Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Da li se neko ovde mozda seca istocnonemacke serije iz osamdesetih koja se zvala "Sjaj Saske i slava Pruske". To je jedna raskosna, kostimirana istorijska saga o burnoj etapi nemacke istorije u 18. veku?

Ja sam kao klinac otkidao na tu seriju. Sta mislite, da li je ona zauvek izgubljena u koridirima vremena, ili se digitalizovana moze naci na nekom torentu?
By XanaX
eh, nisam. mozda nisam dovoljno star... zvuci neodoljivo. Saska, Pruska... ah... a pojam "kostimirano" u DDR kontekstu čini seriju još hebozovnijom. akcent je sigurno perfektan.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Imaš ju na emule-u.

Kad smo več kod "preussens gloria"...moj omiljeni marš.
Korisnikov avatar
By Stripi
ima to sa prijevodom? :neznanjemački:
Korisnikov avatar
By idomeneo
Sachsens Glanz und Preussens Gloria - Ni ja se ne sećam te serije, verovatno zato sto sam tada bio dete.. :) Ali deluje vrlo vrlo zanimljivo; mogu samo zamisliti Drezden (svakako najraskošniji barokni grad pre savezničkog bombardovanja 1945.).. kao i Potsdam/Berlin. Čitao sam puno o Drezdenu u 18. veku. Jedino se sećam, takođe istočnonemačke serije o Bahu.

Na emuleu, kako vidim, ima ukupno 6 delova, bez titla, i deluje da će se teško skidati. Upravo sam stavio da se skida prvi deo - Grofica Kozel (metresa saksonskog kneza, koji je ujedno i poljski kralj)..

P.S. Vlado, hvala što si nam skrenuo pažnju na ovu zanimljivost. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!