Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

dormeo duseci

nemam pojma
13
57%
super je
5
22%
nista ne valja
5
22%
Korisnikov avatar
By Zoe
Eeeeeeeee, Anche, stvarno si baba :P
Korisnikov avatar
By anche
nije za mene, kozo jedna! :D

mada... bolje cuvati zdravlje u mladosti :deda:

A STO NEMA SMAJLI :BABA:!? :oklagija:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by Zoe
Eeeeeeeee, Anche, stvarno si baba :P
hahahahaha :smeh:
Korisnikov avatar
By Galadriel
kuda idu ostarele lezbejke?

spavaju na dormeo dusecima ;)
Korisnikov avatar
By KiWi
Ima moja drugarica ... Kaže da su super, samo joj je trebalo vremena da se navikne na njih jer su tvrdi .. ma, dušek ko dušek.
Korisnikov avatar
By Zoe
Hahahahaha........

Osim toga, Anche, o kakvoj to mladosti govoris? Ti nisi u toj kategoriji vec neko vreme.....ako, ako, spremaj se........ :up:

Ajde, probaj dusek, pa javi da znam i ja kad omatorim sta cu.......:P
Korisnikov avatar
By anche
hvala kiwi na, jedinom, kasvetnom odgovoru! :)

zoe... priblizilo se.. za godinu-dve eto tebe na dormeu (al' ne mom :lol: )
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne bih na tvoj ni da nemam svoj :P

:lol:
Korisnikov avatar
By anche
pa je l' imas svoj?! tema je o tome, samo da te podsetim plavuso :durenje:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
A gde da kupim taj Hastens u Srbiji? :transprst:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Kiwi
Ima moja drugarica ... Kaže da su super, samo joj je trebalo vremena da se navikne na njih jer su tvrdi .. ma, dušek ko dušek.
upravo me to i zanima. s obzirom na cenu ne može biti samo "dušek ko dušek". ja sada već imam jedan odličan, prilično je tvrd i fantastičan za spavanje, ali je "no name". :trep: i nije bio skup.
Korisnikov avatar
By IriS
ja imam dormeo jastuk, i odličan je.

nikako nisam uspevala da pronadjem jastuk, a da me posle spavanja ne boli vrat ili glava, pa rekoh ajde da probam i to čudo.

ne boli me više ni glava ni vrat posle spavanja, ali mi je bilo mnogo teško da se naviknem na njega... a to navikavanje je trajalo nekih 7 dana.

tako da, iz iskustva sa jastukom, rado bih kupila i dušek, pošto je pravljen od istog materijala i mislim da nikako ne može da škodi, a ono što ne škodi, pomaže ;)
Korisnikov avatar
By ^RAY^
a cime je punjen taj jastuk?
Korisnikov avatar
By IriS
valjda hydrolatexom
Korisnikov avatar
By fica
Ja znam nekog ko ima taj dusek i fora je sto morate da ga uzemljite da ne bi skupljao elektricitet, bez zezanja :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by ^RAY^
A gde da kupim taj Hastens u Srbiji? :transprst:
Otkud znam...znam da u Budimpesti ima...a valjda i u Zagrebu. Pa ako ima tamo sto ne bi bilo i u Beogradu?
Korisnikov avatar
By ns.happy
ubio bih za bilo kakav dusek...
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by anche
pa je l' imas svoj?! tema je o tome, samo da te podsetim plavuso :durenje:

Nisi razumela salu, jebiga pros`o voz sad....:shipak:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa sto ne pitate profesionalca, odmah?!?!?!?!?

aman,zene, pa ja radim u fabrici duseka! (ne, dormeo, doduse)

e, ovako!

kad kupujete dusek, ima dve stvari: da li vam je bitno da li je dusek sa oprugama, ili bez...i da li vama licno odgovara dusek koji je tvrd ili ne!
na zapadu je trend kupovine duseka bez zicanog jezgra, zbog navodne informacije da se opruge ne prilagodjavaju obliku tela, i da samim tim sto su opruge, (zica, jel'te), imaju magnetno zracenje koje je stetno!

to su cinjenice, ja, licno, mislim da je to sranje! ali dobro...

e sad! ako kupujete dusek sa zicanim jezgrom, morate da kupite dusek od dobrog proizvodjaca, inace su jezgra od jeftine i lose zice, i samim tim i dusek ce biti kratkotrajan. ne bih ovde da reklamiram svoju firmu, ali sigurno je da imamo najbolja jezgra na nasoj teritoriji..

