Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Dirrty
Da da, pitju Brufen, ali 2 puta dnevno po 500 mg...
Videtju za tu mast sutra... a kod lekara tek u sredu... tad ionako moram do faxa da se cimam... ne zelim pre toga da se jos naprezem.

Osecam vec da mi je malo bolje da cak mogu da se oslonim i na tu nogu dok stojim...
Sve u svemu, nema sexa jos nedelju, dve! :drama:

:lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Neće to toliko da traje, još nedelju dana, maksimalno, pa će da prođe. Ako su u pitanju kontuzije (nagnječenja) i istegnuća.

Nisam čuo za Brufen od 500mg :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ni ja do sada... :smeh:

Bas je fancy :)
Korisnikov avatar
By Manon
Ne znam da li cu promasiti temu, obzirom da je vasa diskusija daleko dogurala, ali ako te jos uvek boli, posto mi se cini da je bol od udarca i istezanja mazi samo NIMULID TRANSGEL i proci ce neverovatnom brzinom. Imas u svakoj apoteci i kosta oko 200 dinara. Javi rezultat :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma kao malo je bolje... prosao je jedan dan kako se odmaram... kapiram da ce krenuti na bolje.

Hvala na predlogu, u svakom slucaju... ionako mi je ponestalo svega sto mazem... moracu sutra da kupim. Tako da cu ciljati na to.
Korisnikov avatar
By Manon
Pozuri,neces verovati kojom brzinom ce proci!!!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pogodite sta mi se dogodilo pre 2 dana?

Sjebao sam drugu petu! :opacupa:

Da ste samo bili prisutni, moja radost... neopisiva!
Ajde sto ponovo prozivljavam taj fizicki bol... ali dusevni bol koji prati... je nepodnosljiv!

A sto se tice te preporucene masti... mislim da ne deluje, makar meni nije delovala.
Uglavnom ne znam ni sam kako me je prosla ova prva peta i to odjednom...
Korisnikov avatar
By mmiki
Znaci Xtina je podlegla pod Britney cak i kod okorelog fana Xtine kao sto je Drtavela.

A Trrty nam se raspada... pa od silnog razvaljivanja dolazi do raspadanja... Zakon akcije i reakcije.

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty

Za tvoju informaciju, sad spremam koreografiju na Xtininu pesmu Still dirrty!

A da je novi album Britney cool, to sam vec priznao!

I ne razvaljujem se... ovaj celibat traje bre vec 3 meseca!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nijeeeeeeeeeeeeee!

Ako bas zelite da znate, obe pete sam sjebao pri istoj jebenoj stvari... jednom skoku iz zaleta.

Ali okolnosti i uzroci su bili razliciti.
Mada sam ovoga puta ja definitivno kriv jer sam odbio da skinem charape i radim bos, iako sam znao da je laminat na kome radimo, jako klizav...

To manje vise nema veze sa samim plesom...
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by Dirrty19g

Za tvoju informaciju, sad spremam koreografiju na Xtininu pesmu Still dirrty!

A da je novi album Britney cool, to sam vec priznao!

I ne razvaljujem se... ovaj celibat traje bre vec 3 meseca!
Pa za tu Xtininu pesmu te je privukao samo naslov da mi nebi zaboravili da si ti jos uvek ono prljavo dete koje se registrovalo na forum pre godinu dana. Vuk dlaku menja ali cud nikad. :smeh:

Pa dobro... moras malo i pauzirati od razvaljivanja da bi se posledice sanirale... Ali ocigledno od onoliko razvaljivanja posledice dolaze tek sad.... posledice uvek dolaze posle uzroka, kad tad. :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!