Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By anche

Slika

AAAAAA (vidim uglavnom se ovako na temi zbori)

nikol dosla u hogvarts!!! :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Odgledao sam novi trejler :)
Ne mogu reći da sam se napržio još više, jer sam već na tački belog usijanja :D
Mislim da ću morati da se zaputim u BG samo da bi odgledao ovaj filmić, pošto u Kragujevac ima da stigne verovatno tek u februaru 2008.
Imamo jedan bioskop koji radi, a u njemu se dve nedelje davao samo "Četvrti čovek":cupakosu:
By Pending-For-A-Bending
Da organizujemo forumski odlazak na premijeru?
Ko je za? Taman cemo moci da uzmemo Kragujevcanima i Novosadjanima karte da se oni ne iscimaju ranije da dolaze

PS. Izvinjavam se ako zahrcem u toku filma, ali koliko god film bio dobar ja moram da odremam makar par scena dok me ne sutne ortak
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Sixto
Procitao! Dobio prvu knjigu na poklon od jednog drugara, ostale trazio kao mahnit!
Taj drug ima user na forumu, da se zna...

A trebalo ti je 7 meseci da te nateram da procitas prvu knjigu! Od kurvanja u Egiptu nisi stigao ni pola da procitas
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Big Bad Bear
Da organizujemo forumski odlazak na premijeru?
Ko je za? Taman cemo moci da uzmemo Kragujevcanima i Novosadjanima karte da se oni ne iscimaju ranije da dolaze
Ako premijera bude za vikend, slobodno računajte na mene :)
By Sixto
Premijera je bila u Londonu pre neki dan, 27.
Korisnikov avatar
By Deksi
Mnogo dobre knjige...citao pre 3 godine i odusevio se.
Film jedva cekam.
Korisnikov avatar
By Henry Etta
Knjige su mnooogo dobre, a film je takodje odlicno uradjen... Nije mi se jedino svidelo sto ima mnoooogo propagande u filnu.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Big Bad Bear
U filmu je katastrofa kra... koji nema veze sa knjigom
Koji kraj :trep: ? Pa nisu ni zavrsili prvu knjigu, a film se zavrsio. Nisam mogao da verujem :shocked: .
Osim tog velikog propusta, film ima nekoliko nelogicnih i nerazradjenih scena, ali sve u svemu nije toliko tragicno uradjen kao npr. Eragon. Gledljivo.
:sesir:
NOX
By rent_guy
Meni nije jasno zasto taj Hollywood mora da se povinuje MPAA rejting sistemu. U filmu nema ni jedne kapljice krvi! Mislim, kakve su knjige, ...

A kraj.... Ja ne znam sta da kazem na tu temu. Bilo je u stilu, "ej, smrzli smo se da snimamo po ovoj hladnoci, 'ajmo jedan fade out..."

Ali zato je Nicole diiiiiiiivna!!!!
Korisnikov avatar
By Mr Dee
prvih 15 minuta filma - predivno. mislim na sliku.

a film - veceg bioskopskog razocaranja se ne secam.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nisam čitao knjigu, ali me je film, pa - iznenadio. nekako je sve iseckano, naivno, nedorečeno. imam utisak da nije razrađen nijedan aspekat filma i da bi ovim tempom mogli da snime još 10-ak sikvela dok sve ne ispričaju. a što se tiče uloga, tu stvarno ne znam šta da kažem. vidim ljudi ovde hvale Nicole, a nje je bilo 10 minuta na platnu, a da nije "žustro hodala" kroz kadar. jedino se ističe mala Dakota Blue Richards koja se sasvim solidno pokazala uz svega par neubedljivih momenata, i Ian McKellen koji je pokazao svoje glasovne sposobnosti (dok nisam pročitao njegovo ime mislio sam da je reč o James Earl Jonesu).
By Pending-For-A-Bending
Ma.... tata je u filmu dobrica, a u knjizi....

Secam se kraja prve knjige kad se vataju gospodja Kultijer i Lord Azrijel, kao i njihova dva deimaona (medjusobno) a prolaz je otvoren u drugi svet...

Inace, mislim da nece snimiti nastavke, jer su se po meni totalno zakucali
By rent_guy
Ma snimace ga, snimace... Cim ovi screenwriters u Holivudu zavrse sa strajkom...

Mene je jako nerviralo u filmu to sto je sve u stilu "Znaci, to je amputirano dete! Pane, pogledaj amputirano dete! Ono nema daimona! Aaaa, TO je amputirano dete, itd."

Kao, u redu, mozda ce i deca da gledaju ovaj film, ali deca nisu toliko retardirana kao ta mala dosadna Lajra... :hypno:
Korisnikov avatar
By KiWi
Moj demon je Amanta, šimpanza
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!