Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Neshto sam razmishljao, svi govore moj tip je ovakav, moj tip je onakav... A shta vas zaista privlachi kod tog/te dechka/devojke? Na shta padate? Shta tachno na ili u toj osobi izaizva leptirice u stomaku?
Evo recimo ja sam danas pao u extazu gledajuci jedan film....

Slika
Slika
Slika

Ja padam na osmeh, pogled, neku energiju i karakter... A da ne pominjem crne mushkarce sa jakim bradicama. :love: Ovaj chovek se zove Jeremy Piven i vrlo je uspeshan glumac. :love:
S' druge strane, nikada nisam padao na one "tradicionalno savrshene" tipove. On ima jako dobro telo (mozda kada bi bio malo maljaviji :bale: ), ali to nije ono shto je primarno kod njega, dok chesto vidjam da ljudi balave nad nekime ko je jako zgodan dok facu zanemaruju... Kako? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Escobar
Ja sam sam sebi savrsen. Tu se svaka prica zavrsava :ruzan:
Korisnikov avatar
By Zonche!
LOL

Esco baby I love you!!

Ja isto volim crne tipove sa lepim osmehom i jakim crtama lica...
Mora da bude self confident i nikako da ima zenske pokrete...

Volim malo sirovije :lol: starije (samo zbog tog look-a u sustini)
Jaka vilica mi je mmmm...I provalio sam da volim kada ima tip one bore od smeha sa strane...ne umem to da objasnim haha

Naravno pricam samo sa stanovista fizickog izgleda

Slika

Slika

Slika

Evo na koga ja uzdisem!
By Sixto
Kad pogledam 'minuli rad' zapanjim sam sebe koliko nemam tip muskarca!
Sta je tu sve bilo, isuse! Za dobru svinju nema losih pomija! :doh:

Znam da mi prija kad ga ima i kad je visok! :D
By ~ Le Saint X ~
Mene privlaci lice...
mali nos (pirsing je plus) - to prvo primetim
zatim obrve...
usne...

i ako imam zelju d a ga poljubim
znam
he's the boy!
Korisnikov avatar
By decko
Hmm...ne znam, iskreno, ne volim taj termin savrshen. To mi je u startu odbojno.

Fizicki, najprivlacnija (da ne kazem po mom ukusu savrshena) muska (celebrity) osoba je:

Slika

Drew Fuller

Zasto? :) Ne znam. Zraci mi nekom jednostavnom lepotom. I bas zato mi je toliko sladak.
Plus, decko ima najlepsi profil ikad :love:
Korisnikov avatar
By Zoe
Sarm, osmeh, samopouzdanje, cinizam, cak i doza bezobrazluka, mangupluka, ali onog pozitivnog.
Ne volim napucane, zategnute, ustirkane, besprekorne pojave.....ne volim cice-stiklice, karijeriste,skljokicaste, one koji ne umeju da se opuste ili jos gore-umeju ali se grade, dizu zidove i kalkulisu, vagaju svaku rec i izrazavanje emocija.....Nikako ne volim te sto paze sta ce i da li ce i u kom trenutku reci.......cenim spontanost, otvorenost kod svakoga, pa cak i kod onih sa cijom se misljenjem necu sloziti dok sam ziva.
Volim osobe sa kojima postoji mogucnost rasprave, dobre, zdrave i konstruktivne, pa cak i ne mora biti konstruktivna, ali po meni je svaka mogucnost, tj.sposobnost da se raspravlja bez hurt feelings vec konstruktivna.....

Ihh, do sutra bih mogla nabrajati.....
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Bravo Zoe! Sa svime se slazem! :up:

A sto se tiche savrshenosti, mislio sam na tip koj vas privlachi a ne na savrshenog mushkarca/zenu u najsirem smislu. Ah, i ne moraju biti poznati. :D
Korisnikov avatar
By decko
Uf...ja sam pogresno razumeo onda :)

Ne postoji 'tip' osobe koja me privlaci. Kad pogledam, svi su bili na svoj nacin moj 'tip' a i ne.
Svi su se razlikovali od toga kako sam ih ja video to toga kako su ih drugi videli posto su svi bili drugaciji.
Jbg. Mozda je to dobro a mozda i ne. Jednostavno ne mogu da sve to 'ogranicim' na jedan komentar :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa dobro, ne mozes da se ogranichis na jedan komentar, ali moraju svi da imaju neku zajednichku crtu, neshto shto je kod SVIH isto... Pogled, osmeh, nachin na koj piju kafu... Mislite o tome.
Korisnikov avatar
By blenta
ne moraju da imaju neshto isto

