Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
Iskreno se nadam. Isto su najavile i za Wimbledon007, pa su na kraju odustale.
Korisnikov avatar
By Sunce
Da znam da postavim anketu, otvorio bih temu o Australian open-u :( , ovako ću da čekam :misli: . Mada, meni je Roland Garros omiljeni Grand Slam. :france: Jel mogu njega da rezervišem?

Glasajte: Who will be the first young ATP star to win a grand slam?

http://uk.eurosport.yahoo.com/tennis/
Korisnikov avatar
By Lunja
Sony Ericsson WTA Tour 2007 Prize Money ($)

1 HENIN 5,429,586
2 KUZNETSOVA 2,287,487
3 WILLIAMS, SERENA 2,102,642
4 IVANOVIC 1,960,354
5 WILLIAMS, VENUS 1,878,187
6 JANKOVIC 1,831,012
7 SHARAPOVA 1,758,550
8 CHAKVETADZE 1,406,266
9 BARTOLI 1,246,906
10 HANTUCHOVA 1,205,487

ATP 2007 Prize Money Leaders (US$)

1 Federer 10,130,620
2 Nadal 5,646,935
3 Djokovic 3,927,700
4 Davydenko 2,051,775
5 Ferrer 1,955,252
6 Roddick 1,532,070
7 Gonzalez 1,437,130
8 Gasquet 1,284,790
9 Nalbandian 1,230,465
10 Berdych 1,126,070
Korisnikov avatar
By Lunja
Sto se mene tice, SLOBDONO "rezervisi".
Na anketi sam glasao za Noleta. :D
Korisnikov avatar
By IriS
:wow: 77% za Djokovica trenutno :cheer:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma Monika je već i previše puta najavljivala povratak.
Ništa od toga.
Korisnikov avatar
By Sunce
Slika

Slatko pametno dete!

Slika

:superheroj:
Korisnikov avatar
By spliff
u sledetjoj sezoni ochekujem dominaciju noleta i ane :gatara:

za jelenu :love: bi bio uspeh ako uspe da se zadrzzi medj prvih 5
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
video sam danas neke novine, zovu se HOROSKOP (da, tako velikim slovima), na naslovnoj strani Novak Đoković igra tenis, a ispod piše: "lični horoskop Novaka Đokovića - šampion 2009."

:lol:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sunce
Slika
:love:

Slozio bih se sa Marvinom - ra-no o RAnoooo, rano je za radost, za srecu kasno je. :D
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by spliff
za jelenu :love: bi bio uspeh ako uspe da se zadrzzi medj prvih 5
my sentiments exactly
:happysmoke:

:D

Ocekujem da ce Henin i dalje biti dominantna, izlecenu i preporodjenu Maru kao i prepodobne sestre Williams, a ako Ana jos poradi na svojoj psisi (od reci PSIHA) bice u top3. Jelenu :love: i Cecu ocekuje zaista tezak zadatak da ostanu u prvih 5. Posebno ako i Vaidiшova i Golovinka budu zdrave.

Ne mogu da docekam AO, a vec je tu za malo vise od mesec dana! :love: :love: :tenis:
Korisnikov avatar
By Sunce
Slažem se sa vama. Jelena :love: će biti na mukama da održi 3. poziciju. Voleo bih jako da bolje igra na grand slamovima. Mislim da će Golovinka ove godine značajno napredovati.

Za Anu ne treba brinuti, njeno vreme tek dolazi. :love:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Sunce
Za Anu ne treba brinuti, njeno vreme tek dolazi. :love:
od ane ochekujem da bude br. 1
ako ne krajem sezone onda negde tokom sledetje (2009)
Korisnikov avatar
By Lunja
Mozda ne bi bilo lose da Marv uskoro otvori AO temu. Ionako se nista drugo ne desava, sve oci su uprte u Melburn. Vec je pocelo zagrevanje. It's hot

Slika
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by Lunja
Mozda ne bi bilo lose da Marv uskoro otvori AO temu. Ionako se nista drugo ne desava, sve oci su uprte u Melburn. Vec je pocelo zagrevanje. It's hot

Slika
DROLJO!!!!! :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
DSL Sport: Đoković sportista godine

BetaNajbolji srpski teniser Novak Đoković proglašen je za sportistu godine Srbije u 51. izboru dnevnog sportskog lista 'Sport'. Tradicionalno priznanje, Zlatnu značku 'Sporta', na svečanosti u hotelu 'Kontinental' Đokoviću je uručio odgovorni urednik lista Momčilo Popović.

Đoković je titulu najboljeg zaslužio briljantnim igrama tokom cele sezone. Treći igrač sveta pobedio je na turnirima u Adelaidi, Majamiju, Montrealu i Beču.

Igrao je u finalu Otvorenog prvenstva SAD, a predvodio je i reprezentaciju Srbije do istorijskog prolaza u Svetsku grupu Dejvis kupa.

Đoković je ubedljivo pobedio glasovima dosadašnjih osvajača Zlatne značke, a u konkurenciji su bili vaterpolista Vanja Udovičić, teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković, odbojkaš Ivan Miljković, odbojkašica Maja Ognjenović, veslački dvojac Nikola Stojić - Goran Jagar, rvač Kristijan Fris i kajakaški četverac Ognjen Filipović, Milan DJenadić, Bora Sibinkić, Dragan Zorić.

