- 11 Nov 2007, 13:16
Procitao sam,zbog toga sam i rekao da su primitivni jer deci plasiraju gluposti poput ovog "showa".....i onda se prosto cude kada jedan stariji maloletnik uleti naoruzan u skolu i pobije drugare i prosfesore....pa onda ispada da je taj decko dosao iz Srebrenice i da je to posledica njegovog montruoznog cina jer je doziveo traume sa 6-7 godina,i onda se nakon 10 godina setio da pobije svoje drugare.....
Generalizujem jer zaista mislim da su primitivni (ima izuzetaka kao i uvek) ali ono sto njihovi mediji prikazuju u kako kazes terminima kada roditelji nisu kod kuce,tako da deca mogu da biraju sta ce da gledaju......I kada vide kao se tuku po emisijama,muskarci i zene,sta od toga moze da nauci.....
"daj da i ja nekog prebijem,bice mi lepsi dan"
Mene najvise brine poplava slicnih emisija kod nas.
Generalizujem jer zaista mislim da su primitivni (ima izuzetaka kao i uvek) ali ono sto njihovi mediji prikazuju u kako kazes terminima kada roditelji nisu kod kuce,tako da deca mogu da biraju sta ce da gledaju......I kada vide kao se tuku po emisijama,muskarci i zene,sta od toga moze da nauci.....
"daj da i ja nekog prebijem,bice mi lepsi dan"
Mene najvise brine poplava slicnih emisija kod nas.