Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Bagoa
E pa takav je Voldemor :federi: sado-mazo:D
Korisnikov avatar
By Henry Etta
e, pa... ne bi voldy bio legenda za dzabe da nije takav :) :testerica: :sekirica: :) :) :) :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kasnim kasnim za uclanjenje!

Obozavam filmove Harry Potter, mada jos uvek nisam gledao poslednji deo!
Moram sto pre samo da to NEKO (citaj Coka) skine sa neta!

Mada knjige jos nisam poceo da citam, ali planiram u nekom trenutku... mozda kada zavrse sa snimanjem svih filmova.
Mada kazu da je bolje prvo procitati knjigu i docarati to svojom mastom, a ne mastati o filmskim likovima...
Ali opet, meni je i tako dovoljno zabavno :shmi:
Korisnikov avatar
By Henry Etta
e, dirrty dirrty... bas se drzis onoga "pravila postoje da bi se krsila"? :)
Korisnikov avatar
By DoctorWho
steta
stvarno su knjige mnogo bolje odfilmova i u filmovima 72% knjige izbace

bezveze bude, ali bude ok za laike koji nisu citali :P

ali knjige RULEZ

svi likovi su drugaciji u knjigama :) sme Severusa on je savrsen :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Henry Etta
e, dirrty dirrty... bas se drzis onoga "pravila postoje da bi se krsila"? :)
Pa onako... ponekad :D

A slazem se da su knjige uvek bolje i sadrzajnije...
Takvo iskustvo sam imao sa Gospodarem Prstenova i stvarno sam zgranut koliko toga je izbaceno.

Ali dobro, jedva cekam da se latim citanja svih delova Harry Pottera! :yay:
Korisnikov avatar
By Bagoa
Ali iskreno, bez obzira na to koliko je izbaceno(narocito mi je zao Toma Bombadila-ili kako se vec zove), Gospodar prstenova je i dalje fantastican film!:sweet:
Korisnikov avatar
By DoctorWho
Hej ne skrecimo s teme :P

I ja sma bio LOTR freak i govorio kko je HP za decu dok nisma procitao knjigu, e onda sma postao dete :P
Korisnikov avatar
By Bagoa
Da li ste culi da je u planu mjuzikl HARI POTER-neko od londonskih pozorista radi na ovome. Za sada se ne zna da li ce obuhvatati predstava citavu pricu, ili neki odredjen dogadjaj. Ali u planu je scena borbe sa voldemorom i scena kvidica! :klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By DoctorWho
KUL

to cu morati da vidim i cujem (internet je cudo ;) )
Korisnikov avatar
By Henry Etta
extra! to moram da pogledam (cim izadje).... plus su izabrane scene skroz super...
Korisnikov avatar
By Pauceti
HP Knjige su me pratile dok sam odrastao.
Zadnju stranu, zadnje knjige sam procitao 8.9.2007. 23:25

Jbg, zao mi je sto se zavrsilo, navijao sam za dark side :zvizdi:

Do kraja mi je naveca likusa ispala Nevilova baba...

Evo jedne super slikice :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By Bagoa
Peti deo filma u Hari Poter serijalu, "Hari Poter i Red Feniksa", je šesti film po redu po zaradi u svetu sa zarađena 933,9 miliona dolara. "Hari Poter i Kamen Mudrosti" ostaje na četvrtom mestu po zaradi u svetu sa zaradom od 976,5 miliona dolara.
Korisnikov avatar
By Henry Etta
Originally posted by Eifranloo
HP Knjige su me pratile dok sam odrastao.
Zadnju stranu, zadnje knjige sam procitao 8.9.2007. 23:25

Jbg, zao mi je sto se zavrsilo, navijao sam za dark side :zvizdi:

Do kraja mi je naveca likusa ispala Nevilova baba...

Evo jedne super slikice :lol:

Slika
pa, bre konacno neko ko je takodje navijao za dark side...
Korisnikov avatar
By Bagoa
Glasine su potvđene: Dambldor je gej!

Glasine su potvrđene: Albus Dambldor, vrhunski čarobnjak i direktor Hogvortsa je gej. DŽoana Rouling, autorka mega serijala koji je završen ovog leta, autovala je čarobnjaka u petak veče, pre no što se pojavila u Karnegi Holu.

Nakon sto je citala delove poslednje knjiga Hari Poter serijala, DŽ. K. je odgovarala na pitanja fanova. Jedno od pitanja glasilo je Da li je Dambldor ikada našao istinsku ljubav na šta je Džoana odgovorila: "Damldor je gej."

