Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
O tome kako mi treba neko. :sigh:
Korisnikov avatar
By Kittrie
o tome sa kim cJu se sutra setkati, gruDvati i uZIvati u 'zimskim carolijama' .

ah, sneG.... :love:

... i o jeDnoj devojci :sigh: ..
By Swanheart
o tome kako mrzim sneg i kako cu da navucem kijavicu :hejt:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
O Snežnoj kraljici, divnoj Andersenovoj bajki.

Obožavam sneg. U totalnoj sam noćnoj ekstazi, negde između dve svetlosti. Jedna dolazi spolja -- ulično osvetljenje reflektuje se na pahuljama a ove iskriče u moju sobu reciklirano sunce električnih sijalica. Sve je crvenkasto, nebo nad gradom od odjaja grada na oblacima olova i gareži, vazduh zasečen šurikenima oštrih pahulja krvari, krvari u tečnost razlivenu po ulicama, u bljuzgu još jednog upozorenja o kratkoći ovog simetričnog savršenstva kristalizacije. Grane bele i ledene, pravim snegom isprskane koji se doima kao lažni, novogodišnji, za jelku; u sneg obučene, u pamuk vode na stabilnih nula stepeni, u belinu pare oblaka kondenzovanu u simetrične kristale leda. Drugo svetlo stiže sa ekrana, sa miliona tečnih ćelija sinhronizovanih da u ovom trenutku podrže tekst kojim ispisujem, tehnologijom koja nema nikakav osećaj za poetičnu senzaciju mira koju proživljavam. Forumska žuta varijanta na sredini sobe pravi boju mandarine i ja zamišljam osvežavajuću tečnost voćke kako se razliva po nepcima, terajući zimu da nestane pred tropskom senzacijom, koncentratom visokih temperatura ekvatora. Skoro niko ništa ovde ne piše. Sam, u toplini sobe napajane bučnim radom turbina beogradskih toplana koje ne čujem i ne želim da ikada čujem, u savršenstvu nekoliko sati monohromatske tišine, ugušenog smoga nad gradom u kome pulsira elektromagnet dva i nešto miliona srca i asocira na matrix scenario-- većina spava u 5:48 i možda napaja nevidljive mehanizme koje nas sve drže zatočene u svetu punom vladajućih mašina bez milosti, bez saosećajnosti. Osećam, biće ovo duga, predivna zima, moja arktička idila, privatna santa leda sa smetovima i snežnim bregovima porinuta u more neumitne smene godišnjih doba, moja kocka leda iz zamrzivača proširena do veličine zemaljske polulopte, istanjena i razapeta kao mreža od dijamantnih niti da zatoči sve zemaljske stvorove i odredi njihove marionetske putanje, kretnje i tokove. Snežna kraljice, rob sam pokorni.

Eternal void of just one snow nite. And I am in love with winter.
Korisnikov avatar
By Kittrie
@sneg

juv sejVd mi a'GEn.
ajd pej ju ju, if ju w'R a hoR.
Korisnikov avatar
By Hys.
razmisljam o ljubavi:)
Razmisljam o tome kako je lepo biti zaljubljen i uzivati u tihoj noci, dok pada sneg...
Mislim na moju ljubav, i skoro kao da je tu :meda:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Swanheart
o tome kako mrzim sneg i kako cu da navucem kijavicu :hejt:
+ da ne spominjemo kolapas u gradu...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam se rastuzila jutros kad sam otvorila prozor i videla sneg. Sa mog prozora izgleda kao da sam na nekoj planini jer gleda na park. Uhvatilo me je neko secanje na detinjstvo i na zimske raspuste koje sam provodila kod strica koji je skoro umro. :( Pa sam nastavila da razmisljam o prolaznosti i tako...
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja sam prve pahulje docekala sa dragom mojom, u gradu....... :)
Bilo je predivno posmatrati ga iz udobnosti i topline knjizare, mada nisam mogla a da ne primetim i to naglas da nam je sad zavejao auto i da cemo morati cistiti po onoj hladnoci :lol:
Korisnikov avatar
By gorilica
...o tome kako je mogao makar josh malo da sacheka. Makar josh 10 dana, pa da izguram i ovaj mesec bez....
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kako je lako prirodi da sakrije ruzne delove ...blato i lishce bez zivota. Kada bi ljudima bilo isto tako lako da sakriju svoju dushu i emocije.
Korisnikov avatar
By Andre87
Obozavam sneg...iako je napolju hladno,uzivam u ususkanoj atmosferi porodicnog doma..i bas sam happy :dance:
I preko leta sam u oblacima...a sad mi se ti oblaci cine nekako blize, a snovi stvarnije :andjelak:
Korisnikov avatar
By jukie
-Kako bi trebalo otići do Merkatora po zalihe hrane za sledeću sedmicu
-da će mi između ostalog trebati limun za čaj i šargarepa za pileću supicu
-kako će sad sve zverke da pokažu tragove pa ću napokon moći da koristim onu knjižicu sa tragovima i stopama raznih vrsta koja sad čami na polici pored knjižice sa šumskim cvećem a koju koristim samo u aprilu
-da će uskoro biti svežih čvaraka (sorry, vegetarijanci)
-da bi bilo dobro napraviti nekog sneška i slikati ga
-tu sad kroz glavu prolaze sve moguće pesmice o novoj godini i zimi
-nailazi sezona gripa i drugih respiratornih bolesti pa se možda neka nastavnica biologije razboli i zatreba joj zamena
-da se bliži Nova godina i novogodišnji popusti u knjižarama (prilika da se potroše pare zarađene u prethodnoj stavci)
-očekujem da i ovde po forumu krenu da padaju pahuljice
Korisnikov avatar
By erkondisn
o tome kako cu skidati taj prokleti snijeg s auta i voziti po gradu s 10ero ociju pazeci da neka budala naglo ne zakoci, pa da odemo svi u pm skupa sa mnom.

