Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Garbo
Originally posted by coka
Originally posted by mmiki
Smizlice, nismo se upoznali ali ja sam se naslusao raznoraznih prica i tako... Sta cu kad sam okruzan tetkama. :smeh:

Coko, ja te pominjem najlepsa i najsladja. :kiss: :kiss: :kiss:

A da, Smizlice... Ja sam decko u beloj raskopcanoj kosuljici koji je djuskao svo vreme... :kiss:
hvala :bisou: :saint2:

a sto se tice teme, jel, moze se zakljuciti da se lozim na butchice iz nepoznatih razloga jednostavno su mi mmmmm... ne bih mogla da zamisli sebe i jos jednu femm, dosta jedna qcka u vezi :lol:
Butch su mi mmmmmmm....moze me privuci iskljucivo butch devojka ili zena
:love: :love: :love:
By katarina
Ala ovde ima zadrtih zena.
Mada, super je to.
Imam gde da dodjem kada se rastuzim zasto nema lezbejskih klubova, ...pa vise ne budem tuzna.

Sto se tice teme, svaka je zena lepa na svoj nacin, ali je ruznija na vise nacina, i svi ti nacini su vezani za verbalni kanal komunikacije.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by katarina

Sto se tice teme, svaka je zena lepa na svoj nacin, ali je ruznija na vise nacina, i svi ti nacini su vezani za verbalni kanal komunikacije.
Apsolutno se slazem :up:
Nego, nesto koliko se secam ja cuh da je neka katarina stara forumasica skroz butch shmekerka :smirk:
:namig2:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Naj Butch shmekerka.........

Hmmm......Paa JA :) :) :)

(tako kazu) :blenta:
By katarina
Originally posted by Nanny Ogg

Nego, nesto koliko se secam ja cuh da je neka katarina stara forumasica skroz butch shmekerka :smirk:
:namig2:
Butch i single.
Divota.
Eto kolika sam ja shmekerka.
Korisnikov avatar
By Hys.
A kolko videh po onom nekom postu, privlace te butchice :smirk: ?

Ja lepo kazem, butchica ako i ima po neka u Bg-u, they are into butches, not femmes :sigh:

:nek se izuzmu same one sto sacinjavaju redak izuzetak :P , sta vas ima, ukupno 3 :roll: :
Korisnikov avatar
By Shmi
Jok sad njih 2 samo. Ja sam femica i ne teraj me da ti dokazem. :giggle:
Korisnikov avatar
By Hys.
eto......i shmi je poklekla....:drama:
Korisnikov avatar
By ljubav91
amnejzoo hvaaalaaa na diiiFnoj temi:kiss: :klap: :suzeradosnice:
Ali...jasno ti je da cu ja morati da napisem omanji traktat na ovu temu:sweet:
Prvo ovako-videh mozda 2 ili 3 butchice sa foruma, tako da nemam kredibilan uzorak da kazem koja je naj
Drugo-ja volim starije butchice, znaci iznad 30
Trece-volim old school butchice, kao sto pomenuh u drugoj andjinoj temi
i evo lepog opisa zasto volim bas te i takve butchice, kad vec imam napisano na drugom forumu:
- The way they smell (in a good way).

- The way they strut around with a cocky and arrogant manner but are not either.

- The reaction we get when we dress up for a night out.

- The dirty smile when you show them a new dress when you can see it on and they see it off.

- The chivalry.

- The way they can make me go from a moody mare to giggly girl with just a look or a touch.

- The simple but not overlooked gestures.

- The way they moan when you fix their collar on their shirt but knowing they secretly love it.

- The way they let me adjust their suit jacket so I get to check them out, all the way round.

- The way they can say words to have a desired affect and fall for it every time.

- When they reach for your hand to assure you everything is going to be OK.

- The hard front with the teddy bear interior.
a ovo je napisala butchica koju mnogo gotivim na tom forumu:
1) we carry all the shopping bags
2) we open car and shop doors for yeez
3) we appreciate how good yeez look after ye spend hours gettin ready
4) we look ace in a suit and tie
5) we make you laugh when your feelin down
6) we can dress to match your outfits
7) we let you beat us when we play you at pool
8) we take out the rubbish in the rain
9) we adore you all completely and would fall at your feet and worship the ground you walk on...for sex:lol:

a ovo je napisala femica od koje sam maznula potpis:
Cuz no matter how much they infuriate you, how clueless they are, how they always say the wrong things... and piss you off, then say the right things that can't help but make you smile... against your will.... they are so damn fucking addictive.
i jos:
they are sexy, smell good, do all the man chores, dress good, strap on and sort me right out :lol:

