Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By leobg
Evo, izvrsio sam sve preglede, od labaratorije do interniste. Zakljucak je da mi je secer povecan, iznad granice. Da je sve to na nervnoj bazi i da moram da se saberem i da se ne nerviram previse, sto nazalost nije moguce.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by leobg
Evo, izvrsio sam sve preglede, od labaratorije do interniste. Zakljucak je da mi je secer povecan, iznad granice. Da je sve to na nervnoj bazi i da moram da se saberem i da se ne nerviram previse, sto nazalost nije moguce.
Moguće je! :cvetduga: Glavu gore, osmeh na lice! Što se tiče šećera, više se rekreiraj, šetaj što više!!!
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by Sunce
Moguće je! :cvetduga: Glavu gore, osmeh na lice! Što se tiče šećera, više se rekreiraj, šetaj što više!!!
To je lako reci, ali evo jos malo pa sest meseci kako se nisam nasmejao. Osmeh mi je postao stran.
Korisnikov avatar
By Sunce
To je samo trenutna faza. Proći će! Kažu da je jedan od pokazatelja zrelosti i taj kada potražiš pomoć.
Korisnikov avatar
By leobg
To je samo trenutna faza. Proći će! Kažu da je jedan od pokazatelja zrelosti i taj kada potražiš pomoć.
Nije mi strano da potrazim pomoc, ali meni ne treba pomoc, meni treba on. Pateticno zvuci, znam, ali je tako.
Korisnikov avatar
By Sunce
Nije mi strano da potrazim pomoc, ali meni ne treba pomoc, meni treba on. Pateticno zvuci, znam, ali je tako.
Auuu, misliš problem je što si :usamljen: Pa dobro, nisi izmislio rupu na dnu saksije. :) To su slatke muke! Nego, hajde svrati u kafić Dina&Seaman! Dina pravi magične napitke, a vanilica i devokiCA će te zasmejati, veruj mi. A "on" je ko, realan lik koji postoji ili...?
Evo, grli te :sunce: !
Korisnikov avatar
By leobg
Auuu, misliš problem je što si :usamljen: Pa dobro, nisi izmislio rupu na dnu saksije. :) To su slatke muke! Nego, hajde svrati u kafić Dina&Seaman! Dina pravi magične napitke, a vanilica i devokiCA će te zasmejati, veruj mi. A "on" je ko, realan lik koji postoji ili...?
Evo, grli te :sunce: !
Realan lik sa kojim sam ziveo i proveo najlepse trenutke svog zivota.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Dok se on sad negde jebava sa drugim ti nabijaj pritisak,ccc
Korisnikov avatar
By Dominion
hmmmmmm, kroz sve to sam proshao - ludaci na sve strane oko mene,
varijacije sa pritiskom sam imao...uglavnom na vishe od normale,
igranje ocnog kapka, niz drugih gluposti, 2 pakle dnevo 100 kafa.

pocelo je pre mesec dana da me gushi, mislio sam da cu morati nabaviti set za torakotomiju i izdresirati machora da me reze ako mi nesto bude, otishao i izvadio hormone tiroidne t3 i t4 normalni, tsh - vrednost oko 6 i kusur - hipotireidoza - razlog eeeeeekkkksssstreman stres - tako reche doktorica i pocela da koluta ochima - hvala joj sto me je shatro uteshila sa tim kotrljanjem ociju :zacepi:

ali svaki put kada mi neko kaze 'da se opustim, i smireno.....' imam osecaj da ce glava da mi se odshrafi od tela, odleti dva metra u vazduh i eksplodira a moje obezglavljeno telo juri osobu koja mi je rekla to :giggle: - thank god, every cloud has a silver lining.
glavu gore.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Dominion
ali svaki put kada mi neko kaze 'da se opustim, i smireno.....' imam osecaj da ce glava da mi se odshrafi od tela, odleti dva metra u vazduh i eksplodira a moje obezglavljeno telo juri osobu koja mi je rekla to :giggle: - thank god, every cloud has a silver lining.
u najmanju ruku. to je valjda najgora stvar koju neko može da mi kaže u tom trenutku.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sixto
Meni je misaona imenica 120/80
on stop 90/60, i spavao bi ceo zivot!
Kazu da je nizak pritisak vesnik dugovecnosti! Ne daj mi boze! :doh:
joj, ista prica sa mnom ... :zev:
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by 2Q2Bstr8
u najmanju ruku. to je valjda najgora stvar koju neko može da mi kaže u tom trenutku.
budale, da sam u stanju to da uradim onda se ne bih doveo u takvu situaciju :sigh:
By Storm
Stepen mog nerviranja....
Na primer, kad pomislim šta me sutra čeka....
:zvezdice:

Ali naprosto MORAM naučiti da se ne nerviram.
Korisnikov avatar
By beliluk-ns
zao mi je sto se tek sad javljam
ali tek od nedavno sam na forumu
mozes slobodno da mi se javis
mislim da mogu da ti pomognem
:andjelak:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
budale, da sam u stanju to da uradim onda se ne bih doveo u takvu situaciju :sigh:
uz jak osećaj da takav "savetnik" apsolutno ne sluša šta mu govoriš, a "hteo je samo da pomogne".
Korisnikov avatar
By leobg
U subotu vece oko 03.00 mi je pozlilo, dosla je hitna pomoc imao sam 220/160, koknuli mi neku inekciju spavao sam celu nedelju.
Korisnikov avatar
By Kiborg
U suvbotu vece oko 03.00 mi je pozlilo, dosla je hitna pomoc imao sam 220/160, koknuli mi neku inekciju spavao sam celu nedelju.
QQ, pa zar nemaš neke lekove za pritisak?
Toliki dijastolni (taj donji) pritisak je bio maltene za bolničko lečenje.
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by Kiborg
U suvbotu vece oko 03.00 mi je pozlilo, dosla je hitna pomoc imao sam 220/160, koknuli mi neku inekciju spavao sam celu nedelju.
QQ, pa zar nemaš neke lekove za pritisak?
Toliki dijastolni (taj donji) pritisak je bio maltene za bolničko lečenje.
Ne, doktor mi je samo uveo dijetu, koju bas i ne postujem, iskren da budem. Sada mi je dao da nosim holter 24h. Ukinuo mi je kafu, so,slatko (posto mi je secer na gornjoj granici), a lekove ce mi prepisati posle rezultata holter-a. Takodje treba da vadim ponovo krv i da prekontrolisem stitnu zlezdu.
By Storm
U subotu vece oko 03.00 mi je pozlilo, dosla je hitna pomoc imao sam 220/160, koknuli mi neku inekciju spavao sam celu nedelju.
Stvarno nezgodno. Nadam se da ćeš to brzo dovesti u red.
Nerviranje i stres jesu zajebani, ali nema razloga za toliko povišeni krvni pritisak jer je to ipak problem koji se danas prilično dobro reguliše.
Good luck.
:right:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
vidi, leo.. Da se mi ne zavaravamo, ne trebaju tebi lijekovi za pritisak - tebi treba psiholog. Ne u nekom buhuhuu smislu, vec je jednostavno jasno svima nama i tebi - ti prosto nisi u stanju da nastavis sa svojim zivotom bez tog tipa.
Kao dokaz da te ne zajebavam, reci cu ti da sam ja takodje imao redovne seanse sa psihologom, jer sam skontao da mi treba pomoc da rijesim neke svoje probleme i nedoumice. Nisi bolestan, ni lud. Samo si zbunjen, izgubljen..
Samosazaljenje, mazohisticko ubijanje samog sebe u pojam, mucenje nesanicom, nervoza - nista od toga ti nece pomoci.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!