uopshte nema smisla da se raspravljamo onako na temi koja to ne bi trebalo ni da trpi.
ne dopada mi se kako mozesh da zadrzish tu ideju o osveti tako dugo, ne shvatam odakle ti ideja da si ti kao neka 'zrtva' nechije zlobe, a poshto bog ne postoji, onda cesh ti biti taj koji ce da ispravi tu nepravdu.
koju nepravdu?
nepravda je kada te strpaju u zatvor neduznog, nepravda je kada se trudish da postignesh neshto, a neko dodje i ispred nosa ti uzme to za shta si mukotrpno radio..
to je nepravda.
da li je zaista nepravda da te neko ostavi ili uchini neshto nazao?
za konflikt su uvek potrebne dve osobe, kao shto je i u pozorishtu potrebno 2 glumca za to, kao i dalji razvoj radnje ( osim ako lik nije shizofrenichar ) , dakle.. sigurno postoji i deo tebe koji je izazvao reakciju te osobe koja te je povredila!
to stvarno nije nepravda, to su normalni ljudski odnosi.
pa, kad bi se svi svetili, onda bi trebalo da se svetim nekoj tamo.. dragici iz vrtica?!
i to da je uhodim u starachkom domu?!
ne razumem kako ne mozesh da pustish takve stvari.
reagujesh tako burno, a zapravo tebe povredjuje to shto ti je neko uzdrmao ego, a ne boli te to shto te je neko zajebao.
tako si reagovao i kada sam te ja napljuvala.
dakle, to je problem sa egom, i to VELIKI.
i,da..
ti si prvi prozvao zoe, a ona je odgovorila.
ja nisam vredjala svaki segmenat tebe jer te ne poznajem, samo mogu da zakljuchim da bezveze razmishljash, dok se ti trudish da me ukopash na sve moguce nachine.
nema potrebe za trudom, necu se uvrediti.
i, ne sekiraj se, ne tripujem se ja..
mene samo vredja ova vrsta nepravde.. !
a nema chak ni veze sa mnom...
da li sam se sada izrazila INDIVIDUALNO?