Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Zablude o načinu zarazeUpravo o ovome sam juče govorio u kratkoj izjavi za FOX ( http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=30602 ).
Razlog zašto je seksualni put prenosa virusa HIV-a kod nas tako učestao leži u činjenici da mi još uvek mislimo da samo intravenozni narkomani i gej populacija dobijaju virus. Heteroseksualci pogotovo ne praktikuju siguran seks. Uz to se građani retko odlučuju na testiranja, pa je visok procenat (29 odsto) onih koji su za svoj HIV status saznali u terminalnom stadijumu infekcije, odnosno u trenutku klinički manifestnog AIDS-a.
"Dotle su vodili normalan život i imali nezaštićene seksualne odnose sa drugim ljudima", kaže Tomašević.
Originally posted by ForeverYoung
Treba još imati u vidu da mnogi heteroseksualci (naročito u konzervativnim zemljama poput naše, gde je to još uvek tabu) nikada ni ne odu na testiranje. 99% str8 osoba (bez obzira na starost) koje znam nikada nisu bile na testiranju, niti imaju nameru....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!