Džoana je zatim objasnila da je Dambldor bio zaljubljen u Grindevolda, koga je davno porazio i da je bio strašno, užasno razočaran. "Zaljubljivanje nas ponekad može oslepeti mnogo" rekla je Džoana.

Kako je Džoana takođe navela, u scenariju za šesti film je primetila blage znake naklonosti izvesne ženske osobe prema Dambldoru te je sugerisala režiseru Jejtsu da to izbaci.
Korisnikov avatar
By Bagoa
AAAAAAAA:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:

"Relikvije smrti" u knjižarama do kraja decembra!

Radni naslov sedme Hari Poter knjiga glasi Hari Poter i Relikvije smrti a knjiga će se u knjižarama naći do kraja decembra 2007. godine u izdanju izdavačke kuće EVRO GIUNTI, rečeno je na upravo održanoj konferenciji za novinare, održanoj u prostorijama ove izdavačke kuće.

Kako je rekao Dobrivoje Lale Erić, urednik ove izdavačke kuće, borba za prava na prevod sedmog dela Hari Poter franšize vođena je od aprila 2007, bila je puna uspona i padova ali se konačno završila 5. novembra, dodeljivanjem licence za sedmu knjigu kompaniji Evro Giunti. Dileme o prevodiocima nije bilo - to će biti Vesna i Draško Roganović, čiji se prevod smatra jednim od najuzbudljivijih u svetu.

"Prestali smo da spavamo, radimo dan i noć, knjigu dobijate u decembru" rekao je jedan od prevodilaca, Draško Roganović.
"Naša ideja jeste da napravimo tim kako bi svi uslovi bili ispoštovani i potpuno ćemo stati iza želja prevodilaca" izjavio je urednik Lale Erić.

Inače, početni tiraž sedmog dela Hari Poter knjige biće 20 000 primeraka, a minimalni će biti oko 50 000. Što se cene tiče, cena će svakako biti niža od hrvatskog izdanja, koje će biti povučeno iz prodaje u Srbiji.

Što se prethodnih izdanja tiče, izdavačka agencija još uvek nikome nije dodelila licencu za izdavanje je, ali bi logično bilo da prava i na prvih šest knjiga dobije Euro Giunti.
:bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale: :bale:
By Sixto
Ja nisam ni jednu procitao, sad bi, al u knjizarama ne mozes naci ni jednu jedinu!
Korisnikov avatar
By anche
probaj da odes do biblioteke. mislim, siguro ces biti na listi cekanja, al' mozda se smiluju kad vide iskrenu zelju :namig2:
By Sixto
Ma, ja sam u zivotu iznajmio mozda 5 knjiga, volim da ih kupujem!
Ne znam vise gde da metnem, malecna mi soba, jbg!
Korisnikov avatar
By Bagoa
[Rumours]
MADONNA’s daughter LOURDES - nicknamed Lola - has been asked to join Harry Potter and his pals battling Lord Voldemort in the next film in the blockbuster series.

Warner Brothers approached the 11-year-old - whose dad is fitness trainer Carlos Leon - through Madge.

And I hear she’s desperate to accept the magical role.

A source said: “Lola has definitely inherited her mother’s hunger for fame.

“After all her recent public appearances, looking more like a sophisticated teen than a child, the attention on her is really growing. Offers have poured in - film offers, sponsorship.

“An executive at Warners wanted to cast Lola in the last Potter film and has renewed his interest for the next movie. Lola would love to do it - she is a huge fan.”

RALPH FIENNES’ nine-year-old nephew HERO FIENNES TIFFIN has already signed to play the child version of his uncle’s evil Lord Voldemort character in the sixth instalment, The Half-Blood Prince.

Lourdes was only offered a small part, but it could be her big break.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ja htedoh da se prijavim za ulogu Morphina :sigh:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Secret Harry Potter Book To Benefit Children’s Charity

Slika

Author JK Rowling has written a not-so-secret companion piece to the Harry Potter series that’s set to go under the auction block at London’s Sotheby’s on December 13. Titled The Tales Of Beedle The Bard, the book contains five fairy tales given to Potter character Hermione Granger by Albus Dumbledore in the final book of the series, Harry Potter And The Deathly Hallows.

Only ten copies were created — handwritten and illustrated by Rowling — and each is different in some way from the other. Additionally, they are all bound in leather and decorated with silver ornaments and moonstones. Proceeds from the auction (with a starting bid of $100,000) will go to benefit The Children’s Voice campaign; a charity Rowling established to help vulnerable children.
Korisnikov avatar
By gorilica
Samo shteta shto su ga pomerili za iduce leto.
Korisnikov avatar
By Hton
Nema veze, vredi cekati :dance:
Korisnikov avatar
By Hton
Najbolji do sada:hyper:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!