Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Sixto
Gledaj i ti njega, ako je gledace on tebe i dalje, ako nije skrenuce pogled za prvom pickom ispod 35god koja prodje ulicom!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Gledaj i ti, i kod kuce drkaj dok se nadas da jeste. Ionako od gledanja na ulici nema nista konkretni, tako da ti je sasvim svejedno.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by nesha015
:indijanac:da li da se branis kao nisi primetio ili...?? :cita:
Pa ako ti je makar simpatičan, onda..... :) ..... a ako nije, onda i ne moraš... :cita:
By pčelica
Originally posted by nesha015
:indijanac:da li da se branis kao nisi primetio ili...?? :cita:

:sigh:
Ako me posmatra, ja znam
da nije...
...a onda je svejedno.
Korisnikov avatar
By colorado
Ako ti se svidja, zapocni razgovor s njim. Tipa, hoces li mi reci kako da dodjem do te i te ulice... pa ga dalje razvijaj.
By pčelica
Ja moram da se dopunim.

Odavno mi se po glavi vrzma pojam
"halal lezba"; nadam se da je jasna
analogija sa "halal burekom" i instancama (ne znam
koji bi termin bio odgovarajući... komisija?!?),
koje daju dozvolu za njegov slobodan
izlazak na tržište.
:)

... i onda bi smušene devojčice poput
mene imale manje komplikovan život.
By Swanheart
Originally posted by Sixto
Gledaj i ti njega, ako je gledace on tebe i dalje, ako nije skrenuce pogled za prvom pickom ispod 35god koja prodje ulicom!

:hail: :hail:

:lol:
By Sixto
Koliko moze da bude jednostavnije od toga!
Kad znamo da nas neko gleda onda se kontrolisemo, a kad smo 'sami' onda instinkitvno radimo ono sto osecamo!
Samo poslatras za kim se okrece i sta primecuje i sve ce ti biti jasno!
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Pitaj ga: Srce mogu da ti popusim (Hoces te kresnem na brzaka)? Aklo odgovori: Izvini, nisam gay. Ti mu reci: Aj zakuni se da nisi "gay"! A ako pristane, kogas briga da li je gay ili bi i da li je do sada mislio da je str8... :trach:
Korisnikov avatar
By Dirrty
SLazem se... gledaj i ti njega pa ako nastavi sa pogledom i jos se i nasmesi slatko... uf uf uf!
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by ivanazuh
Pitaj ga: Srce mogu da ti popusim (Hoces te kresnem na brzaka)? Aklo odgovori: Izvini, nisam gay. Ti mu reci: Aj zakuni se da nisi "gay"! A ako pristane, kogas briga da li je gay ili bi i da li je do sada mislio da je str8... :trach:
:hail:
By Marko22
A sta ako se obojica a on na to kaze STA GLEDAS PEDERU?:neznam:
By Sixto
E onda ti takav peder ne treba, ima pedera sasvim pristojnih na raspolaganju, sta ce ti dzukela!
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
imam upravo taj problem..jedan simpatichni kolega sa faxa stalno gleda u mene,ali ne znam kako da reagujem.ako i ja pochnem da blejim u njega,mozda ce uobraziti ko zna shta.shta da radim?kako bih mogao da proverim?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da li ste toliko usamljeni pa zelite u krevet sa prvom osobom koja vas posmatra... ili vam se samo dopada kao niko do sada...

U prvom slucaju ne treba preduzimati nista... i treba dobro razmisliti o uzroku same situacije u kojoj se nalazite.

Ako je u pitanju drugi slucaj, takodje ne preduzimati nista...
Mislim da fantazija i mashtarije o nekom idealnoj osobi imaju vise vrednosti od dubokog razocarenja kada takvu osobu bolje upoznate (najcesci slucaj!).

Znaci... produzi dalje... i nadji sebi neku osobu za koju si siguran sta je.
Korisnikov avatar
By Rei
obrati pazhnju, da li te gleda u ochi ili malo nizhe... :cuddle:
By Marko22
Inace, bio sam pre 2 godine u nekoj evropskoj zemlji. Tamo, brate, bez blama, bulje u tebe i ne skidaju pogled. Zanimljivo, ali mi se lik nije dopao. :D
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Claires_Horrors
imam upravo taj problem..jedan simpatichni kolega sa faxa stalno gleda u mene,ali ne znam kako da reagujem.ako i ja pochnem da blejim u njega,mozda ce uobraziti ko zna shta.shta da radim?kako bih mogao da proverim?
Originally posted by REI
obrati pazhnju, da li te gleda u ochi ili malo nizhe... :cuddle:

e tako se ja proshlog meseca merkam sa jednim kolegom
a on mi gleda u farke pa u ochi naizmenichno i smeshka mi se

prilazi drugarica: "e gde si njanjanja..."
blenta (tiho):"kush, posle"
ona:"otkopchane ti pantalone"

a meni ne samo da je otkopchan shlic, neko se vide gatje shlic zjapi do kraja i kaish visi s jedne strane

stvar je bila u tome da je wc u podrumu vrlo mali a ja klaustrofobichan i onda kad idem na tinkilinki kibnem shto pre napolje jer me frka no sam ovaj put zaboravio zakopchati se

i tako, a taj mi se bash svidjao kolega, ispalio sam se ko magarac
:skola:
By Sixto
Jaaaaaaaaaao Blento mozes li biti manje hvalisav, loooooooooooooool... :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
shta je tu hvalisavo?
isadoh glup a mislio sam da sam mu se svideo

:sigh:
By Sixto
Eh, znam te pusko kad si pistolj bila...
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Claires_Horrors
Kažeš simpatičan? Pa onda, dakle, ne bi imao ništa protiv da razmenite telesne tečnosti (koje god)? :shmi:
Otpočni razgovor sa njim o nečemu, nebitno o čemu, može i usput onako (faks, 'ladnoća, blablabla...), pa ćeš videti kako se razvija situacija... ;)
Originally posted by blenta
... tinkilinki ...
:lol: ... Budalo! :roflmao:
By ~ Le Saint X ~
Ako si iz Bg-a
i
ako se vozis linijama

26, 30 i 31

onada sam te ja gledao
:D

ma...

dok cekam autobus, ja samo posmatram decake oko sebe

sta drugo da ti brze prodje vreme?!

et toq!
:snob:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!