Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Sutekh
Nadam se da cjemo da okonchamo trolovanje u ovoj sveuzvishenoj, vechito prepodobnoj, bogobojazhljivoj i mirotochivoj temi i da cjemo zarad spasenja da nastavimo u zamishljenom pravcu :opatica:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Främling
Sa kog albuma je to?
Erotica
Korisnikov avatar
By Stanwik
Ja Madonnu volim zbog ovoga...

''

... a narocito zbog ovoga...

''

pa ako ovo nije gej onda...
By Främling
Originally posted by Sutekh
Madonna - Like a prayer live :opatica: - Blond Ambition Tour @ Japan

[youtube]http://youtube.com/watch?v=ql2p6U0hjN8[/youtube]

Mozhda i nema savrshen glas, ali brate, zhena isijava energijom i snagom. Zato je i volem :D
Blond Ambition znam napamet :) Jos imam na VHS-u koncert iz Barcelone :D

Ta energija o kojoj govoris je meni bitnija od glasa. Pa zar ja Janet volim zbog glasa :smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
GAY STIHOVI

Poor is the man
Whose pleasures depend
On the permission of another
:D
Korisnikov avatar
By Bagoa
a narocito zbog ovoga...

''

[/quote]

To je valjda najgay nastup ikada!:bic:
By Främling
Originally posted by Bagoa
a narocito zbog ovoga...

''

To je valjda najgay nastup ikada! :bic:
[/quote]

Pa tesno sa Kylie Minogue's performances sa poslednje tri turneje.
Korisnikov avatar
By Bagoa
Girlie Show je jos iz 93-94, nisam bas siguran,a poslednje 3 turneje Kylie su 2000ih.
By Främling
Originally posted by Bagoa
Girlie Show je jos iz 93-94, nisam bas siguran,a poslednje 3 turneje Kylie su 2000ih.
pa da. a kakve to veze ima. Nsam napisao da je Kylie to prva uradila a i nastupi su potpuno drugacji.
Korisnikov avatar
By Vesper_ns
evo cisto da se upisem, psto sam definitivno fan... kad malo studioznije pogledam toppic i shvatim njegovu svrhu dacu elaborat :)

recimo da sam fan od 'Frozen', da su mi omiljeni albumi ROL i Erotica... a pesme... hm... Secret, Frozen, Skin, Get together, Where life beggins, Sanctuary, Bittersweet, To have and not to hold...

hm, kao sto rekoh, elaborat sledi :)
Korisnikov avatar
By Bagoa
A New Single for Madonna for Christmas
Korisnikov avatar
By Bagoa
Originally posted by Vesper_ns
hm... Secret, Frozen, Skin, Get together, Where life beggins, Sanctuary, Bittersweet, To have and not to hold...
:up: :up: :up: :up: :up: :up: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue: :vogue:
Korisnikov avatar
By V25
Album izlazi ili 16. ili 23. aprila, tako da single ne treba očekivati pre početka marta 2008.
Korisnikov avatar
By Vesper_ns
najvaljivani singl je verovatno bio 'duet' sa Annie Lenox, 'Sing'. S obzirom na to da album izlazi krajem aprila, neku premijeru spota/pesme mozemo ocekivati za pocetak februara... hm... mozda na Gremijima??? :)

a nekom leak-u se nadam vec u januaru....
Korisnikov avatar
By V25
"Sing" je drugi single i charity single sa albuma Annie Lennox - "Songs of A Mass Destruction" i digitalno izlazi 1.12. a spot je izašao pre oko 2 nedelje i u njemu nema Madonne. U pesmi se šuje još oko 20 pevačica, ali osim Annie jedino Madonna i Joss Stone imaju poveći deo koji pevaju. Nažalost nijedna sem Annie se ne pojavljuje u spotu i to je jedina official verzija spota koja će biti snimljena.
Korisnikov avatar
By Vesper_ns
da... kakav shit. a nesto su kao pricali da ce se ona 100% pojaviti. :whatever:

inace, kakva kucka, ladno je morala da se istakne. nadam se da znas da je po pocetnom planu trebala da, kao ostalih 19, peva pratece vokale, i onda samoinicijativno otpevala jos jednu strofu :diplomac: mislim, kad neko zna posao i marketing... :hail:
Korisnikov avatar
By V25
Meni je "Sing" savršena pesma. Samo sam Bogu zahvalio što se Sugababes i Shakira nisu čule. To bi bilo previše za moj slab želudac! :smokin: Inače spot za pesmu je simpatičan, sniman je u nekom selu u Africi i ne deluje stereotipno. Fotografija je divna. Naime Annie Lennox je osnovala "Sing" fondaciju za doniranje bolnici u kojoj postoje terapije za HIV+.

Btw, Madonna je izbacila pesme sa Pharellom sa albuma. Stoga evo spiska saradnika za sada:

1. Nate "Danja" Hills

2. Timbaland

3. Justin Timberlake (duet)

4. Felix Da Housecat

5. Swizz Beatz

6. Sean Garrett

7. Mika (duet)

8. Akon

9. Mark Stent

10. Kanye West
Korisnikov avatar
By Stanwik
Zaboravio si Stuart Price-a.
Korisnikov avatar
By V25
Stuart Price neće raditi na albumu, sam je to izjavio 21. novembra.
Korisnikov avatar
By Stanwik
Ali prvi je na listi saradnika... jbg pa sta ce biti od tog albuma ako njega nema. Ovo ostalo sve sama dechurlija. Respect za Da Housecat-a.
Korisnikov avatar
By V25
Timbaland teško da spada pod dečurliju. On je sjajan producent i u njega polažem najviše nade. I Danja ima extra beats!
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!