o tome kako cu se veceras smrzavati kad budem isao van do nekog mjesta do kojeg moram propjesaciti jedan dio
By Simor
Mnogo volim sneg. Mene je prvi sneg ove sezone uhvatio u četvrtak, kada sam poslom morao rano da ustanem, i onda sam išao praznim ulicama, po mraku koji je tek počeo da jenjava, dok su krupne pahulje snega padale po meni i bio sam rastopljen od romantičnosti.

Sneg me uvek asocira na božićne praznike. Inače je decembar vreme koje mnogo volim, sve do same Nove godine, koja mi svojom bukom i raspojasanošću prekine taj romantičarski i patetični film koji vrtim po svojoj glavi. Sneg me asocira na Božić, a sliku o Božiću vučem još od Dickensonove priče A Christmas Carol, čiji sam deo prvi put pročitao u udžbeniku za engleski u, čini mi se, prvom razredu srednje škole, a potom je pročitao u celosti (na engleskom; postoji li prevod na srpski jezik?), koja jako lepo predstavlja pretpostavljeni duh praznika. Dakle, sneg i silent night, holy night, all is calm, all is bright.
Korisnikov avatar
By decko
...o tome kako sam tuzan jer nije mogao da bude sa mnom.

...i pokusavam da se setim s kim i gde sam bio prosle godine, kad je padao prvi sneg.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sinoc kada sam izasao na terasu sasvim slucajno i primetio prve pahulje... mogu reci da sam se po prvi put stvarno obradovao dolasku snega.

Mada, nisam zeleo da odmah ovoliko zaveje! :oklagija:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Bas se radujem snegu....ali samo da ostane a ne da se otopi i ostavi bljuzgu za sobom

Nedostaje mi zimske idile...dugo je nije bilo
Korisnikov avatar
By Vix
Originally posted by jukie
-kako će sad sve zverke da pokažu tragove pa ću napokon moći da koristim onu knjižicu sa tragovima i stopama raznih vrsta koja sad čami na polici pored knjižice sa šumskim cvećem a koju koristim samo u aprilu
Ovo me je oduševilo! Setio sam se...nečega :meda: :pas:

U toku noći sam skidao album Volk od Laibacha i setio se koncerta sa početka godine. A onda, pogled kroz prozor i - oduševljenje! Spoj početka i kraja godine, začarani krug koji večito traje. Muzika me je navela da razmišljam o onome što sam postigao u ovoj godini , a sneg o samom okviru.

A jedva sam čekao da padne, jer sam znao da će mi doneti inspiraciju da...napišem pismo jednom "dečku". Sada nema smisla da mu pišem. Dok sam sa prozora posmatrao kućice pokrivene snegom, setio sam se zaljubljenih parova kojima bi to bilo romantično, i Njega...kako uživa u prizoru grleći se sa Devojkom.
Zaigralo mi je srce.
Korisnikov avatar
By Egon
razmisljam kako mi je bilo uzhasno hladno kad ssam se vracjao kucji i patike mi propustile skroz i kao da sam bos hodao po snegu
i kako mi treba nova obucja ....

ali kako me za sve to nije bilo briga jer ... :jumphug:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pada sneg pada sneg... pokriJo je breeeeeg!
Korisnikov avatar
By Escobar
Kod mene je samo jako hladno....
By Bombina
bila sam s poznanicama i posle kasnije poceo je sneg,oni su bili zabezknuti
volim sneg kad meni nije zima
Korisnikov avatar
By Delete
I ovaj put,kao i svake godine kad padne prvi sneg razmisljam o Njoj i nostalgija me ubija.
Korisnikov avatar
By Draco
Kad je poceo da pada sneg, bubio me je zhen, tako da nisam razmisljala ni o cemu drugom. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!