Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Šarkice i lančići su baš :sweet: , samo ne znam kol'ko taj lim može da ne bude hladan :ledeni:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Mašinu pokreće 1,9 Ghz Pentium 4-M procesor, 512 RAM-a, ATI Mobility Radeon 17500 grafička kartica sa 32 megabajta VRAM, hard disk kapaciteta 40 gigabajta, CD-RW/DVD combo drajv. Ekran je dijagonale od 15 inča.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by 2Q2Bstr8
Mašinu pokreće 1,9 Ghz Pentium 4-M procesor, 512 RAM-a, ATI Mobility Radeon 17500 grafička kartica sa 32 megabajta VRAM, hard disk kapaciteta 40 gigabajta, CD-RW/DVD combo drajv. Ekran je dijagonale od 15 inča.

Slabo je to...
Korisnikov avatar
By Escobar
E a zamisli pojavis se s tim na seminaru nekom....:f5:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni je tastatura super. slova su ugravirana na bakru, to jako elegantno deluje.
Korisnikov avatar
By gorilica
Ukusi jesu razlichiti, ali meni ovo deluje kao teshko sranje.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
A kol'ko je ovo cudo tesko? :jazzva:
Korisnikov avatar
By horus.
Jao, deluje kao da je sa nekog vasara... Dekadencija, fuj...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
neuspeli pokusaj ekstravagancije, kao i ekoloski lcd monitori izradjeni od drveta:wcsolja:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Honey, mislim da "onaj" krug 2 pocinje da utice na tebe,u :snob: stilu

:smeh: :evilgiggle: :smeh:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by colonia_boy
neuspeli pokusaj ekstravagancije, kao i ekoloski lcd monitori izradjeni od drveta:wcsolja:
DA,a oni pilici na pokretnoj traci sto u mraku instaliraju cipove u doticne laptopove?....o njima bolje da ni ne govorim..:smeh:
Korisnikov avatar
By Draco
Prema mom misljenju, cisto proseravanje, izdrkavanje i preterivanje. Ko ne voli tehniku, neka ne kupuje. As simple as that.
Korisnikov avatar
By Adenim
WoW. Meni se bas dopada. Ima li ljubicastih? Ne pink...
Korisnikov avatar
By andjela
i ima dobru zastitu, okrenes taj kljuc i ne moze niko da ga upali :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
bas sam se pitao, cemu taj kljuc.
nego, na ovom sajtu procitak komentar - polozaj kljuca je sranje. Ja prvi cesto sklopim laptop a da ne razmisljam sta je na njemu. desavalo se da zaluta neka fleska, recimo.
Ja bih slomio monitor za nedelju dana.
Ali, opet - when it comes to technic - ja sve slomim za nedelju dana:lood:
Korisnikov avatar
By BlackBoy
Ma super je ovaj laptop, no treba ga posmatrati kao modni detalj, a ne kao tehnolosku inovaciju...
Korisnikov avatar
By ns.happy
kad bi placao svaki put te lomove draga bananice, video bi kako se covek brzo nauci da proveri pre nego ga zaklopi hehehe
Veliki broj proizvoda vas privlači, kako naprednim funkcijama tako i inovativnim izgledom, da ih pazarite. Pred sve jačim konfiguracijama i sve idealnijim formama, ni oni sa najistančanijim željama ne mogu ostati ravnodušni. Evo jedne kontre futurizmu, ali nikako manje vredne. Čak, naprotiv.

Slika

Zastanete pogledom par sekundi i upitate sebe da li je to zaišta ono što mislite. Prva reakcija je da je to drvena kutija visokog sjaja, koja pomalo podseća na muzičke kutije. Unutar kutije se nalazi Hewlett-Packardov laptop Stempunked ZT 1000 sa dva operativna sistema: Windows XP i Ubuntu Linux.

Slika

Laptop je prepun rustučnih detalja, pre svega zlatnim mehanizmom časovnika sa bezbroj zupčanika, kojeg prekriva staklo. Oznake na tastaturi i slova su ugravirane u mesingane podloge – autentični antički izgled. Podloga je kožna, a ram boje zlata, takođe mesingani, zatvara pravougaonu formu. Tu je i Wirelles network karica, koja će vam omogućiti bežničnu koneciju i korišćenje Interneta kada za to postoje uslovi.

Slika

Okretanjem pravog satnog ključa, laptop će se upaliti, dok se DVD-ROM otvara uz pomoć malog dugmeta sa bočne strane. F-rupa, detalj koji je izveden sa muzičkih instrumenata, predstavlja stilizovani duborez u funkciji zvučnika, a sam otvor je prekriven originalnim crnim platnom. Tri bela kamenčića, koja zaista sijaju, imaju svoju funkciju i ne služe samo u dekorativne svrhe.

Slika

Dodat je i držač olovke (pera) koji se nalazi sa standardnom D-Link WiFi karticom. Sam autor navodi kao dodatne ideje mogućnost izrade male drvene olovke kao dodatak uz Touch Pad.

Slika

Steampunked ZT 1000 Laptop zaista predstavlja delo za ljubitelje rustičnih, detaljnih i precizno izrađenih elemenata u tehnologiji, kojih zaista nema mnogo ove vrste. Primetan je i uviđaj tendencije da upotrebom prirodnih materijala izbegnemo hladnoću koju tehnogolija ponekad donosi.

Hehehe.. ima se moze se. :)
Kad moze od bambusa sto da ne i stilizovan viktorijanski.. jeste da tehnicki tj. konfiguracijski nije apsolutno nista spec. ..ali da izgleda - izgleda . :bale:
By Paranoid Androgynoid
oooops.. ajm sori :blush:
popilo se malo vise sinoc pa mi raspon paznje i nije bas na zavidnom nivou :andjelak: :lol:

onda spojite topike jer ovde gore ima kompletan info o konfiguraciji i svim tim potrebnim/nepotrebnim detaljima o kojima su se raspitivali tamo.. i jos jednom, ikskjuz mi :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!