Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja
Chakvetadze vs. Sharapova (NB 14.00hrs)
Henin vs. Ivanovic (NB 16.00hrs)

Sutra je jedna od retkih prilika u kojoj navijam za Sharapovu. :cheer:

Ali zato za Anci.... GOOOOO ANCI, GOOOO!
Makar set da oduzme Henin i bicu zadovoljan.
Nemoj da mi diraš Šarapovu! :) Obožavam njen tenis i krike!
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Marvin
Nije fer sad je tako pljuvati, stvarno nije fer.
Ja je ne pljujem (tj, ako zanemarimo "mongoloidna" i "slucaj - Jecmenica", ne mislim ni da je drugi pljuju).
I šta se obrukala. Onako premorena dobila 6:0 drugi set. Gde je tu bruka?
5 uzastopnih poraza. Ok, nije bruka, ali je zabrinjavajuce.

Jelena sa ovakvom taktikom NECE biti #1 - N I K A D A. (tj, bar dok je Henin mlada i izbegava koru od banane)

Inace, svaka joj cast za ovogodisnje uspehe! :klap: :love: :meda:
Slažem se sa Lunjom! Meni je Jelena jako draga pre svega zbog harizme koju ima, ali naravno da treba toliko toga da popravi. Ovakvom igrom neće biti No.1. Plašim se da će sledeće sezone pasti na WTA listi budući da brani veliki broj poena. Sa druge strane, ja volim da navijam za slabije i manje slađe (posle mi je đavo kriv što se nerviram). Da ponovim: bolji servis, jači udarci, bolji forhend, bolja koncentracija, tajming, više vinera. Nikako nije smela da dozvoli poraz u Pekingu pa i onaj na Vimbldonu. Ali, ali, Jelena je ove godine najbolje igrala na šljaci, a treće mesto na svetu nije mala stvar. :zvizdi:
Ana i Henin su poput Monike i Štefi (ovde ne mislim na stil igre). Na meču su potpuno koncentrisane na igru, ne komuniciraju sa publikom, rizikuju, imaju snažne udarce.

Budete li postavili još koju fotku Devenport, povratiću. Žena odlično igra ali mi je totalno antipatična. Zapravo, ona je poput terminatora. Jadne teniserke sledeće godine! :devenportofob: :nunchake: :noob: :crkla:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sunce
Ne diram je, samo navijam protiv nje.
A ne bih je ni dirao, I'm gay. :shmi:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne diram je, samo navijam protiv nje.
A ne bih je ni dirao, I'm gay. :shmi:
Čekam dan kada će mi se dići na one krike i šaputanja Marije Šarapove! Šta da radim kad muški nisu glasniji. A ja volem glasne! :peva:
E, da, obožavam snažan Mašin tenis i onaj pogled pre servisa. Opasnica jedna! :sunce:
Korisnikov avatar
By Lunja
Plašim se da će sledeće sezone pasti na WTA listi budući da brani veliki broj poena.
Ako bude igrala kao i ove sezone (samo manji broj turnira) ne vidim razlog zasto ne bi odbranila sve poene i ostala u top5.
Nikako nije smela da dozvoli poraz u Pekingu
Slazem se. Izgubila dobijen mec.
pa i onaj na Vimbldonu.
Ovo bi bilo dobro sagledati iz sire perspektive. :)
JJ je (racunajuci i Wimbledon) odigrala 8 turnira u nizu. Dakle, bez i jedne nedelje pauze. :qqlele: I to: 2 titule (Rome, Birmingham), jedno finale ('s-Hertogenbosch), i 3 polufinala (R.Garros!, Warsaw, Strasbourg). :qqlele:
Dobro je da je ziva i stigla do Wimbledona, a kamoli do 4.kola. Tada mi je bilo cudno sto je izgubila od Bartoli, ali sad kad pogledam... :opatica:
Korisnikov avatar
By Sunce
Plašim se da će sledeće sezone pasti na WTA listi budući da brani veliki broj poena.
Ako bude igrala kao i ove sezone (samo manji broj turnira) ne vidim razlog zasto ne bi odbranila sve poene i ostala u top5.
Iz tvog posta u Jelenin mozak i uši! :gatara:
pa i onaj na Vimbldonu.
Ovo bi bilo dobro sagledati iz sire perspektive. :)
JJ je (racunajuci i Wimbledon) odigrala 8 turnira u nizu. Dakle, bez i jedne nedelje pauze. :qqlele: I to: 2 titule (Rome, Birmingham), jedno finale ('s-Hertogenbosch), i 3 polufinala (R.Garros!, Warsaw, Strasbourg). :qqlele:
Dobro je da je ziva i stigla do Wimbledona, a kamoli do 4.kola. Tada mi je bilo cudno sto je izgubila od Bartoli, ali sad kad pogledam... :opatica:
Izgleda da Jelena bolje igra kada ne pravi pauze :smeh: E, da, ono što sam primetio u meču sa Devenport jeste da najbolje igra kad je potpuno ljuta i kad istresa svoj bes na dečicu koja joj donose peškir. U Madridu i u polufinalu Roland Garrosa nije mogla da pokazuje zube (zbog otmenosti što bi rekla gospođa ministarka), pa je grešila! Sviđa vam se kako objašnjavam? :smeh: Šalu na stranu, čitao sam intervju sa Bartoli koja je posle vimbldonskog meča rekla da je Jelena posle pauza (zbog kiše) sve više grešila i da je lopticu bacala gotovo bez plana. :cheer:

Evo šta je rekla Miss Prasetina: 2007 Wimbledon

Marion said: "It's not a big surprise for me. I'm a top 20 player. I'm not 200 in the world. I think I could be in the quarterfinals of a Grand Slam. Not that big surprise...
"I think at the end I was a little stronger physically than [Jelena]. She looked a little tired. She doesn't know what really was the tactic against me at the end is what I felt. She was playing just the ball... And I think the game at 4-3, love-40, when I hold my serve, it was really the key of the match...
"I was happy, but not overhappy. It's normal for me to win some matches at this stage. That's what I'm working for. That's why I'm working like this 16 years to be on that stage, on big courts with the crowd really happy to see me I think on the court and to win against some top players. That's what I'm working every day for. So, yeah, I think it was quite normal at the end."
Korisnikov avatar
By Lunja
Budete li postavili još koju fotku Devenport, povratiću.
Ma nemoj! A ja cu se ispovracati na "Marine" kreacije!
Korisnikov avatar
By Lunja
Slika

Sunday, November 11, 2007

CENTER COURT start 2:00 pm
R Nadal (ESP) vs R Gasquet (FRA)
N Djokovic (SRB) vs D Ferrer (ESP)

M Damm (CZE) / L Paes (IND) vs J Bjorkman (SWE) / M Mirnyi (BLR)
P Hanley (AUS) / K Ullyett (ZIM) vs J Erlich (ISR) / A Ram (ISR)

Shanghai Time
- 7 hours for Central European Time
- 13 hours for Eastern Time, USA

http://www.masters-cup.com/1/results/oop.asp

:mljac:
Korisnikov avatar
By Marvin
Nego, šta kažete na to da do kraja crvena grupa ispade teža od žute?
Serena se skrljala ( :mazi: ) a Jelena bila na 20% snage.
Kuznjecova sasvim solidno odgrala sva tri meča (bar početak trećeg) a sva tri izgubila.
Korisnikov avatar
By Morpheus
Citam danas u novinama kako je Jeca razocarana svojim nastupom u Madridu....Posle toliko odigranih meceva u ovoj sezoni ne znam sta je mogla da ocekuje...Jedina dobra vest je sto je konacno nasla trenera pa ce bar neko moci da je posavetuje kako da igra u narednoj sezoni....Zao mi je sto nije bar u polufinale stigla...ali nije kraj sveta...Ima ona jos da igra tenis za zivota.....

Nadam se da ste culi za "NAJJ 2007" koji se odrzava 7 decembra u "Beogradskoj areni"...postoje neke price da je moguce i ucesce Nadala....Ovaj put moram da obezbedim karte kako se ne bi ponovio Davis Cup a ja bez karte.
Korisnikov avatar
By Lunja
Nego, šta kažete na to da do kraja crvena grupa ispade teža od žute?
Serena se skrljala ( :mazi: ) a Jelena bila na 20% snage.
Kuznjecova sasvim solidno odgrala sva tri meča (bar početak trećeg) a sva tri izgubila.
I meni se tako cini - crvena bila teza, sa dosta boljim tenisom i zanimljivijim mecevima. Hantuchova se bas borila.
A zuta... :invalid: :piggy: :sarana: gerijatrija.
Korisnikov avatar
By Sunce
I tako, Ana je izgubila od Enan! :placko:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Dobro...nije izgubila od bilo koga....ipak je Enan prva teniserka....Ana je super uradila samim tim sto je dosla do 1/2 finala.Sad nek' se odmara za sledecu sezonu.
Korisnikov avatar
By Sunce
I mnogo je bolje igrala nego na Roland Garrosu. Jedva cekam da Lunja otvori temu o koalica i kengur openu!:meda:
By Ulix
Originally posted by Morpheus
Dobro...nije izgubila od bilo koga....ipak je Enan prva teniserka....Ana je super uradila samim tim sto je dosla do 1/2 finala.Sad nek' se odmara za sledecu sezonu.
Prva i za sada objektivno i najbolja. A Ana da je imala malo vise snage mozda bi igrala i treci set. Delovala je umorno, ali se ipak dobro drzala. Ipak je to Enan, verovatno da je imala traumu od same cinjenice da je vidi na drugom kraju terena. :hekla:
Korisnikov avatar
By IriS
šteta za Anu, da je malo bolje servirala, sve bi bilo drugačije...