Yeah and they make my clit throb too!
i jos ovo:
most of they main reasons have been said but heres some smaller ones .....
The way when you look in to there eyes they make you feel like the most beautiful woman alive.
They way they act all unemotional around other people but the minuet they see one tear on your cheek they fall over themselves to make you smile.
The way they like it when we fuss over them but would never admit it out loud.
The way when your in a busy bar or club they can catch your eye and it feels like the room has emptied,
and simply they way they make me feel.
a sad malooo slikicaaa :vogue:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

ps. zasto setaju dobre ribe? veroFatno jer imaju vise muda da iste startuju kao sto neko rece...
pa to sve mogu da nadjem kod decka :cekam: dobro ukusi su razliciti ali ne mogu da verujem da nekoga to privlaci :lizalica:
Korisnikov avatar
By Hys.
Tvoj komentar je uvredljiv na toliko nivoa...Prosto ne znam odakle da pocnem, od heteronormativnog postulata od koga polazis (butch zene-muskarci), koji potpuno obezvredjuje neciji rodni i seksualni identitet isto tako kao sto si cula da homofobicni ljudi obezvredjuju tvoj lezbejski/biseksualni/panseksualni identitet. Stani malo, razmisli, kapiram mlada si, procitaj nesto o identitetima, ulogama, kapiram da je to samo mladalacko nerazmisljanje. Znam da ne ocekujes da te neko "ubedjuje" da "verujes" da se "to" nekome dopada (namerno previdjam pravi smisao tvoje izjave) ali ocigledno je da je tako, jel. I da nas ima jako mnogo, i da volimo bas takve ZENE jedna slozices se ne mala razlika izmedju njih i muskaraca sa kojima ih uporedjujes je vagina-kao neko ko voli zene ne mozes reci da je "samo vagina" -razlike su mnogo suptilnije, nisu binarne i necu te zamarati)

Moja preporuka, zaista, procitaj malo barem na ovom forumu neke stvari-ovo je tekst koji bi ti mozda neke stvari objasnio.

http://www.gay-serbia.com/teorija/2007/ ... p?aid=2692

Znam da nisi zainteresovana, ali ne zelim da propustim da eventualno nekome pomognem da prosiri malko vidike... (iako me njegova/njena gledista /trenutna/ licno vredjaju, ali na to sam vec navikla u homofobnom drustvu, pa i dalje radim mikro aktivizam :) )
Korisnikov avatar
By ljubav91
sve je to lepo ali ipak mislim da devojke treba da se razlikuju od muskaraca... i ne svidjaju mi se devojke zbog njihove vagine :hmm:
Korisnikov avatar
By Shmi
Al zato bi da imas pishu da bih ih jebala. :smilegrin:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by ljubav91
sve je to lepo ali ipak mislim da devojke treba da se razlikuju od muskaraca... i ne svidjaju mi se devojke zbog njihove vagine :hmm:

nisam to ni rekla da je razlog........oh Gospodjo Boze...

Odustajem.

:zid: :zid: :zid: :zid: :zid:
Korisnikov avatar
By Azdaja

nisam to ni rekla da je razlog........oh Gospodjo Boze...

Odustajem.

:zid: :zid: :zid: :zid: :zid:

:tapsem:
Korisnikov avatar
By Hys.
jbg Azdaho, moram probat :sigh:
Korisnikov avatar
By uninvited
pa,po onome sto sam ja videla, uglavnom setaju 'dobre ribe' :)

e sad,ja ne znam bas koja je naj smekerka,ali jedna koju ja znam poprilicno radi sta joj volja :lol:
Korisnikov avatar
By Momo
ali ipak mislim da devojke treba da se razlikuju od muskaraca...
Ti mislis da devojke treba da se razlikuju od muskaraca, neko misli da devojke treba da se jebu samo sa muskarcima...
jbg svi nesto misle i misle da su najpametniji...

najbutch smekerka hm ... pa bila jedna ovde na forumu al sad je presla u trans kategoriju :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Hys.
@Momo :mazi: :giggle:

Idem da dizem tegove, mada ne znam dal' bi' smela, kao jedna fem'ca...:kosa:
Korisnikov avatar
By Momo
Neni vodi racuna da ne nabacis koji mishic da ti ne bi narusio zensku lepotu... znas da je najvise sto jedna zena sme da podigne malo laka na noktima i kre'ona na trepavicama ili gde vec :lol:
By Bombina
ooj boze zar nemozes da dignes na balona,
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Tomas
Dobro smo se kapirali, ali se nikada nismo razumeli.

:eya:
Korisnikov avatar
By Hys.
wow sad ste vi pametni a ja ispala glupa :lol: np
Ne mislim da si glupa, mislim da si mlada :)

I da ne bi bilo lose da razmislis o drugacijim percepcijama :cita:
Korisnikov avatar
By Hys.
Sta je onda nejasno bilo u mom postu :) ?
Korisnikov avatar
By ljubav91
pa kako da promenim percepciju, ne kapiram :lizalica:
Korisnikov avatar
By Hys.
pa kako da promenim percepciju, ne kapiram :lizalica:
Za pocetak mozes da procitas nesto na temu feminizma i kvir teorije. Tekst koji sam ti dala nije los pocetak :)

To je vise, sirenje percepcije.

Eto tako.
Korisnikov avatar
By anche
o drugacijim percepcijama? :shrug:
da.

kad smo stare jedan dan svet posmatramo na odredjen nacin. kako rastemo to posmatranje se vremenom bitno menja. i jedna od lepota zivota i jeste u tome da stalno rastemo i razvijamo se ;)

promena vidjenja stvari = drugacija percepcija :)
Korisnikov avatar
By ljubav91
onaj tekst koji si mi dala smorio me je posle prvog pasusa :blenta:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!