Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Pa, da, ona klima, okean i plan'ne, deluje... speedeeee mouse. :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Brzi Gonzales sa njegovim ubitačnim forhendom pobedio kosopipca!
Korisnikov avatar
By Lunja
E, kad bi i Roddick prekinuo crnu seriju poraza od Fedexa... :molise:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Jeee... ja nesto 'tipujem' da je Speede buduci No1.
Korisnikov avatar
By Sunce
Nema šanse, Gonzales je sirojedac, neće taj na No.1!
Korisnikov avatar
By Lunja
:wtf:

Nole je buduci #1! Roddick prva pratilja. :sudija:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Uf, kakvi ste, rekoh jednom... in the future...

Speede! Speede! Speede!... ;)
Korisnikov avatar
By Marvin
Sportklub?
Mora biti...
:sigh:
Korisnikov avatar
By IriS
zasad je rezultat 64 21 za Noletovog protivnika :(
Korisnikov avatar
By IriS
izgubio Nole 64 62

:(
Korisnikov avatar
By Lunja
Eto, sta ces. :sigh:
Ponekad i nije lose sto NISAM u prilici da pogledam neke meceve. :D

Dobro je da je i Nadal izgubio. Sad, ako se neki povredi pred polufinale :colorado: :invalid: , Nole ima sansu. :yay:

Elem:

this is how the award ceremony looks like in Paris.

Slika :kasalj:
E ovo se zove dodela nagrade. :fancyklap:

Evo sta Roger Federer misli o sledecim filmskim poduhvatima:
World No 1 tennis player who is preparing for his fourth title at the Masters Cup, was asked to pick which actor he would like to see portray him, Matt Damon, Brad Pitt, Johnny Depp or Denzel Washington. “He chose Pitt, who has cultivated a reputation as a tough guy with a soft interior and a sense of humour.”
http://tennisinfoblog.com/federer-would ... ortray-him

:snob:
Korisnikov avatar
By IriS
osvoji Federer Masters :yes:

62 63 62 protiv Ferera.
Korisnikov avatar
By Lunja
Bravo za Federera. Nisam gledao. :( Zasto Eusrosport nije prenosio... :placko:
Korisnikov avatar
By Marvin
:klap:

19. novembar 2007. | Izvor: B92, Beta | MT
Orlandić:"ATP i WTA turnir u 2009."

Generalni sekretar Teniskog saveza Srbije Dušan Orlandić najavio je da će se najkasnije do jula sledeće godine znati da li će Srbija dobiti organizaciju ATP i WTA turnira. "Zbog prepunog kalendara ATP turnir možemo da dobijemo samo ako nam neko prepusti ili proda pravo. Postoje tri, četiri turnira o kojima može da se pregovara, tako da mislim da je realno da Srbija 2009. godine dobije turnir", rekao je Orlandić na konferenciji za novinare, posvećenoj planovima i programima TSS u naredne tri godine.

Prema njegovim rečima, situacija sa WTA je mnogo bolja, jer će između turnira koji je u martu u Majamiju i Vimbldona doći do izmene kalendara i ubacivanja još dva nova turnira.

"Mi smo izrazili želju da organizujemo turnire na kojima mogu da igraju naše najbolje teniserke, jer je njihovo učestvovanje ograničeno i fondom nagrada", rekao je Orlandić i dodao da su termini tih novih turnira mart i septembar.

Generalni sekretar TS Srbije naglasio je da je cilj stvaranje kontinuiteta igrača i igračica koji će se nalaziti među prvih 100 na svetu.

"Imali smo 90-tih godina Bobu Živojinovića i Moniku Seleš, a onda je usledila duga pauza. Zato želimo da stvorimo uslove da Srbija u kontinuitetu ima igrače. Preduslov za to je izgradnja nacionalnog teniskog centra, jer u ovom trenutku Teniski savez nema svoje terene", rekao je Orlandić.
FoNet
FoNet

Orlandić je dodao da bi nacionalni teniski centar trebalo da se gradi u Bloku 5, pored Hale sportova na Novom Beogradu. Završava se pravnički deo posla, a sa gradnjom moglo bi da se počne u martu 2008. godine.

