Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
Neko ko se razume u zvucnike da li bi bio rad da mi preporuci neke 2+1 zvucnike, sto manje, lako prenosive, da zvuk bude dovoljno dobar i da mi kaze da li su dobri bezicni.
Stvarno sam odlepio od prodavaca i njihovih preporuka baziranih na uvaljivanju, vise ne mogu da se snadjem sta da kupim... a bas mi trebaju.
Hvala!
Korisnikov avatar
By Adenim
Pa jel ima jos neki predlog za bezicne?
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Slazem se i ja za Logitech.Sve preporuke!
Korisnikov avatar
By andjela
neki model altec lansing

ja bih uzela mx5021 samo nisu bas mali :)
Korisnikov avatar
By Adenim
ali trebaju mi mali, ne mogu nositi kucni bioskop na neki put...
Korisnikov avatar
By Vega
Altec Lansig bez premca! recimo ... VS4121
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hajde mali refresh teme.

razmišljam o nekim solidnim 5.1 (možda i 7.1) zvučnicima za prostoriju od 30-ak kvadrata. ima neko preporuke? :)
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Yamaha:pare:

Imas show rumove na par mesta u Beogradu,znaci kad ih budes cuo dobices bol u grudima:party:

Apsolutni vrh!!!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hvala za preporuku, pogledaću. je l' ih imaš i ti? kakav je tvoj lični utisak kad slušaš nešto na njima kod kuće, tj. koliko si zadovoljan?
Korisnikov avatar
By Skyen
Altec je vec godinama moj prvi izbor zvucnika. Samo menjam modele. vec dve godine imam MX5021, 2+1 sistem. Malo je veci vufer, ali daje odlican zvuk. thx tehnologija. sustina je da bilo koji zvucnici ove kompanije, pa i oni najjeftiniji, zvuce odlicno. odnos cena kvalitet je vise nego dobar. kao samoproklamovani audiofil tvrdim da altec moze da zadovolji svaciji ukus.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
jeste, slažem se, AL zaista nosi svoje ime sa ponosom. no, nisu oni jedini. ima i par drugih fantastičnih, ali u širokim krugovima prilično nepoznatih firmi (Harman Kardon, Kasaku...). a mene interesuju SVI oni. :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja imam neke Neo-ve, drvene kutije, veci vufer, daju odlican zvuk, ali odlican, iako sam mrzela Neo......ovi su tada bili najskuplji u ponudi. Ne pamtim bas marke, bilo je i skupljih ali drugih marki ali i poznatijih marki a jeftinijih...
Ne mislim da je cena toliko vazna, ali ne znam jebenu oznaku ovih, pa reko` cenom da vam priblizim... :lol:

Drvene kutije moraju biti pod obavezno!
By Sixto
E ja bi neke drvene!
Korisnikov avatar
By ^RAY^
andjo,tema je o zvucnicima :mazi:
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa drvene kutije, ne plasticne
Korisnikov avatar
By andjela
dzaba ti drvene kutije ako je krsh u njima :giggle:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
pa u yamahi tesko da je krsh

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da, Bose sam zaboravio da pomenem. :trep:

nego, ^RAY^, cena prava sitnica, je l' da? :trep:
Korisnikov avatar
By Skyen
@zoe, jesu ti dobri zvucnici

kazu nije ni toliko bitno da su drveni, vazno je da su teski, loool

@2q2, ma sigurno da ima odlicnih bredova koje ce se tek procuti, da malo poljujaju trziste. ali sam primetila da subjektivni upliv redovno diskalifikuje sve sto nije al, kao da mi uvo namerno cuje losiji zvuk, creep
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by 2Q2Bstr8
Originally posted by Dominion
http://www.bang-olufsen.com/page.asp?id=10
OMG! :hyper:

btw, možda ne bi bilo loše da navedem cenovnu kategoriju... :sigh:
mojne, ima svi da se slogiraju kao i ja kada sam ih prvi put ugledao pre neku dekadu :drama:

ruku na srce, oni su samo lepi za gledanje i nista vise, zvuk nije spektakularan kao i izgled, na zalost. informacije iz prve ruke muzikofila i mog bivsheg shefa koji ima deonice. :sigh:
Korisnikov avatar
By BlackBoy
Pleomax ima odlicne 2.1 sisteme. Kod nas ih mozete pronaci u prodavnicama DirectLink-a. Za vise informacija:

www.dl.co.yu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!