Po tradiciji, 'Sport' je proglasio i najboljeg mladog sportistu Srbije. To je košarkaš Milan Mačvan, najbolji igrač Svetskog prvenstva za igrače do 19 godina, na kojem je naš državni tim osvojio zlatnu medalju. Mačvan je takođe osvajač zlatne medalje na Prvenstvu Evrope za košarkaše do 18 godina.

Proglašeni su i pobednici izbora za 'mis' i 'mistera' srpskog sporta.

Glasovima čitalaca, za najlepše su izabrani rukometašica Dinama iz Pančeva Ana Sekulić i fudbaler Vojvodine Gojko Kačar.

Noletov teniski centar u Kragujevcu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković najavio je u Kragujevcu izgradnju savremenog teniskog centra, čije će podizanje finansirati njegova porodica, grad Kragujevac i investitori iz inostranstva. Prema nezvaničnim informacijama planirano je da se u Kragujevcu izgradi savremeni Teniski centar, sa više otvorenih i zatvorenih teniskih terena i pratećom infrastrukturom, u kome će moći da se održavaju turniri i organizuju pripreme tenisera.

Porodica Đoković i Grad Kragujevac tek treba da odaberu lokaciju na kojoj će biti sagrađen Teniski centar i dogovore početak izgradnje.

Tokom boravka u Kragujevcu Đoković je razgovarao sa gradonačelnikom Kragujevca Veroljubom Stevanovićem, koji je podržavajući realizaciju tog projekta, rekao da će to biti jedan od prioriteta lokalne samouprave.

"Mi smo izuzetno zadovoljni i počastvovani što je najbolji srpski sportista, koji na najbolji način predstavljao Srbiju, odabrao Kragujevac za jednog od partnera za izgradnju Teniskog centra", rekao je Stevanović.
Korisnikov avatar
By Sunce
Samo za Marvina i spliff-a. :love: Oziris nek balavi.

6. decembar 2007. | Izvor: B92, Tanjug | Željko Čačija
I Jelena ambasador UNICEF-a

BetaSrpska teniserka Jelena Janković u četvrtak je na svečanosti u beogradskom Medija centru inaugurisana u nacionalnog ambasadora UNICEF-a za Srbiju, poručivši da će se potruditi da opravda poverenje i mladima ukaže na zdrave stilove života. Jankovićeva je poručila da je čvrsto opredeljena da kroz sport promoviše prava mladih u Srbiji i podsetila da su sportske aktivnosti od vitalnog značaja za sveobuhvatni razvoj adolecsenata i da sport ojačava njihovo psihičko i fizičko zdravlje, pomažući im da izgrade društvene veze.

"Sport obezbedjuje zdrave alternative za nezdravo ponašanje, poput zloupotrebe droge, alkohola, duvana. Kada su mi ponudili da postanam ambasador UNICEF-a rado sam prihvatila ponudu, jer je pravo na zdravlje jedno od osnovnih dečijih prava i svi moramo da pomognemo do takav način živora bude izbor dece i mladih ljudi", rekla je Janković.

Ona je ocenila da je od posebne važnosti pravovremeno informisanje mladih o brojnim pitanjima važnih za njihov pravilan razvoj.

"Već više od pet godina UNICEF u Srbiji radi na programima za mlade i mnogo toga korisnog je uradjeno. Nadam se da će moja podrška biti bodatni podsticaj da zdrav način života postane široko prihvaćen i popularan medju mladima u našoj zemlji", zaključila je srpska i svetska teniska zvezda.

Jankovićeva se u četvrtak pridružila ranije inaugurisanim nacionalnim ambasadorima UNICEF-a u Srbiji Emiru Kusturici, Aleksandru Đorđeviću i Ani Ivanović.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ajmeeee
Već došlo vreme za AO!
Ja sam kampanjac :blush:

Od onih sam koji pred ispit uče bar do 2,3 ujutru... :giggle:
Korisnikov avatar
By IriS
ništa od utisaka o manifestaciji NAJJ Srbije :giggle:

higlight večeri je bio, kada su naši naj teniseri KONAČNO izašli na teren da igraju, brojali smo celebrities i kmečali što nema Brene :lol:
bitno je da je Seka Aleksić primećena u prvom redu lože :lol: ko šiša predsednika sa tufnicom na glavi :D

elem, bili su slatki, ali je najveći aplauz te večeri otišao ansamblu Talija :zvezda: :klap:
Korisnikov avatar
By Lunja
NAJJ je bilo SRANJE!!!

3 sata cekanja da bi oni konacno izasli i zezali se (sat vremena).

P R E V A R A

:regan:
Korisnikov avatar
By Sunce
Neviđena prevaraaaa! :(
Korisnikov avatar
By IriS
ali kako je bilo sranje, ansambl Talija je bio divan :love:

:giggle:
Korisnikov avatar
By IriS
Seeeeekaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cheer:

G:gde je Seka, gde?

P: Seka je u našim srcima!

:smeh:
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!