Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Pomislim kako osoba s tolikim nedostatkom ukusa i ne treba da budem moj whatever...:zongler:
Korisnikov avatar
By stefan19
Pa nista, to je potpuno normalna stvar. Decko je fin i iskren. Respect.
Nije mi se to do sad desilo jer me zaista ni ne muvaju mnogo, ali cu nazalost ja to morati da uradim za par dana :lol:
Naravno, bicu fin takodje, jer mi je decko simpatican, ali dzaba kad sam u vezi a i NIJE MOJ TIP. :andjelak:
Korisnikov avatar
By 88
Nista, lazhno mu zazhelim sretje u daljnjoj potrazi... i nikome nishta. Bolje to nego da preshuti i vuche me za nos. :nezna:
By Swanheart
kad se malo bolje prisetim niko mi do sada to nije rekao :lol:
Korisnikov avatar
By malecka
Originally posted by Swanheart
:smeh: :smeh: ;) :sweet:

btw, never been there, never done that.... :roll:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Swanheart

Ni meni :neznam:
Korisnikov avatar
By Khons
ne znam, nije mi se dogadjalo.

mada ne verujem da bi mi to bio problem, zasto bih morala da budem svachiji "tip" devojke? isto tako ne bih ni ja izasla sa bilo kim.
Korisnikov avatar
By dungoll
iskuliram, i pomislim... :) nema dečko ukusa... nema mu potrebe želeti sreću... pozdravim ga i nastavim dalje ... pffff :) :transprst:
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Jaooo, ali STVARNO me bude BAS BRIGA!

BOGU HVALA sto sam takav mozda od rodjenja... prvo ucis ono 'dobar sam prema nekome dok god je i taj neko dobar prema meni'... a onda naucis da 'ne umem da volim onog koji ne ume da voli mene'... jos ako mi se desi dobitna pa ga nakon svega vidim sa nekim... za koga UOPSTE NEMAM POJMA CIME ga je osvojio?!?! :shok: e, tek onda mogu da ladnem :nokti:

A nikad se ne zna... ako zaista postoji nesto... maca na vratanca, ovo - ono... :maca:
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
ja sam se jednom zatworio 3 dana u kucu i iz sobe sam izlazio samo da jedem i da se tusiram....ne znam kako drugi,meni jako jako bude tesko
jer.
newerujem u trip,tipa,nisi moj tip,
ne postoji,
ili si wow ili si slina... :(
Korisnikov avatar
By ns.happy
onda si po tome ispao slina? kako sad zivis sa tim saznanjem? jesi jos uvek slina? ili si wow? ili si nesto trece? mozda cetvrto? :paki:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by ns.happy
onda si po tome ispao slina? kako sad zivis sa tim saznanjem? jesi jos uvek slina? ili si wow? ili si nesto trece? mozda cetvrto? :paki:
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
Originally posted by IL_Divo022
ja sam se jednom zatworio 3 dana u kucu i iz sobe sam izlazio samo da jedem i da se tusiram....ne znam kako drugi,meni jako jako bude tesko
jer.
newerujem u trip,tipa,nisi moj tip,
ne postoji,
ili si wow ili si slina... :(
choveche pa de tako!
budi cool:dj:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by *STATUS*
Kada mi neko kaze "Nisi moj tip", blago se nasmejem..
el kao Milka?
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Mrzelo te da citas sve hm? :spank:

Bar si kozistentan ;)
By ~ Le Saint X ~
Pa, boze..znam sta radim kada mi neko kaze tako nesto..
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Ih! dogadjalo se,uostalom i ja sam odbijao... :drama:

Najbolji mi je skorasnji primer...gde navodno sam previse mrsav(sva sreca pa sam bio pijan,jer kad sam se otreznio i setio toga, tako sam se smejao da bi definitivno u tom momentu bilo bezveze da se cerekam ko sumanut).

Eniwej,nije mi to strasno kad me neko odbije.Mislim decko nije imao "feeling" pa sta sad,necu umreti.Trudim se da ostavim sujetu po strani,to mi bezveze.Cak sta vise rado ostajem u dobrim odnosima i posle odbijanja.Zasto ne?!

Opustenoooo.... :merlinka:

:joint:
Korisnikov avatar
By beliluk-ns
Prihvatim to kao i sve drugo
I pri tome se nadam da nije u pitanju laz :)
Samo laz ne prihvatam
Uostalom, ne ivdim nista cudno u takvoj izjavi
Ja definitivno nisam za mnoge njihov tip
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by nedostizni82
A meni nije jasno sta znaci to- 'nisi moj tip'!?
Kada bi mene neko pitao, ne bih umeo da mu odgovorim koji je moj tip...
Zar je moguce izdefinisati sve karakteristike koje neko navodno treba da ima i krenuti u potragu za istim? I koja je verovatnoca da cu ga naci?!
Sve moje ljubavi su karakteristicne na svoj nacin i ne daju se uporediti, a samim tim ni izvuci taj famozni pojam tipa muskarca.
Zar su boja kose, ociju, visina...... bitne za ljubav i osecanja??? :cekam:
:up: Potpuno se slazem...ali to verovatno znaci (barem za mene) da nema "hemije",pa decko zeli da ti da do znanja ....mislim,nemam pojma.I ja se slabo snalazim u definicijama.
Korisnikov avatar
By mmiki
Kazem :"Hvala na iskrenosti :) ", sa sve smeskom jer mi je stvarno drago kad to cujem jer znam da sam daleko od savrsenstva i ne mogu se dopadati svima. Uostalom iskrenost najvise cenim kod ljudi.
E sad ukoliko sam se sa tim nekim pre dopisivao (ako je u pitanju net-komunikacija) cesto se desava da to neko kaze iz inata ili da bi mi vratio itd ali to je druga prica...
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
ti se drogiras.
Jel to bilo pitanje upuceno meni? :evilwait:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Deity Marduk
ti se drogiras.
Jel to bilo pitanje upuceno meni? :evilwait:
:lol: konstatacija :roflmao:
salim se malo ;)
Korisnikov avatar
By Elipsis
Ako mi neko ko mi se stvarno dopada kaze da nisam njegov tip, najstrasnije se izbedacim nekih 15 minuta do sat vremena. Onda kazem sebi: Pa jebi ga, idemo dalje.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Razmisljam ali mislim da nije...a kad bi mi se desilo...verovatno bih se okrenu i otiso-naravno nebih ocajavao uvek imam keca u rikavu:alexis:
Korisnikov avatar
By Insorcer
..desilo mi se da sam sebi kazem "nisi njegov tip"- i to uopshte ne predstavlja teshkotju :andjelak:

Mislim da svaka osoba neverbalno pokaze da li si ili nisi njen tip mnogo pre nego bude primorana da to verbalno iskaze ;) ...stvar je lichnih komunikacijskih sposobnosti to primetiti, a zatim se izboriti sa sopstvenom sujetom i sebi isto priznati.
:potapsava:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!