Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Izvesni Patrick Moberg je 4. novembra u 9.30h uveče ugledao ženu iz svojih snova u jednom Nju Jorškom metrou. Nije joj se obratio tako da su oboje otišli svojim putem ne upoznavši se. Po dolasku kući odlučio je da proba da je pronađe, nacrtao njen crtež, postavio ga na internet i posle nekog vremena uspeo ju je naći. Prijatelj te devojke je prepoznao njenu sliku koja je kružila po mejlovima i blogovima i poslao mejl Patricku. Na strani koju je Patrick napravio da bi našao svoju devojku snova nygirlsofmydreams javljeno je da je stupio u kontakt sa njom! Strana sadrži svega dve slike: sliku devojke i sliku sa vešću da je pronađena. Aposlutno romantično!

Slika
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sixto
:blenta:
sta se ti rugas! i ti kada trazis auspuh za sebe ides na net! :roflmao:
By Sixto
Ja kad trazim auspuh idem u garazu, kad trazim dupe okrenem br iz imenika, a na romeu trazim ljubav svog zivota! :doh: :lol:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Mogao bih ja da primenim ovo, da nadjem onog moga koga sam spominjao u temi "Chekam te"... :smirk:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sixto
Ja kad trazim auspuh idem u garazu, kad trazim dupe okrenem br iz imenika, a na romeu trazim ljubav svog zivota! :doh: :lol:
pa nisi nacrtao sta 'oces
By Sixto
Uh, moram i to! Jel moze 3D?
Korisnikov avatar
By ns.happy
ovaj je nasao samo na osnovu skice, sta li ces ti tek da nadjes sa 3d...
By Sixto
Mada publici na romeu da nacrtas neke stvari opet nece biti jasno pa ce da ti posalju poruku 'sta trazis?' Pa jel citats ti il drkas na sliku mamu ti jebem!
Korisnikov avatar
By ns.happy
siksto, nisi ti za plavi sajt... :sweet:
Korisnikov avatar
By blenta
evo ga
zhensku verziju pravim kasnije
ne mogu da potrefim crte lica :potapsava:

Slika
Korisnikov avatar
By shishmish
uh... u musku se ne uklapam...
imam 182 cm za pocetak :lol:
By Sixto
Originally posted by ns.happy
siksto, nisi ti za plavi sajt... :sweet:
Nisam ja za pedera to je problem!
Da sma str8 do sad bi me pola grada jurilo i ogradu preskakalo! Jebote kad se setim kako su mi citale delove dnevnika na faxu u kojima mene spominju (bez namere da dizem sebi cenu), a ja da crknem od smeha!
Sad kurac, ko mi je kriv sto sam se smejao, mlatis se po plavom sajtu, sa sto mentalnim sto fizickim nakazama kojima je zajednicko to sto su provrtele milionitu sliku, milioniti nik i tu su od napretka IT industrije kad je prevazisla commodore!
Korisnikov avatar
By Kiborg
E, ajd nek nacrta neko BellyButtonu onog u narandžastom džemperu :D
Pa ko ima nek okači i na myspaceu i na Romeu, da pomognemo čoveku.

Inače, nemojte da mi dirate plavi sajt, ima tu svašta, ali ima i normalnih ljudi :P
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Kiborg
E, ajd nek nacrta neko BellyButtonu onog u narandžastom džemperu :D
Pa ko ima nek okači i na myspaceu i na Romeu, da pomognemo čoveku.
Originally posted by BellyButton
Mogao bih ja da primenim ovo, da nadjem onog moga koga sam spominjao u temi "Chekam te"... :smirk:
Kao shto vidish - vec sam ja to gore napisao, samo shto ne umem dobro da crtam... :( Pa bi mi vasha pomoc dobrodoshla... :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa rekoh nek nacrta neko, ja bih ti drage volje pomogao, ali nit znam da crtam (blenta je umetnik za mene sudeći po onoj Paint-umetnosti) + nemam nalog na Myspace_u, ali tu sličicu ću rado da okačim na Romeo, samo nek ti to nacrta neko ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja volim plavi sajt... volim muskarce u plavoj uniformi.... :plavuso:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Plavi sajt je gayromeo.
Korisnikov avatar
By Zoe
Jao, kako slatko.......
Korisnikov avatar
By shishmish
mogla bih ja tako sa mojom komsinicom koju vidjam godinama (mada nisam nekih 10-ak meseci)...
uh... koji je to trip...
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne, ali naslov teme je jako dobar: "Ko trazi, taj i nadje". :up:
Istina ziva.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by ns.happy
Prijatelj te devojke je prepoznao njenu sliku koja je kružila po mejlovima i blogovima
A to je uspeo samo na osnovu ovog crteza? :shok: Pa i nije bas remek delo medj portretima, stvarno ne znam kako je uspeo :puzzle:

Ajde da se ona sama prepoznala na osnovu svih onih napisanih podataka pa se javila coveku... ovako bas i ne verujem u istinitost ove price :nokti: ... mada, skroz je simpa na nivou urbanih legendi sa srecnim zavrsetkom.
Korisnikov avatar
By shishmish
u bulevaru mira kod sadasnjeg generalstaba bio je jedan super grafit na ogradi obliznjeg gradilista...
ne secam se tacno kako je isao ali otprilike...
"ti, s kojom sam se __.__.2005. gledao u troli, nadjimo se na stanici tad i tad u to i to vreme"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!