nemam kriterijum

kad vidim- ili ima hemije ili nema

toliko jednostavno
Korisnikov avatar
By blenta
stopala nisu kriterijum
svi imaju stopala hebote
:nerd:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pravilo je da nema pravila. vremenom naučiš da je moguće da ti se dopadnu neke ne tako "atraktivne" osobine, pitanje je samo ko ih nosi.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by blenta
stopala nisu kriterijum
svi imaju stopala hebote
:nerd:
Nisam mislio na to, nego isti tip stopala mozda. Mlada, mushka, glatka... Otkud znam shta sve ne. :)
Korisnikov avatar
By Manon
Originally posted by Zoe
Sarm, osmeh, samopouzdanje, cinizam, cak i doza bezobrazluka, mangupluka, ali onog pozitivnog.
Ne volim napucane, zategnute, ustirkane, besprekorne pojave.....ne volim cice-stiklice, karijeriste,skljokicaste, one koji ne umeju da se opuste ili jos gore-umeju ali se grade, dizu zidove i kalkulisu, vagaju svaku rec i izrazavanje emocija.....Nikako ne volim te sto paze sta ce i da li ce i u kom trenutku reci.......cenim spontanost, otvorenost kod svakoga, pa cak i kod onih sa cijom se misljenjem necu sloziti dok sam ziva.
Volim osobe sa kojima postoji mogucnost rasprave, dobre, zdrave i konstruktivne, pa cak i ne mora biti konstruktivna, ali po meni je svaka mogucnost, tj.sposobnost da se raspravlja bez hurt feelings vec konstruktivna.....

Ihh, do sutra bih mogla nabrajati.....
vidi, vidi, voli isto sto i ja :setnja:
Korisnikov avatar
By blenta
eeeeeeeeeee dok se dodje do stopala :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Secam ti se telefona. ;)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Postoji samo par stvari koje me ne mogu privuci (fizichki):
- bildovani mushkarci
- gojazni mushkarci
(to sa zasad nije desilo...)

A inache volim momke koji su mirnijeg karaktera... Ne volim ljude koje nikako ne drzi mesto...
:novine:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hm, da... Ali meni je mnogo vaznija faca... Telo se uvek da srediti... Dobro, ni mene ne privlache bilderi niti mislim da bi se oni odrekli svih tih misica eventually. Ali gojazni tipovi ce uvek hteti da smrshaju, samo im treba dati malo podstreka. :saint:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Sixto
Kad pogledam 'minuli rad' zapanjim sam sebe koliko nemam tip muskarca!
Sta je tu sve bilo, isuse! Za dobru svinju nema losih pomija! :doh:

Znam da mi prija kad ga ima i kad je visok! :D
Da.. Takodje. Ah Sixto, pa to znachi da si ti nizak? Jaoo :bananica:

100% se slazhem sa Zoe, tako da nema potrebe nishta da detaljishem.. A shto se tiche selebritija.. hmm

Slika

Da mi se pojavi ovakav... Dao bih mu da me razdevichi. :opatica:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Mr.Ja
Hm, da... Ali meni je mnogo vaznija faca... Telo se uvek da srediti... Dobro, ni mene ne privlache bilderi niti mislim da bi se oni odrekli svih tih misica eventually. Ali gojazni tipovi ce uvek hteti da smrshaju, samo im treba dati malo podstreka. :saint:
Faca i karakter su najbitniji, ja sam gore samo naveo JEDINE stvari koje su mi turn-off...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Jaaao Sut i ja bih. :love:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Escobar
da te STA? :lol:
Da me raz-devichi, deflorishe, skine djanu, itd bre :rotflmao: Moje dupe je :opatica: :rock:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Sutekh
Originally posted by Escobar
da te STA? :lol:
Da me raz-devichi, deflorishe, skine djanu, itd bre :rotflmao: Moje dupe je :opatica: :rock:
IJU! Opijuma! :drama:

Imamo devicu medju nama!!! Deflorator! Brzo! :shok:
Korisnikov avatar
By gorilica
Glupo ili ne, ja sam uvek padao na savrsheni spoj intelektualca i probisveta. :lol:
Kada zadrem u sushtinu, skontam da me privlache likovi koji znaju kako da mi pomere dupe i nateraju me da se borim za njihovu naklonost i probude u meni zelju za krocenjem divlje zveri u njima. :lol: Sve, samo ne miran, stalozen momak. :)
Verovatno ima veliku ulogu i to shto sam sa juga, pa mi je temperament kod lika jako bitan. :P

Shto se fizichkog izgleda tiche, uglavnom su do sada bili mahom crni, mada se tu potkrao i jedan celav018. :smeh: Nema pravila,
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ili recimo... Slika :love:
Vidite tu zajednichku crtu koju imaju... :love:
Korisnikov avatar
By blenta
crni crni crni

kratkokosi

:setnja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!