Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Na kraju krajeva da li bi vi voleli da ostvarite neku takvu i sta je za nju glavni preduslov?Sada sam u vezi koja ima sve uslove za nešto što će trajati veoma dugo.
Originally posted by Das Ichwhat she said
Ima dosta dugih veza koje su puka navika i razvlacenje i nikako ne bih zelela tako nesto.. Radije cu biti sama i cekati da se ponovo zaljubim nego da odrzavam neki odnos jer se osecam sigurnije...Nikad ne mozes da znas tacno koliko ce nesto da traje pa se ni ne opterecujem time, ali ako si dovoljno uporan i cekas osobu s kojom ces deliti slicna interesovanja i "poglede na zivot" povecava se mogucnost za ostvarivanje kvalitetnijeg i dubljeg odnosa...Iskrenost i potpuno poverenje, bez opterecivanja, ljubomore i posesivnosti je preduslov za dobru vezu...Mada moram da ponovim da je strast i ta neka pocetna zaljubljenost i euforija meni jako bitna i ako se to izgubi (mada se u nekom trenutku neminovno izgubi, bar je do sada tako bilo), ne vredi dalje odrzavati odnos zbog navike i prijateljstva.. Shodno tome, nisam ni imala duge veze, na zalost uvek nesto fali...
Originally posted by Das IchDa, euforije i zaljubljenosti zna da zafali... Ali u vezi postoje jako raznovrsni izvori uzajamnog zadovoljstva, tako da mislim da vezu nikako ne treba bazirati na intenzivnim početnim reakcijama.
Mada moram da ponovim da je strast i ta neka pocetna zaljubljenost i euforija meni jako bitna i ako se to izgubi (mada se u nekom trenutku neminovno izgubi, bar je do sada tako bilo), ne vredi dalje odrzavati odnos zbog navike i prijateljstva.. Shodno tome, nisam ni imala duge veze, na zalost uvek nesto fali...
Originally posted by DominionNi meni, jedina osoba koju sam prvarila je bio moj gay decko kad sam imala 16 god, a pritom ne znam ni koliko mozes da prevaris nekog s kim uopste ni nemas sex, i zna sta se desava, jer je u prostoriji do i fakticki vas dele samo vrata? Pritom me jos grize savest zbog toga, dobrih 12 godina kasnije.
4 godine i kusur, nemam nikakve porive da shvrljam, dodushe nikada mi nije u zivotu palo na pamet da svrljam... valjda ja spadam u onu statisticku gresku/devijaciju...
Originally posted by AbD
duga veza, kratka veza... sve ima svojih zabavnijih i ugodnijih strana. meni je bitniji diferencijator dobra veza i loša veza.
no anyway, vezu ne počinjem ako ne mislim da je forever - što mi nije posebno teško jer sam romantični debil i namjeravam ostati takav.nemam ni problema sa spoznajama da (možda) neće trajati zauvijek i da vjerojatno neće biti samo med i mlijeko, dovoljno sam odrastao da toliko razumijem.
ne znam, sve skupa više me vesele dugotrajne veze i u životu imam uglavnom takve - svemu ostalome pristupam kao fuck buddyjima i sličnome i uživam jednako intenzivno samo na očigledno drugačiji način.
riječ veza za mene je staromodno sveta, emotivno nabijena i spiritualno uzvišena i to je ko himalaya... ne postoji ona od 830 metara. postoji samo jedna, ona prava.
Originally posted by hlaefdige
meni se taj pojam veze skroz nekako rastopio....ne umem ja to vise da odredim...
pre bih rekla da imam nekakve odnose sa raznim ljudima...e sad...kvalitet tih odnosa je bas sarolik...vreme trajanja je nekako najmanje tu bitno...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!