisnikov avatar
Hvala svima na savetu, problem je rešen - našao sam na netu driver za moj tip integrisane zvučne karice i istalacija SoundMAX-a je bila uspešna.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!