Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Swanheart
caj od vodopije pomaze...
pola case caja i trebalo da prestane.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
ODMAH kod lekara!!!!!
Korisnikov avatar
By ^RAY^
KRETENU!Sacekaj jos tri dana pa dehidriraj a u medjuvremenu potrazi pomoc na forumu.. :roflmao:
Znaci ne verujem!!:sveca:
Korisnikov avatar
By jukie
Tabletice uglja (Carbo medicinalis), klot pirinač
ne jesti ništa masno ili retko ili gnjecavo
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by REI
...proliv :D

shta da radim :nesiguran:
Jedi sam suvo-čokolada za kuhanje, slani štapići i pij crni čaj nezašećeren i to je to :kiss:
Korisnikov avatar
By Sunce
Jedi crnu cokoladu, nabavi kapsule Flonivin BS ili neke druge koje obnavljaju crevnu floru.
Korisnikov avatar
By Zoe
Uzmi tablete protiv proliva
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by superfly
zabrini se.
:lol:
Korisnikov avatar
By Deksi
Elem, ovo sto rekose jukie i Zoe....
Korisnikov avatar
By Escobar
Torlakov Liobif ili Loperamid ili neki probiotik, ali svakako treba da posetis lekara PRE no dehidriras!
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
streptoksazol ili flonivil bs...

hidracija blagim rastvorom kuhinjske soli i secera (zaboravih kako se zove ta ogavna smesa, ima je u apotekama, kesica na 0.5 l vode i pije se po gutljaj svakih)

i naravno, stari dobri domaci lekovi: voda u kojoj je kuvan, pirinac ili krompir (zbog skroba koji deluje kao stirak, pa ce ti ONO STO IZLAZI biti lepo, uredno i ustirkano, naravno, ne koristiti kupovni stirak, jer nece imati isti ucinak :pucaodsmeha: )
Korisnikov avatar
By Rei
jbt ray isprepadao si me sad :shok:

otici cu sutra do apoteke...
ali sramota me :)
Korisnikov avatar
By ^RAY^
sramota te??onda mirno sacekaj da dehidriras pa kad te ture na infuziju....
By Sixto
REDAK SLUCAJ S GUSTIM TRCANJEM A REI!? JBG SHIT HAPPENS!

PS. Entocid! Al jbg, jos jedno sranje, proizvodi se u Egiptu, a meni ostala samo jedna tableta! :lol:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by jukie
Tabletice uglja (Carbo medicinalis)
ovo je jako dobro i efikasno
Korisnikov avatar
By Kiborg
REI,

koliko stolica?
kakve su? tečne, polutečne, tj. kašaste :D ? Koliko obilne, po tvojoj proceni?
imaš li bolove u stomaku? temperaturu?
možeš li to da dovedeš u vezu sa nekom hranom?
ima li neko u tvojoj blizini slične simptome?
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Escobar
Torlakov Liobif ili Loperamid ili neki probiotik, ali svakako treba da posetis lekara PRE no dehidriras!
E, da, ovaj Loperamid cementira. Nemoj posle da se žališ da imaš zatvor.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Korisnik nije na vezi.U toaletu je:smokin:
Korisnikov avatar
By Rei
dobro flonivil bs ili ugalj, ili oba...

Secam se da sam pio ugalj pre par godina ali se ne secam koliko je efikasno bilo.

Kod lekara cu da odem sutra. ionako sam planirao, treba mi recept za zoloft :)

Nisam znao da od ovoga mozhe da se dehidrira...
@kiborg 3 puta na dan otprilike, srednje do retke gustine :D bez ikakvih bolova ni bilo kakvih drugih simptoma...

joj uzhas :kesa:
By fazza
Nemo' da te plashe, nije to nishta ozbiljno, svakom dodje ponekad. :) Uostalom, necesh dehidrirati ako kakish 3x na dan. :)

Ja sam skoro, pre jedno godinu dana, imao stomachni grip. Jebao mi je mamu 3 dana, a u wc sam ishao na svakih par minuta. Kao shto vidish, zhiv sam. :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nije to ništa strašno :)

Ajd, ako ideš sutra kod lekara, da ne detaljišem, ali recimo Probiotic, uzima se jedna dnevno, najjednostavnije je za upotrebu, i malo veći unos tečnosti. Inače, nijedan lek za prolive (sem eventualno Loperamida, koji ja ne bih pio) ne ide na recept, tj. svi se plaćaju.

Fino pićence za nadoknadu natrijuma i bikarbonata je koka-kola :) A i puna je šećera, za one koji manje jedu zbog proliva.

@Alexandrus Magnus:
Možda si mislio na Orosal.

@Sixto:
Entocidu vrlo sličan je Strptoksazol, to može kod nas da se nađe. Mada putničke dijareje i ove "lokalne" nisu sasvim isto, mada dobro, nije ni to loše, mada crevni antiseptici (Streptoksazol ili Enterofuryl) su, što se mene tiče, bolji u početku, kad postoje grčevi u crevima, kad su stolice vodenaste. Ako je situacija mirnija, bolje je obnavljati floru :D Mada, ne postoji neki univerzalni koncept za lečenje dijareja, ukoliko uzročnik nije poznat, ima dosta empirijskih pristupa.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Gospode kada se setim tih stomacnih muka... drago mi je sto nisam odavno imao tu vrstu prehlade ili sta god da je!

Svi ti rekoshe prilicno razlicite stvari.

Moja preporuka ti je normalno chaj, od hrane nista masno, zacinjeno... znaci kuvano i po mogucstvu malo suvlje.

Naravno postoje razni lekovi za to, mora da neko u tvojoj okolini zna najbolji lek za to.
Valjda i ti znas sta si ranije pio... ako si pio...

Najvaznije je miruj! Ova hladnoca nije normalna! Ne izlazi iz kuce, ako si uopste i u mogucnosti... jer ne znam koliko te tera na sratjku :)

Ako potraje jos 1-2 kod lekara, ako vec nisi poslusao savete.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Sixto
PS. Entocid! Al jbg, jos jedno sranje, proizvodi se u Egiptu, a meni ostala samo jedna tableta! :lol:
"Kako sam pishkila na guzu u Dolini Kraljeva" by Sixtela, spisateljica
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!