Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Sutekh
Elem, ovih dana treba da krenem opet u teretanu, ali u medjuvremenu radim sklekove i pochecju sa trbushnjacima (malo vracjam kondiciju, chisto da se ne izblamiram tamo).

Shto se tiche samih trbushnjaka, radim one klasichne sa nogama savijenim u kolenu, kao i one sa skroz spushtenim nogama. Ubacim tu i dizanje nogu u vis crtanje brojeva od 1 do 10 sa njima (dvocifreni mi idu malo tezhe:D).

Ne bih da se preforsiram kao po obichaju, pa me zanima kako treba da ih radim. Ili da mozhda ubacim i josh neke.. Ma znate na shta mislim.
Korisnikov avatar
By Kittrie
e, i smeJ se dosta i 'naKO oD sRRca, jAko :D
meni je to uVik pomagalo :smeh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Kittrie
e, i smeJ se dosta i 'naKO oD sRRca, jAko :D
meni je to uVik pomagalo :smeh:
ovo je :love: izjava! :up:
Korisnikov avatar
By shishmish
mozes da ubacis kose i bocne...

vezbi imas koliko hoces...

mozes npr. da radis uvek isti broj serija samo da na 2 dana povecas broj uradjenih po seriji za po 5 ili 10...
Korisnikov avatar
By Sutekh
zheno, ti si koshchata.. ja nisam.. :)

ma misliio sam za pochetak da krenem sa pet serija po 20 ili tako neshto (mogu da uradim vishe, ali znam shta cje biti ako se preforsiram..), pa bih onda postepeno povecjavao.. to po pet zvuchi kao dobra ideja..
Korisnikov avatar
By shishmish
:)

i smejanje stvarno pomaze :smeh:
ja sam se jedan dan toliko smejala na faxu da sam dobila upalu misica :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
eto, jel vidiSH da sam u pravu za smejanje? :D

i nisaM Fckin 'koscHata' (odakLe to izvuce ?? ccc), nego imam brz metabolizam, i kod mene se viSak testosterona maniFestuje kroz manjak oBLina koji cine 'tipicnu' zenSSku graDju, nemam trunke salCeta, i miSicji se izuzetnoM brzinom lepe za mene.
pa i za tebe se iSTo lepe brzo, i hoCJu ja da vezBam sa tobom :D (naJozbiljnije !!).
Korisnikov avatar
By Zoe
Smeh i samo smeh.....
Ja se ne bih mucila u teretani ni za kilo karamela.....:D
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Eifranloo
I ja bih te... Trbusnjake... Mada sam way 2 lazy...
jao ma ti si mukica, kao neki slatki kolac ;)
(paki ce me :oklagija: )
Korisnikov avatar
By shishmish
zoe oces da ides mesto mene u teretanu nedelju dana...
dacu ti 2 kg karamela...
Korisnikov avatar
By Zoe
Nema sanse.. :nope:

Lenja sam i nedisciplinovana.......

A da ga jebes.... :cekam: i ovako izgledam dobro, no need for that :icequeen:
Korisnikov avatar
By shishmish
:iskusenje:
samo iskusavam tvoju predhodnu izjavu :P
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Sutekh
Shto se tiche samih trbushnjaka, radim one klasichne sa nogama savijenim u kolenu, kao i one sa skroz spushtenim nogama. Ubacim tu i dizanje nogu u vis crtanje brojeva od 1 do 10 sa njima (dvocifreni mi idu malo tezhe:D).
Ako vezbas golisav i uspes u istoj ravni da napises trocifreni broj, dolazim da 'vezbam' sa tobom. :smeh:
Korisnikov avatar
By Sutekh
@Kiss :up: :lol: :lol:

dok sam ishao na jogu, najvishe shto sam uspeo je da nogama izbrojim (ali bash polako) do 30.. mada nas je ona emo-zhena terala da crtamo srca ( :protest: ). ali ono, bash se radi polako, sa ispravljenim kolenima, istegnutim prstima na nogama i ostalo..
posle toga sam naravno popio upalu mishicja, jer smo radili i neke polu shpage, dodirivanje chelom pod sa pravim kolenima i slichno :drama: tako da..

