Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
U prethodnih mesec dana sam dobio cak 2 e-maila kojim me neke organizacije obavestavaju kako sam dobitnik ogromne novcane nagrade...

"Bla bla bla... morate da platite samo mali iznos kao osiguranje tolikog novca, i da nam posaljete... Mi to ne mozemo da odvojimo od vase nagrade, nije nam dopusteno... bla bla bla!"

Nisu racunali na nas Srbe i na nama slicne... da cim zatraze pare od nas... tu nas odmah gube kao potencijalne naivcine!

Zanima me smaraju li i vas preko e-maila tako... i da li mozda znate neku osobu koja je na to nasela i poslala te pare?
Posto sam citao po netu da dosta ljudi stvarno nasedne na to...
Nisu to prevelike pare koje traze (mozda 200-300 evra npr. za "nagradu" od pola mil.), ali ne bi me cudilo da mnogi na to nasedaju... tu se skupi citavo bogatstvo!
Korisnikov avatar
By M M and I
Svakodnevno mi stizu takva obavestenja "You won!" bla bla...I ne znam kako da ih se otarasim. I fazon je u tome kako da dobijes bilo sta ako nisi ucestvovao u nagradnoj igri...nisi kupio srecku ili tako nesto...Smaraju zestoko...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Potrudio sam se da procitam i vidim na koju caku hvataju ljude.
Ma kao fora ti si dobitnik na osnovu svoje e-mail adrese... kenj!
Korisnikov avatar
By ns.happy
mene jebu spamovi, ne znam sta da radim sa njima. hotmail jos i dobro filtrira, ali yahoo nikako...
Korisnikov avatar
By Frey
Mailovi u kojima sam nagrađen milijardama uglavnom automatski zavrsavaju u spam folderu koji i ne gledam, pa tako nemam prilike ni da ih pročitam. Međutim, ove tvoje prevare su mi malo debilne i čak mislim neizvodljive, jer bi ti trebalo da uplatiš novac na nekakav račun, jer čak i ako ti ne piše tačno na koji broj računa plaćaš, to se uvek loguje u banci sa sve imenom i adresom vlasnika računa na koji ležu pare, tako da takve prevare nemaju poentu...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako imas najnoviju beta verziju yahoo-a onda on spam sranja trpa u jedan folder...

Mada meni ove nagradne igre nije video kao spam...

Msn mail nisam proverio ne pamtim...

Nemam naviku, mada jedino yahoo koristim u te svrhe.
Korisnikov avatar
By ns.happy
imam beta yahoo ali mi i dalje spam nekako zavrsi u inboxu... otprilike 10% spamova
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Frey
Mailovi u kojima sam nagrađen milijardama uglavnom automatski zavrsavaju u spam folderu koji i ne gledam, pa tako nemam prilike ni da ih pročitam. Međutim, ove tvoje prevare su mi malo debilne i čak mislim neizvodljive, jer bi ti trebalo da uplatiš novac na nekakav račun, jer čak i ako ti ne piše tačno na koji broj računa plaćaš, to se uvek loguje u banci sa sve imenom i adresom vlasnika računa na koji ležu pare, tako da takve prevare nemaju poentu...
Ma citao sam po nekim forumima kada me je zainteresovalo...
Oni ti tek daju broj sbvog racuna i podatke kada im ti odgovoris na prvi mail sa svojim podacima...

Ne znam tacno... ali uglavnom koliko sam citao, bas se trude da izvuku te pare.
Korisnikov avatar
By ns.happy
imam i gmail ali ne koristim. navikao na yahoo pa to ti je... a i gmail mi nekako funkcionise na totalno drugi nacin, nikako da se snadjem... ja sam od onih koji ne citaju nego samo kliknu na svetlecu ikonicu :D
Korisnikov avatar
By Tot
Da, da; slali su mi izveštaje više puta da sam dobio silnu lovu.

Potrebno je pažljivo koristiti svoju matičnu mail adresu (kod tvog provajdera) a za potencijalno rizičnu razmenu mailova koristiti Yahoo i slično. Meni Yahoo filtrira spam i to brišem čim se prijavim i uopšte ne otvaram takve mailove. Imao sam mogućnost da sa Yahoo- a preuzimam poštu u svoj inbox već pri uključenju mail clienta ali mi je Yahoo redovno dostavljao i spamove (stvarno ne znam zašto) zbog čega sam isključio tu opciju.
Korisnikov avatar
By mmiki
Vecina takvih mailova se automatski svrsta u spamove (mada i njih prelistam posto mi nekad obican mail prebaci u spam) ali u poslednje vreme mi takvi mailovi dolaze i kao obicni, doduse samo procitam naslov i mail posiljaoca i obrisem ih, a takvih mailova dobijam nekad po 5-6 nedeljno a nekad ih nema...

A sto se takvih stvari tice, 1. put kad sam izasao na net mi je izasao onaj klasican glupi prozor kao milionitom posetiocu gde sam svoje podatke uneo do pola i batalio shvativsi poentu tih gluposti za tad a i za ubuduce...
Korisnikov avatar
By jukie
Ja često dobijam spamove od ljudi koji imaju sličnu mejl adresu kao ja, a ponekad i sam od sebe... Na svu sreću normalni mejlovi koje sam stvarno sam sebi poslao ne odlaze u Spam folder...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!