nego, da li ste provalili koju je tremu Justine imala na početku meča :shok:

mislim da će retro Mara sutra da spizdi Justine, ako bude igrala kao prethodnih dana... teška srca to pišem, pošto navijam za malog mrava :trampolina:
Korisnikov avatar
By Lunja
KO CE STATI HENIN NA PUT? :sudija:

Ana je bas dobro igrala, mozda da je manje gresila... ali DZABA. Jbt, na cemu je ona Justine? Bolja je od Federera.

Mislim da cu i sutra navijati za "Maru". :drama:

Hvala :sunce: za AUS Open. We'll see...
Korisnikov avatar
By Lunja
Sutra poslednji mec zenske sezone. :placko:
Ali zato, cini mi se, kao slag na tortu.

Slika Slika

KO CE POBEDITI?

Mislim da ce ipak Justine.
Korisnikov avatar
By Sunce
I ja mislim da će Henin, i zato navijam za Šarapovu! U trenutku mi bude jako žao kad vidim tužno-zabrinute oči Henin, a posle se osvestim. :vruce:
Korisnikov avatar
By IriS
jao, ja volim te disciplinovane radilice poput Henin i Federera :shrug:

hebiga, ko je kriv svima ostalima što se utronjaju kad igraju protiv njih, čast izuzecima.

dakle, nadam se da će sutra Henin staviti krunu na kraju ove, za nju, jako uspešne sezone :yes:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma Henin je fenomenalna igračica, tu nema reči. Dopada mi se što nije pozerka i nakićena jelka. :yes:
By Ulix
Mislim da je Enan realno daleko bolja od Sarapove, ali se ipak nadam cudu. Pomalo je dosadno da stalno pobedjuje. ;)

A Ana se drzala sjajno. Sledeci put ce imati realne sanse provit Enan, samo neka nastavi da radi.
By Ulix
6:4 6:4
Ali trebalo je gledati mec, zaista.
By Ulix
Originally posted by kiss addict
nego, da li ste provalili koju je tremu Justine imala na početku meča :shok:
da, jeste. ali i ima razloga za to. kad je odmorna i smirena, ana ume da igra bar jednako dobro kao ona.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Sutra poslednji mec zenske sezone. :placko:
Ali zato, cini mi se, kao slag na tortu.

KO CE POBEDITI?

Mislim da ce ipak Justine.
Ja mislim Sharapova. Ova kobila iz Belgije me mnogo nervira.
Korisnikov avatar
By Dina
Justine ce pobediti, mada cu ja navijati za Sarapovu. Dopalo mi se kada je rekla da ce malo gledati mec izmedju Justine i Ane, ona igra svoju igru, a ne bavi se proucavanjem igre drugih. Mislim da je to greska ostalih, svakako je Justine najbolja i pobedila bi ih i ovako i onako... ali mozda bi dobile i neki set kada bi igrale svoju igru i ne bi se pomirile sa porazom vec kada dodju na teren (bar meni tako deluju).
Korisnikov avatar
By Marvin
I mnogo je bolje igrala nego na Roland Garrosu. Jedva cekam da Lunja otvori temu o koalica i kengur openu! :meda:
:pickme: :pickme: :pickme: :pickme: :pickme:
Hoću ja da otvorim temu za Aussie. Hoću hoću hoću :zongler:
Naj ga volim, uz njega sam odrastao i pohvatao tenis. Nema ništa lepše nego probuditi se oko 6, 7 a oni već uveliko igraju, najlepše su boje... iiii... zadihao sam se sad pa mi je ponestalo agrumenata...

Hoću jaaaaa :usamljen:
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!