"Formirali smo regionalne teniske centre u Novom Sadu, Nišu i Gornjem Milanovcu. Formirali smo i juniorski 'A' i 'B' tim Srbije koji nema ograničeni broj igrača, ali za sada oni ostaju u svojim klubovima, sa svojim trenerima, a od Saveza dobijaju stručni tim, tako da im je na raspolagaju fizioterapeut, lekar, psiholog", rekao je Orlandić.

Prema njegovim rečima, Teniski savez će za "A" tim snositi troškove 80 odsto turnira, a za "B" tim određen broj turnira, tako da će igrači moći lakše da stignu do cilja nego ranije generacije.

"Igrači ne bi morali da vrate uložena sredstva Savezu, ali bi na osnovu ugovora bili na raspolaganju reprezentaciji da igraju mečeve Dejvis i Fed kupa. Teniski savez će obezbediti nadoknadu i za sadašnje igrače, tako da mogu da budu mirni i da ništa ne gube zato što igraju za nacionalnu selekciju", rekao je Orlandić.

U planu i programu Teniskog saveza u naredne tri godine je i obuka određenog broja trenera i sudija, obezbeđivanje dovoljnog broja turnira u Srbiji, kako što više igrača ostalo u ovom sportu, kao i organizovanje državnog prvenstva na mnogo višem nivou.
Korisnikov avatar
By Marvin
WTA turnit! WTA turnir! :yay:

I da bude u Novom Sadu!
I da se zove Monika Seleš... :fige:
Korisnikov avatar
By Lunja
WTA WTA! :pickme: I to neki iz prve dve kategorije! :sudija:

Btw, ima neki ITF turnir u februaru, muski, na GEMAXovim terenima na Dedinju.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Marvin
I da bude u Novom Sadu!
I da se zove Monika Seleš... :fige:
:sweet:

da, i meni pade na pamet zasto u beogradu koji je i ovako vec prevelik, prenaseljen, preprljav i sl...

ako moze umag, moze i ns :up:
Korisnikov avatar
By Lunja
Sorry, babyz, ali Monika je izdajnica, uzela je izdajnicko americko drzavljanstvo. :jezik:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Marvin

U planu i programu Teniskog saveza u naredne tri godine je i obuka određenog broja trenera i sudija, obezbeđivanje dovoljnog broja turnira u Srbiji, kako što više igrača ostalo u ovom sportu, kao i organizovanje državnog prvenstva na mnogo višem nivou.

aaaa, hoću i ja da se prijavim :sudija:

ajd' ako nadjete negde gde kad i kako, reci te mi pliz, to je nešto što želim u svom životu kao hobi.
pošto sam bila kao sportista veliki drkoš prema sudijama, želim ovom prilikom da im se iskupim i da im kažem da sam se promenila :sweet:
želim da učestvujem u deljenju pravde :sudija: jer sam pravdoljubiva :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
Monika Seleš je prva teniserka koja nas je predstavljala (rekla bih, više nego kvalitetno), a na njenom mestu i ja bih uzela (tada) bilo čije državljansto. prema tome, prvi turnir bi trebalo da nosi ime po njoj, jer je ona to itekako zaslužila :)
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Lunja
Sorry, babyz, ali Monika je izdajnica, uzela je izdajnicko americko drzavljanstvo. :jezik:
ondaK nek se zove jelena gencic :drama: :tos:
Korisnikov avatar
By Lunja
@kiss
salio sam se! :blush:

@anche
Ko je ta? Vidim, nastupala u fed cupu 4 puta i sva 4 poraza. Vidim i da trenira nekoga...
nek' se zove Jellena Ivanovic, kao rezultat spajanja
Jelena Jankovic + Ana Ivanovic,
2 LL - da naziv deluje fensi. :cool:
:giggle:
Ono kao, bolje to nego Tatjana Jecmenica, sto bi sigurno Ulix voleo.
Korisnikov avatar
By IriS
Lunjo, ti se šalio, ma neeee verujem ti :P
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!