Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by SutekhHehe, blizu si, al nije visina ono sto meni srce cepa!
![]()
Pa zato shto nizhe ljude uglavnom privlache visoki i obrnuto. Ja npr sumnjam da bih mogao da budem u krevetu sa nekim ko je vishi za par centimetara od mene. Dakle height range: 173-184 dolazi u obzir
Originally posted by SixtoDodji da mi pojasnish shta ga cepa.Originally posted by SutekhHehe, blizu si, al nije visina ono sto meni srce cepa!
![]()
Pa zato shto nizhe ljude uglavnom privlache visoki i obrnuto. Ja npr sumnjam da bih mogao da budem u krevetu sa nekim ko je vishi za par centimetara od mene. Dakle height range: 173-184 dolazi u obzir
Originally posted by SixtoNaravno da sam u pravu.. Proshao si test no #1Originally posted by SutekhHehe, blizu si, al nije visina ono sto meni srce cepa!
![]()
Originally posted by Sutekhodakle ovo
![]()
Pa zato shto nizhe ljude uglavnom privlache visoki i obrnuto.
Originally posted by blentapa iz lichnog iskustva. skoro svako sa kojim sam bio i prichao o tome mi je rekao da se pali na vishe/visoke mushkarce..Originally posted by Sutekhodakle ovo
![]()
Pa zato shto nizhe ljude uglavnom privlache visoki i obrnuto.
ja bash mislim da ljude uglavnom privlache onakve osobe
koje su slichne njima
izuzetak su oni pederi koji zhele extra extra extra machora
a nisu spremni ni za najmanji napor glede rada na sebi/ ni u fizichkom ni u psihichkom smislu/
Originally posted by devokICA
Zadrzacu se samo na fizickom izgledu i toj nekoj energiji...
ajd malo da budem "povrsna"![]()
Muskarci koji mi privuku pogled obicno imaju jaku vilicu, jaku bradu /u smisli da i kad je obrijan, ti vidis da to vec dziklja/ jace crte lica, bezobrazna usta, puna, ali na "muski" nacin, MALJAV, TAMAN, moze da bude i celav, ali da je tamne kose/brade/obrva/ociju, ne mora da bude visok, ali da ima lepa ramena (NE spustena), dugacke prste (ne prasece kratke
)
NIKAKO ne volim bejbi fejs, mora da ima ono nesto nepravilno na licu sto mu tako jebeno muzevno stoji![]()
A sto se tice energije (ne idem u karakter, dovoljno je takvih tema), bitan mi je pogled, osmeh, pokreti (recimo OBAVEZNO gledam kako muskarac sedi, kako gleda na sat ako ga nosi, kako pali cigaretu ako pusi)...
uh...![]()
Originally posted by devokICADa, definitivno imamo isti ukus!
Zadrzacu se samo na fizickom izgledu i toj nekoj energiji...
ajd malo da budem "povrsna"![]()
Muskarci koji mi privuku pogled obicno imaju jaku vilicu, jaku bradu /u smisli da i kad je obrijan, ti vidis da to vec dziklja/ jace crte lica, bezobrazna usta, puna, ali na "muski" nacin, MALJAV, TAMAN, moze da bude i celav, ali da je tamne kose/brade/obrva/ociju, ne mora da bude visok, ali da ima lepa ramena (NE spustena), dugacke prste (ne prasece kratke
)
NIKAKO ne volim bejbi fejs, mora da ima ono nesto nepravilno na licu sto mu tako jebeno muzevno stoji![]()
A sto se tice energije (ne idem u karakter, dovoljno je takvih tema), bitan mi je pogled, osmeh, pokreti (recimo OBAVEZNO gledam kako muskarac sedi, kako gleda na sat ako ga nosi, kako pali cigaretu ako pusi)...
uh...![]()
Malo kasnije cu i za zene, sad se ubacih u hetero trip![]()
:devokicaidedanapadnemuza:
![]()
Originally posted by A.F.K.A.OB
Strasno, svi se lozimo na iste tipove...![]()
A drugi (rezervni) tip muskarca je decko sa blentavom facom. Ja obozavam malo blentav pogled. Pogubljen, u nekom svom svetu, ali nasmejan.
I ne, blenta nije ni njmanje blentav.
Originally posted by Dirrty19gJao dirrty ala volis da se proseravas nekad
Zasto savrsen muskarac mora biti neka poznata licnost?!
Mada... za mene ne postoji pojam savrsenog... ni u kom smislu... a kamoli za izgled.
Sve i da mi se mnogo dopadne fizicki... sigurno se ne bi poklopili psihicki.
A za savrsenstvo, koje je inace individualno shvatanje stvari, potrebna su oba aspekta privlacnosti.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!