@Delete,
Ma reshio bi mi stvar chisto da se iscimam da idem u teretanu koja me uzhasno smara (radije cju da radim jogu u kucji - ne volim da vezhbam sa mnogo ljudi, ali shta da se radi). Ne znam ni gde ga ima vishe. Ali mislim da ga vishe nema u legalnoj prodaji?
Shto se jakih kardio treninga tiche.. Bi ja, ali obzirom da godinu dana nisam radio bukvalno nishta ne verujem da mi je kondicija bash mashala

A imam i sjebano koleno (desno je sjebanije od levog - prvo sam se razbio onako svetski na skijanju, a onda su me zveknula i kola).
Samo da ponovim - Nemam ogromnu kolichinu sala koje mora da nestane, u pitanju je samo 5 kg. Samo zhelim da se opet zategnem i eventualno izdefinishem
@Sixto,
Jok. Nemam vishe. Tj, imam neke naglashaje na butinama i to je to.. Ono shto sam imao dok sam trenirao je bilo sjuper. Splaslo je, jbg

Npr, bicepsi i tricepsi su se skoro prepoloviili od kada ne radim sklekove, a tome ima godinu i neshto vecj (mada nisam puno ni mogao da ih uradim, oko 250-300 iz nekoliko serija).
Dakle, Animal Cuts.. Vidim da ga neki preporuchuju umesto kombinacije efedrina/kafetina/andola
@Dragonite,
Shto se te liste vitamina tiche, potpuno se slazhem. S tim shto bih ja trebao tu da ubacim i kalcijum.