- 19 Nov 2007, 00:39
Verovatno cete mi reci da sam kreten, jer jesam...
Naima vec uveliko sam pominjao da sam zeznuo petu na treningu.
Medjutim posle te povrede, prosle nedelje, imao sam jos 2 treninga koja naravno nisam propustio.
A peta me polako pocinje nervrati od bola... jer je sve gore i gore.
Naime, ne bi to toliko bilo strasno da me samo peta otkida.
Nego pomalo me zeza i list na toj nozi zbog nemogucnosti oslanjanja na petu, vec na prste.
I kako bi nevolja bila jos veca, dok sam pokazivao moju koreografiju koju sada radimo (za pesmu Britney Spears-Radar
) sam i rashcepio nogu!
Jer i dalje ne mogu zensku shopagu do kraja (mushku jos manje). Ali sam u koreografiju ubacio... i dok sam pokazivao, proklizale su mi noge... i raschepio sam desnu... i boli me ispod desnog guza...
I raspadam se!
Hvala sto ste me saslusali odnosno procitali...
P.S. Nemoguce da je polomljeno ista, jer sam na tom treningu pri skoku zveknuo o pod... i osetio sam bol par sekundi, ali ne prevelik. Medjutim, radili smo jos sat vremena posle toga i nikakav bol osecao nisam...
Ali kada sam to vece stigao kuci... nisam mogao da hodam...
Onda mi je bilo malo bolje... ali me je ponovo pocelo da smara (pretpostavljam zato sto ne mirujem... a moracu... ako zelim da mi ne amputiraju nogu na kraju)
Nema nikakvog otoka, crvenila... nista mi nije iskocilo.
Boli samo kada se oslanjam na petu... i kada jako pritiskam na jednom mestu.

Naima vec uveliko sam pominjao da sam zeznuo petu na treningu.
Medjutim posle te povrede, prosle nedelje, imao sam jos 2 treninga koja naravno nisam propustio.
A peta me polako pocinje nervrati od bola... jer je sve gore i gore.
Naime, ne bi to toliko bilo strasno da me samo peta otkida.
Nego pomalo me zeza i list na toj nozi zbog nemogucnosti oslanjanja na petu, vec na prste.
I kako bi nevolja bila jos veca, dok sam pokazivao moju koreografiju koju sada radimo (za pesmu Britney Spears-Radar

Jer i dalje ne mogu zensku shopagu do kraja (mushku jos manje). Ali sam u koreografiju ubacio... i dok sam pokazivao, proklizale su mi noge... i raschepio sam desnu... i boli me ispod desnog guza...

I raspadam se!

Hvala sto ste me saslusali odnosno procitali...
P.S. Nemoguce da je polomljeno ista, jer sam na tom treningu pri skoku zveknuo o pod... i osetio sam bol par sekundi, ali ne prevelik. Medjutim, radili smo jos sat vremena posle toga i nikakav bol osecao nisam...
Ali kada sam to vece stigao kuci... nisam mogao da hodam...
Onda mi je bilo malo bolje... ali me je ponovo pocelo da smara (pretpostavljam zato sto ne mirujem... a moracu... ako zelim da mi ne amputiraju nogu na kraju)
Nema nikakvog otoka, crvenila... nista mi nije iskocilo.
Boli samo kada se oslanjam na petu... i kada jako pritiskam na jednom mestu.