Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Tresh-grl
Jedini gadan trip kod spida je nespavanje posebno kad imam fax ujutru ili obaveze a do tada rad prestane....
Ne znam koliko sad nespavanje utice na organizam....:doh:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja cu samo da dodati. UZAS !
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Uzela pola grama pre pola sata. :dancing:
Korisnikov avatar
By Kittrie
u bem ti

odjednom??? pola grama?????????????????

kako li je to??

ja sam samo koji put u zicotu probala bejbi lajne,looooooool
Korisnikov avatar
By Kittrie
jbt , sinoc sam proucavala recepte za pravljenje amphetamina i methaphetamina (josh bolja stvar ,lol). mislim, neverovatno kakve gluposti idu u to,looooooooool... i odvratne stvari...
ali hemiskim reakcijama se dobijaju ludila. naravno, nilad ne bih probala to pravit (nisam toliko dobra iz hemije, a ne bih rizikovala eadit nesh sto ne znam savrseno. al nije tesko i sastojci su legalni :sigh: )
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Za Zoe.

Pa, onako, ok je, veselo je, ali samo malo. :dance:

Totalno je drugacije od prethodne noci (extra jaka gandza), ono - skroz sam prisebna, sve je ok, samo mi se ne spava i skroz sam budna.
Korisnikov avatar
By Zoe
Znala sam. To je takav shit.....i sad ko zna kad ces zaspati a nikakvog rada nema....
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Uh, ona gandza sinoc... Pocelo je sve ok, like usual, i bolje nego ikad, a onda odjednom neki losi tripovi (kao da propadam u mrak i da ne mogu da se izvucem), a in real life gusenje. Uzas!!!
Korisnikov avatar
By Zoe
Sigurno si uzimala sa jos necim....alkohol? Nesto?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Dspi veceras sa jako malo alkohola, ali gandzu juce ni sa cim. Bas je bila jaka (to sam znala), ali nisam znala da ce bas tako da me provoza. :nunchake:
Korisnikov avatar
By Deksi
@ Kittrie - daj recept :D
@ Kissqueen - :giggle:
Korisnikov avatar
By Sutekh
ti si se stondirala od tolike kolichine spida, kiss :)
pola grama odjednom.. nema poente uzimati tu kolichinu odjednom. bolje bi te radio (verovatno) da uzmesh nekoliko manjih lajni, nego jednu ogromnu
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
@ Sutekh - ma, dok sam ja to posmrkala... :sniff:

I dalje mi se ne spava, ali mi to i treba. Odoh da ucim. :)
Korisnikov avatar
By Deksi
Pa ako prvi put radi sumnjam i da moze jednu ogromnu lajnu da izvuce nego se tih pola mića podeli na 2,3 lajne...ta kolicina uvek super radi ali retko ko moze u jednom sniffu da izvuce pola grama odjednom
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Dve lajne. :predaja:

A i te dve do pola, pa od pola. :zid:
Korisnikov avatar
By blenta
kako te toliko drzhi?
si meshala sa dunjom ? :lukavi:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by KissQueen
Dve lajne. :predaja:

A i te dve do pola, pa od pola. :zid:

pocetnik :giggle: tako je i meni bilo u pocetku...dok ja to nategnem....uzas.
Zovem te jednom da zajedno vezbamo nozdrve,crtamo,igramo se pa da ti pokazem ja trikove ne licu mesta... :crta:
By Tresh-grl
@ kissqueen - JAo priNjcezice pa ti si nam probala amfetamin :love:
:D

Kako ti bilo?
Mene prva 2 puta nije nesto radilo ali posleee....najvise volim ds od svih droga...najbolja stimulativna droga po meni :D
Kad se javi onaj osecaj srece u zeludcu i kad postanem hyper,ne mogu da mirno sedim ili se proseravam ko svraka od pricanja....
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Nista specijalno, izgleda da sam ja neki totalno uvrnut slucaj.

Kao sto napisah vec, noc pre toga me najobicnija vutra tako uradila da i sad ne verujem sta se sve izdesavalo, a dspi sinoc nista narocito, osim sto sam i dalje budna, ucilo se, skakalo se i tako.. :sladoled:
Korisnikov avatar
By Sutekh
ne mora da znachi da si uvrnut sluchaj, vecj samo to da je losh spid..

ja sam pao fiziku tri puta u srednjoj, jer me je mrzelo da je uchim i
onda sam zavrshio bash mnogo spida (5+ grama, tako neshto, znam da sam celu nocj shmrkao i uchio.. lol).. shta da ti kazhem, dobio sam peticu, a profesorka nije mogla da veruje kako sam "nauchio". Dodushe, vecj sutradan sam zaboravio :D

a stvarno ne znam kakav je spid sada kada radi tako loshe.. poslednji put sam ga radio.. hmm.. proshle godine u ovo vreme i bilo mi je okej.

A generalno shto se tiche speeda, ne volim onaj "dan posle". Bash stvara krsh mamurluk..
By Tresh-grl
@ Sutekh - pa pazi ne mora da znaci...ja sam prva 2 puta kad sam radila osetila promenu,nisam ni spavala,nisam bila gladna,imala sam visak energije i imala neki cudan osecaj ali nisam izvalila rad uopste....posle nekog vremena naucis da vozis i znas sta da ocekujes tako da posle tek bude VRH!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Meni se i dalje ne spava, a ceo dan sam nesto radila, i jos pride veceras bila na treningu. :ninja:

Trener mi je rekao: Ova ce za tri meseca da bude ubica! Imas pogled 'ladan k'o spricer! :kasalj:
By Tresh-grl
Vrednica :up:
Lezi da spavas veceras....mozes da spavas ali ti se ne spava jer si taj period kad lezes provela na dsu i nisi mogla da spavas...sad ne osecas umor jer si nastavila da funkcionises normalno odkad je prestao rad ali kad zakuntas.....videces koliko ti se umora skupilo :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
I'll try my best. Mada mi se uopste ne njanja.
By Tresh-grl
Originally posted by KissQueen
I'll try my best. Mada mi se uopste ne njanja.
Uzmi da radis nesto mnogo dosadno ili nesto sto ne volis i prispavace ti se uskoro.
Korisnikov avatar
By Sutekh
@Tresh-grl,
Mogucje je da je tako kao shto si napisala.. No, ja sam speed prvi put radio pre..... joj, ni ne secjam se kad sam ga radio, a ni ne secjam se rada, mada mislim da me je opichio poprilichno.. I bio je dosta dobar, bash bash bash dobar (bele boje). Ali jeste tako, posle sam dspi stvarno mogao da vozim kako sam hteo.. uchenje, prichanje, spika..

...

... jedino mi je erekcija bila problem na mnogo spida :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Meni je sada jedini problem sto mi se jos uvek ne spava (oko 30 sati nakon uzimanja speeda). :nesiguran:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!