Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sutekh
dvojka.. dvojka...

da li sam ja igrao ovo ili ekspanziju/ekspanzije..

sajt deluje fancy, znachi da je u pitanju nova igra. nice!
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Još par sati i skinuće se pa ću postaviti par screenshot-ova. Ovo je inače prva ekspanzija za dvojku izašla u septembru i oktobru ove godine, tako da si sigurno igrao samo originalnu igru.
Jedva čekam, mnogo mi se igra dobar RPG:pivce:
Korisnikov avatar
By Sutekh
verovatno si u pravu... :D kakva je dvojka? jel imash linkove za d/load?

i meni se igra dobar rpg..
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ja ovo skidam preko uTorrent-a. U stvari sve skidam na ovaj način. Registrovao sam se na tri dobra sajta koji imaju odličan downspeed (čitaj puno seedera). Jedino je smaracina održavati dobar ratio (down:up=1:1), ali isplati se. Mogu da ti pošaljem linkove ako želiš, mada mi se čini da ipak misliš na rapid? :shamar: :wink:
Korisnikov avatar
By Sutekh
pa da, chim sam napisao "linkovi" mislio sam na rapid :D hajde shibni na u2u.. hvala unapred :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
stavio sam da se skida.. za sad nije loshe, 35 kb/s
Korisnikov avatar
By Rei
Ali, ali, ali ja ovo ne znam da igram :rida:

mislim, fighter sam, samo idem i mlatim machem, nishta sem toga ne znam, shta je to 'attack of opportunity' shto mi povremeno skroluje iznad glave, shta su feats a shta skills, koja je razlika, shta su saving throws... :rida:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Klikni na ikonu jednog lika iz grupe, zatim C na tastaturi. Otvoriće ti se prozor u kome je sve to razvrstano i detaljno objašnjeno. Tu možeš i da podesiš ponašanje drugih članova grupe. Na B otvaraš spelbook ukoliko ga imaš. Na J ti je dnevnik sa misijama. Na S osnovni podaci o liku, na F quickslot za magije. Vidi kontrole.

Saving throws postoje zato što se borba računa po istom sistemu kao i pan&paper RPG. Bacaju se kockice, pa se rezultat za napad uporedi sa odbranom i tako vidi ima li štete. Ovo ti je najbanalnije objašnjeno.

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!