Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Nema razmaka.

Druid zasto je trazen?
Kao resto (healer) ima healing koji se stackuje a i pomaze okolini u lecenju (kad je drvo)
Kao feral (tank, ali i dps) je odlican (bolji od warriora)- kao macka i medved
Kao doomkin je super u DPSu

U svakom slucaju, grupi je uvek dobrosao BATTLE RESSURECTION (jedini moze u toku borbe da uzdigne nekog iz mrtvih)
Korisnikov avatar
By Sutekh
Nema razmaka? Bulja...

Pitah te chisto da bih znao svoj role. Fala na odgovorima :D
By Pending-For-A-Bending
Sve zavisi kao rasporedis talente.
Kao tank ces uvek naci mesto u grupi (znaci FERAL) a i super je za farming.
Isto vazi i za healing
Korisnikov avatar
By Sutekh
Thnx za info.
Chitao sam malo o druidima. Pitam te sve ovo zato shto ne znam josh uvek kako se rasporedjuju talenti, tj attribute points. U GW-u recimo, imash 200 atribute poena koje mozhesh da distribuirash kako god zhelish.

Skidam ona dva velika patcha za verziju 2. Za divno chudo, preko torenta mi pichi punom brzinom (hvala ti bozhe), inache bih se opasno smorio :D
Korisnikov avatar
By Sutekh
pod poenima sam mislio da mozhesh tih 200 poena da koristish kako god zhelish. npr, kao necromancer mogu da maxujem curse magic ili recimo, ukoliko je grupi potrebno neshto drugo, taj maksimum poena, prebacim u recimo blood magic.
By Pending-For-A-Bending
PA nije bas tako... ovde se specijalizujes za nesto. A za respec treba da pljunes para. I naravno treba da grindujes opremu koja ce ti se sloziti za talentima.

Drzis se svoje specijalizacije i sve bude OK. Ja sam vecinom Holy, mada malo imam i u discipline.

Za druide mozes bas da koristis mastu... ma videces... nije nista strasno
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
WoW je tako last season....eve-online je toliko bolja igrica!:vrcka:
Korisnikov avatar
By Rei
Videce tebe WoW josh morgane, ne sumnjam :P

Elem, paid charracter transfer initiated !
Sad chekam samo da legnu pare na rachun (u 8 pm, glupa spora banka) i prebacujem se :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Patcheve koje skinuh (800 i 300 mb) preko torenta ne mogu da primenim. A tek sam sam stigao do verzije 2.0.1 ili tako neshto. :kletva:

Tako da sad moram preko glupavog blizzard downloadera da skidam.. I tako.. :zid:
Korisnikov avatar
By Rei
Eto, Enxx the mage je na aggramaru...

Suti /w me kad se snadjesh. :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
d/loadovao sam patcheve :)

samo shto mi se sad ne pokazuju serveri na listi. koji trip

edit:
i pored pomeranja/reimenovanja cache, wtf i i interface foldera i dalje nemam realm listu.

edit2: radi - IGN: Deathwolf
Korisnikov avatar
By Sutekh
da

edit: samo shto si ti off :D
By Pending-For-A-Bending
Pa na poslu sam.... mada, ajde da vidim da se nakacim da skinem i patch pa makar da te dodam. Bicu online oko 18h. jel ti treba GOLDa da ti posaljem?
By Pending-For-A-Bending
Lele... ovaj 2.3 je velik 871 Mb. Moraces da sacekas da odem kuci pa da te dodam... pa cu malcice da vas boostujem sa mojim uber priestm
Korisnikov avatar
By Sutekh
necjesh mocji da mi dash gold (probao je rei) iz razloga shto sam josh uvek na trail accountu :) no, sredicjemo to :D

taj veliki sam i skidao.. samo mi nije jasno shto li mi se ovako buguje konekcija.
By Pending-For-A-Bending
Ma imam ja taj patch na desktop racunaru... samo me mrzi da sad skidam i gusim vezu na poslu zbog WOW-a koji imam na laptopu....
A sta ti se desava sa konekcijom? Sta ti ne valja?
Jel ti se svidja WOW?
Korisnikov avatar
By Sutekh
Svidja mi se WOW :D I druidi su mi cool :)

Sa konekcijom mi se desi to da, npr, mogu da se krecjem i slichno, ali ne mogu da radim nishta, a rei me vidi kao da stojim. Dakle, verovatno lagujem, ali latency mi je nizak, tako da mi nije jasno.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Nije pomoglo, mada nije toliko strashno.. Barem kada se re-logujem sam na istom mestu (a relogujem se brzo).

Elem, aduj me na f listu jer ne mogu sa trialom da ti poshaljem whisp ako ti nisam na listi :)
By Pending-For-A-Bending
Specijala pozdrav svima iz sveta WARCRAFTA!

Gnome ENXX- REI
Night Elf Shadowforged- Big Bad Bear
Night Elf (medved) Deathwolf- Sutekh

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Sutekh
aaaaaaaaaa posle 200 godina, bio je i red :P

bash smo seksi :up:
By Dragonite
Jao žene kako su vam dobri korseti i haljine! :roflmao:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:mrljudrmawowkriza:
Korisnikov avatar
By Sutekh
mene nerviraju budjavi limiti!

imam 10 g, 20i sam lvl, imam masu itema za prodaju, ne mogu da uzmem quest rewards...

:kletva:

budzim na full acc u ponedeljak :durise:

edit: devokice, aj hejt ju!

:kiss:
By Pending-For-A-Bending
Mrlja! Vrati nam se! Evo imas sad i drugara za levelovanje! Pomoci cemo Rei i ja u levelovanju (odnosno, prikupljanju boljih itema-boost u instancama).

Voleli bismo da nam se na Aggramaru pridruze i Devoklica, Mr.Ja i svi novi WOW fanovi
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ne igra Devokica, vecj njen muzh koji je na drugom (pvp) serveru :D

Elem, sutra idem da kupim WoW acc :D Pomocj u instancama je svakako welcome. Pogotovo ako ne zhelim da idem trazhim PuG (pick up group) :P
By Pending-For-A-Bending
Meni ne radi fon kuci od subote, tako da nemam ni ADSL. Dodjavola... Valjda ce danas proraditi

A kazi Devokicinom muzu da dodje da igra sa nama
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!