Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Egon
Odlomak je iz:

Jevtic, Dusan M. (1960). "Sudska psihopatologija". Beograd i Zagreb: Medicinska Knjiga, strana 231.

"... U nastranosti polnog opstenja spadaju:

a) Snosaj izmedju dojki (coitus intermammarius), butina, u pazuhu i pod kolenom, - cesto vrse homoseksualci i muskarci naklonjeni homoseksualizmu. Dokaz je moguc nalazom sperme na tim mestima.

b) Paedicatio tj. vrsenje snosaja u cmar. To mogu vrsiti medjusobno muskarci, tzv pederastija, ili muskarac sa zenskom osobom, sto cine muskarci latentno homoseksualni (...)

c) Cunnilinctus (kunilinktus) odn. cunnilingus, tj. jezikom diranje klitorisa, vrsi se u bahanalijama, zatim od slabo potentnih osoba radi pojacanja zadovoljstva i od muskaraca masohista.

d) Fellatio, tj. ustima diranje penisa; vrse medjusobno muskarci, sto je jedan oblik homoseksualizma, ili vrse zenske osobe svojim polnim partnerima u cilju perverznog zadovoljenja. Sadisticki nastrojeni muskarci prinudjavaju partnerku na felaciju. Slaboumne zenske s bujnijom mastom (ili sa histericnim osobinama) katkad lazno optuzuju zbog felacije tvrdeci cesto da je ejakulacija sperme bila u ustima, ali ne znaju osobinu sperme."

Neka neko pronadje doticnog Jevtica i olaksa mu muke..

bulletin sa my space ...

elem ... nekako pretpostavljam da je gospodin Jevtic dobro razmislio o svemu ovome i pustio mashti na volju ....
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a iz koje godine je ta knjiga? (nisam siguran da li je navedena 1960. godina njegovog rođenja ili izdanja.)

čitao sam i mnogo gore bljuvotine u raznim udžbenicima iz psihologije do kojih sam sticajem okolnosti dolazio, tako da ovo nimalo ne iznenađuje.
By polarlicht4.1
Pod kolenom?!

Histerične "ženske"?!

Meni ovde ništa nije jasno... :nerd:
Korisnikov avatar
By Escobar
pazi kad hebanje med' sise ima i latinski naziv :doh:
Korisnikov avatar
By Egon
ali ... dodjavola ...

one stvari za koje sam mislio da sam ispao apsolutno originalan
i da nijedno ljudsko telo josh od antichkih dana dozhivelo nije, ispostavilo se da chak ima i naziv u nekim pishljivom
sudsko medicinskom priruchniku iz 60tih ...

e Egone, Egone .... :cigareta:

chovek se uchi dok je zhiv ....
By polarlicht4.1
Originally posted by Egon
one stvari za koje sam mislio da sam ispao apsolutno originalan
Šta tačno? "Ustima diranje penisa" od strane "slaboumnih ženski s bujnijom maštom"?

Joj bože majko draga, još ne mogu da verujem kakve su ovo rečenične konstrukcije! :smeh:
Korisnikov avatar
By Egon
ali meni ovo hit hitova ...
Slaboumne zenske s bujnijom mastom (ili sa histericnim osobinama) katkad lazno optuzuju zbog felacije tvrdeci cesto da je ejakulacija sperme bila u ustima, ali ne znaju osobinu sperme."
:smeh:
By polarlicht4.1
I dalje ne znam šta je pisac hteo da kaže. :neiskusna:

:smeh:
By Sixto
Ljudi 60te, pa sta ocekujete!
Alo bre, Tito, partija, CK, vojna odmaralista, zastava 101 u garazi, posao u fabrici u plavom mantilu, noge na tabureu, novine u ruci, soping u Yumku, izlazak na sampite i limunadu, deca na radnoj akciji Orava-Morava i slet svake godine na stadionu JNA....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!