...drugo, punjenja duseka su razna..ima pamuka, vune, poliestera, manje ili vise prirodnih materijala..i tako dalje...to vam je od volje...sto vise je materijal prirodan, to je dusek skuplji! prosto, kod nas se ta punjenja ne prave dobra, i sva su skoro iz uvoza...(grinje, btw, ne mogu da se izbegnu, narocito, kad su prirodni materijali u pitanju! jbg, one to jedu!)

onda, ako se odlucujete za dusek bez zicanog jezgra, ima vise varijanti, a najcesce su sledece: lateks, HR pena, memorijska pena i razne kombinacije...e, pa sad...redom
lateks se inace, pravi od kaucuka, i prirodan lateks je jaaaaaaaaaaaaaaaaaaako skup!!! i AKO NIJE JAKO SKUP NIJE LATEKS!!!NIIIIIIIJE!!! takav dusek kosta oko 80 000 dinara u dimenziji 90x200!! ono sto vidim na sajtu dormea je jeftin dusek od hidrolateksa....ne mora da znaci da je los, ali nije prirodan lateks u pitanju...to je imitacija koja ima fizicke karakteristike pravog lateksa....sve u svemu, treba otici negde gde moze da se legne na njega i tako ispita udobnost (obavezno)..i treba imati na umu da mora da se navikne prvo par dana na nov dusek....

meni se licno ne dopadaju iz prostog razloga, sto me uzasava pomisao da se na tome znojim....ne znam..eto...

HR pena je prosto gust sundjer! eto! to je to!

memorjska pena je posebna vrsta sundjera koji uzima oblik vaseg tela kada lezite na njemu i posle se ponovo vraca u prvobitan polozaj...e sad....to je ok, ali i skupo, tako da se takav dusek uvek pravi u kombinaciji sa necim drugim...lateksom, hr penom, gumiranim kokosom.....to je i dobra stvar, jer vise te pene poskupljuje dusek, a vise od 6cm debljine ne mozete da osetite! takoreci, isto vam je da li je sloj 6cm ili 60 cm...telo ne oseca efekte, samo novcanik....

sve u svemu...ovi materijali su jako skupi.....i ako vam neko nudi jeftin dusek od tih materijala, be very suspicious....dormeo je, kako vidim, neka srednja klasa, a takvih ima milion! ako se odlucujes za takav dusek, OBAVEZNO ODES I PROBAS!!! Trazis da te puste da legnes na njega!!! moras to da uradis, jer je sve ostalo samo prica!....

znaci, odlucis da li ti treba dusek sa ili bez opruga, ako ti treba sa oprugama, javis se meni, ako ti ne treda sa oprugama, opet se javis meni (hahahaha), pobrines se samo da ga probas, i da te ne zajebavaju sa pricom o prirodnim materijalima za dusek koji kosta 10 000..to ne moze....isti je kvalitet onog, od 10 000 i onog od 8 000....samo ovaj ima boljeg dobavljaca i bolju cenu repromaterijala...

eto!

haug!
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ej,

Kupile smo Ana i ja dormeo za klinca jos pre 2-3 godine,
i mogu da vam kazem da nije los.. to jest da je super...

Svima nam odgovara, pa se cesto otimamo ko ce tamo
da spava....

A porucile smo ga putem poste, stigao je zapakovan u rolnu..

To je nase iskustvo... a glavni razlog je bila prica
oko grinja.. i to filtracija..

:nokti:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
'fala, 'fala!

e, da, mozda ne bi bio los test nabaviti prvo jastuk od istog materijala....

..licno, da kupujem dusek, opredelila bih se za dusek sa dzepnim jezgrom! to je kada su oni federi spakovani svaki u svoju kesicu u jezgru i tako se svaki prilagodjava pritisku, a ima svoju elasticnost..ma super!

http://www.abz-sga.com/volwassenen/pocketveren2.gif

samo sto moja fabrika to ne pravi
Korisnikov avatar
By anche
bas ste fine bre! i hlaefdige i andjela! :)

ja imam lose iskustvo sa jednoom domacom firmom. u roku od samo nekoliko nedelja je super udoban dusek (isproban u radnji, naraFno!) se pretvorio u udubljenu i totalno neupotrebljivu gomilu zica i ko zna cega sve ne. bacene pare, kazem ja! :flaming:

pitanje, i uopste diskusija, oko dormea jeste sto se narucuje i ne moze se isprobati. mada ovaj domaci je isproban pa badava sve... :neznam:

a inace smatram da treba povesti racuna o tome na cemu se provodi trecina (najmanje) zivota. nezavisno od godina starosti.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
@hlaefdige: :hail: :hail: :hail:

Ja cu od sutra svaki dan da idem u radnju da lezim po 15 minuta.Ima jos i da se izujem i pljugu da palim :indijanac:
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Ima moja mama i dosta joj pomaze....mislim tako ona kaze a posto njoj stagod da uzme pomaze ne uzimam zdravo za gotovo....
By marecare
ja tek sad nista ne znam, treba da kupim dusek uopste nije jeftin, mislio sam na ovaj dormeo memori, neko kaze odlican neko kaze ostalo mu udubljenej a kako ja da ga probam kad je urolan, pomagajte jel neko cuo za termal extra
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!