@Eifranloo pa nisam mislio bash takve :D uostalom, vidish kakve su mu vene, ne verujem da ne koristi nikakve dodatke (koje cju verovatno i ja krenuti da pijem :) ). i bajdvej, :eifranloo: hvala na sajtu, overicju ga u potpunosti malo kasnije.

a shto se smejanja tiche, no can do. u fazi sam mrguda i hejtera, tako da.. :neznam:
By ~ Le Saint X ~
Ja naplacujem svoje savete kako postici trbusnjake kao Mr Renoir
et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By KiWi
Prestao sam da ih radim kada mi je frizerka rekla "Jedna milka čokolada vredi 3000 trbušnjaka" ... A i do tada sam zabušavao. Ne mogu da smršam uz pomoć trbušnjaka ... ali se zato bukvalno topim na steperu!
Korisnikov avatar
By Sutekh
pa ti nisi debeo... mislim, barem nisi bio debeo onda pre 1.000 godina kad sam te video slesh upoznao.

.. ne treba ja da mrshavim, nego treba da zategnem ono shto je proshle godine bio mishicj :lol: zato sam i postavio ovu temu u nadi da cje mi neko sastaviti program vezhbi, ali Eifranloo je okachio onaj sajt, tako da je cool.
Korisnikov avatar
By KiWi
pa ti nisi debeo... mislim, barem nisi bio debeo onda pre 1.000 godina kad sam te video slesh upoznao.
Pa nisam debeo .. takav sam ostao... Ali nisam ni mršav. Imam stomak i vol'o bi da smršam. Nisam baš ono krmača debeo .. ali sam onako ... kad se neko nalegne na mene nema kosti da oseti ...
By Sixto
Ishrana pre svega na 2000kalorija dnevno i sve sto ti padne na pamet vezano za trbusnjake!

Ima svako vlakno da ti se vidi!
Korisnikov avatar
By Sutekh
@ Kiwi, pa dobro, to je bash simpa, shta ti fali :P A inache, nije mi problem da zapravo odradim xyz serija vezhbi, koliko mi je problem da se nakanim da vezhbam..

Sixto,
Na manje sam od 2.000 kalorija. Mozhda unesem 1.000. I to jedanput u tri dana :udara glavom o zid: Moram ishranu da dovedem u red.
Korisnikov avatar
By shishmish
hiljade i hiljade sklekova i trbusnjaka... :D

ja uvek krenem od neke cifre koja mi bude dnevna doza (kad uspem da budem disciplinovana-sto traje oko 4 dana :D )
recimo sa 300 dnevno i da stignem do 1000
Korisnikov avatar
By Sutekh
:lol:

ja sumnjam da bih mogao da dodjem do 1.000. i to ne bi bilo pitanje kondicije, vecj pitanje smora :P
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Radi jako sporo, mnogo je bolje nego kada radish na brzinu.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Hocju, tako ih i radim. Fala na savetu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa ja radim obicne i ledjne... pomazu mi u kondiciji.
Takodje radim i dizanje guzice :lol:

To mi je omiljena vezba :smilegrin:

(mada ne slusaj mene, jer to radim svega 2-3 nedelje za sada... i to ne svaki dan :D )
Korisnikov avatar
By Sutekh
meni je smor da vezhbam svaki dan, ali sklekove i trbushnjake (ili barem jogu kad se dovoljno razgibam u meri da ne delujem sebi smeshno) cju verovatno morati... mada to ne treba tako da se radi, jer mishicjima verovatno treba par dana lufta da bi se oporavili.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa zato i ne radim svaki dan... :carica:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Eifranloo
I ja bih te... Trbusnjake... Mada sam way 2 lazy...
jao ma ti si mukica, kao neki slatki kolac ;)
(paki ce me :oklagija: )
Sve si u pravu... ali sve - i slatki je kolač i Paki će te :oklagija: !

:evilgiggle:
By Sixto
@ Kiwi, pa dobro, to je bash simpa, shta ti fali :P A inache, nije mi problem da zapravo odradim xyz serija vezhbi, koliko mi je problem da se nakanim da vezhbam..

Sixto,
Na manje sam od 2.000 kalorija. Mozhda unesem 1.000. I to jedanput u tri dana :udara glavom o zid: Moram ishranu da dovedem u red.
Daj napisi sta jedes, kad i koliko dnevno pa cu ti reci na koliko si kalorija?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!