Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Uzbuđenje bez predumišljaja

1. GOTOVO UVEK
1
4%
2. SAMO AKO JE OSOBA SEKSI
3
11%
3. PONEKAD
10
37%
4. RETKO
4
15%
5. NIKAD
6
22%
6. NIKAD NE RECI NIKAD
3
11%
Korisnikov avatar
By Galateja
Nisam druželjubiva te nisam pravi reprezent za ovu temu. Ali baš me interesuje, vi koji imate milion ortaka i ortakinja, da li vam se nekad desi da se uzbudite kad prespavate (mislim bukvalno!) sa prijateljem u, recimo, nedostatku smeštaja ili sl.
Ne mislim na to kad je pojam prespavati uključen u taktiku muvanja, već da vas nenamerno napali sama blizina, slučajni dodiri...
Kako bi pravo stanje stvari bilo tačnije postavila sam temu u formi glasanja. :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Ako osobu smatram privlacnom, da.
Nije mi se desilo od 15 godine :D Verovatno jer nisam bila u takvoj situaciji od tada:sweet:
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
jako retko, gotovo nikad! Jer sam uglavnom spavao sa drugovima i drugaricama koje poznajem godinama i koje ne posmatram sexualno.
Opet ako bih se nasao u prilici da spavam sa nekim koga poznajem povrsno i kratko a osoba je uz to i sexy moguce je da bih se napalio, sto je i normalna reakcija po meni! :psiholog:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by v.l.a.d.a
jako retko, gotovo nikad! Jer sam uglavnom spavao sa drugovima i drugaricama koje poznajem godinama i koje ne posmatram sexualno.
Opet ako bih se nasao u prilici da spavam sa nekim koga poznajem povrsno i kratko a osoba je uz to i sexy moguce je da bih se napalio, sto je i normalna reakcija po meni! :psiholog:
Slazem se... i da, u tim slucajevima mi se desavalo... i bilo je cesto i uzajamno...
Zdravo je to!
Korisnikov avatar
By Egon
e ja sam se zajeb`o i pritisnuo taster 1 a nisam ni prochitao topic

greshka ... sluchajno sam ovde ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

I da dopunim svoj odgovor.
To sto je bilo uzajamno, ne znaci da je dovelo ni do cega konkretnog... u vecini slucajeva...

P.S. Odgovorio sam NIKAD NE RECI NIKAD! ( Nikad! :P )
Korisnikov avatar
By anche
nikad.

jerbo nikad ne spavam sa osobama koje me privlace, a da se to spavanje podrazumeva kao drugarsko.

smatram cinjenje istog veoma licemernim.
By Bombina
ja ne spavam s ta osobom,koje emotivno privlace,nikad
imam prijateljicu,i ne spavam nikako,postaje samo drugarski
ako druga mozda se desiti
Korisnikov avatar
By KiWi
Desilo se par puta ...

Inače .. nisam ni ja extremno druželjubiv, pa se from time to time desi da spavam sa nekim (neseksualno) :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Jojjjj........vecinom su ljudi kod mene ostajali na spavanju jer od svih koje godinama znam sam jedino ja zivela sama, pa se to moglo.....dosta mojih prijatelja je spavalo kod mene slucajno, ili zato sto su se napili ili sto im je bilo kasno da idu kuci, i nisam osecala nikakvu napaljenost......da jesam, ne bi ostalo na prijateljstvu samo...
U onim slucajevima kada je do necega doslo je bilo sa onima sa kojima sam u tom trenutku i spavali bi jedni kod drugih normalno, i sa tom komponentom....

Ali ne, da idem kod nekoga da prespavam iz ne znam kog razloga, ne bih se napalila samo zbog cinjenice da spavam tu.
Korisnikov avatar
By Zoe
Glasala sam ipak za zadnju opciju.
Korisnikov avatar
By Blady
Glasala za 2.. moze se desiti :)
Korisnikov avatar
By m..
Da, desava mi se (mada ja se uzbudim i kad vidim zgodnu sisu na ulici). Sva sreca pa mogu da se iskuliram da nista ne uradim tim povodom.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Galateja
Nisam druželjubiva te nisam pravi reprezent za ovu temu. Ali baš me interesuje, vi koji imate milion ortaka i ortakinja, da li vam se nekad desi da se uzbudite kad prespavate (mislim bukvalno!) sa prijateljem u, recimo, nedostatku smeštaja ili sl.
Ne mislim na to kad je pojam prespavati uključen u taktiku muvanja, već da vas nenamerno napali sama blizina, slučajni dodiri...
Kako bi pravo stanje stvari bilo tačnije postavila sam temu u formi glasanja. :D
Desilo mi se to u par navrata za vreme studija i to iskljucivo posle neke studentske lumperajke, kada smo pijani iz provoda isli da spavamo kod nekog ciji je stan bio najblize.
Bilo je tu masiranja ispod jorgana i svakojake vatacine, ali mi je najsmesnije bilo to sto smo se posle svi pravili ludi, kao nista se nije desilo, a svi blazeni u licu.
:lol:
By Pending-For-A-Bending
Pa sta ja znam.... Ponekad je bas lepo kad zagrlis neku osobu i spavas. Ne mora to da bude neko ko ti se svidja. Jednostavno da ti prija....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!