Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by andjelatAndjela,
Treba mi neko da me zagrli jako.. jutros sam plakala kao luda..
Sve je krenulo fino, jutro, uz zezanje i osmehe..
i onda samo jedna njena recenica, me je zakopala..
i to tako.. odjednom, bez najave..
Originally posted by SutekhI ja verujem u reinkarnaciju, kao i da negde postoje razlozi za sve... Ali kada bih znala zasto zivim to bi onda bilo suvise lako - obavila bih taj zadatak, zanemarila ostale jer i onako to nisu moji zadaci i gotovo... ali ne znam... I mislim da je bas u tom neznanju smisao.... Jer onda lutam i kao nesto trazim pa u jednom trenutku vidim smisao u necemu, u bolu ili radosti ili ljubavi ili novom zivotu ili u saznavanju... a onda sledeceg trenutka mi je to besmisleno i uopste ne znam sto sam krenula bas tim putem a ne nekim drugim. Ali sumnjam da cu ikada bas jasno znati razlog. Samo cu tako ici i imati veci ili manji utisak da sam na nekom mom putu... i verovatno cu negde u svem tom kretanju i lutanju i "pogoditi" taj zadatak koji sam zapravo imala...
Reincarnation, the torture never ends. Reincarnation, our bloody fate.
Smatram da smo svi doshli na ovu planetu sa razlogom. Sve na ovoj planeti ima svoju svrhu.
Originally posted by Dirrty19g
Mozda zelja i nada... da cu do kraja svog zivota otkriti smisao istog.
Mislim da imam vise dugorocnih ciljeva, i nadam se da cu makar jedan od njih ostvariti.
Voleo bih da to ostvarim sto pre, ali me plasi onda pitanje STA POSLE?!
Originally posted by KissQueenXm... posveti svoj zivot Bogu?Originally posted by Dirrty19g
Mislim da imam vise dugorocnih ciljeva, i nadam se da cu makar jedan od njih ostvariti.
Faza u kojoj sam ja trenutno.
Ostvarila sam sve svoje ciljeve.
I sta sad?
Originally posted by KissQueenOriginally posted by Dirrty19g
Faza u kojoj sam ja trenutno.
Ostvarila sam sve svoje ciljeve.
I sta sad?
Originally posted by KiborgOvako nekako i ja razmisljam. A i neko je ovde napisao da sigurno postoji razlog i svrha naseg postojanja. To je takodje i moje misljenje i podupire moju opservaciju da smo mi genetski programirana bica i da nam je pristup informaciji zasto postojimo programski limitiran od strane kreatora(tvorca, boga ili kako god ga nazvali)
Jedna epizoda Andromede počinje ovako:
"You can't outrun Death forever.
But you can make the Bastard work for it."
MAJOR KORGO KORGAR, "Last of The Lancers" - AFC 32
U principu, želim da mi život bude zanimljiv i da budem zadovoljan. Šta to konkretno znači, menja se zavisno od potreba i raspoloženja. I ne verujem da ima potrebe precizno definisati razloge. Nekom su potrebni, a nekom nisu. Sve se svodi na instinkt samoodržanja, kako će ko da ga racionalizuje, njegova je stvar. Kad neko po ceo dan sedi kod kuće i smišlja gluposti (=filozofi i njima slični) logično je da postavlja kojekakva pitanja da bi opravdao svoju zaludnu egzistenciju.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!