- 04 Nov 2007, 00:16
SvakaČAST
Originally posted by Deity Marduk
Hmm…stvarno je uzasno to sto se dogodilo.Ali vec neko vreme se pojavljuju napadi na gayeve,koji sve vise pocinju da izgledaju kao da su organizovani.Mislim da nasi aktivisti(pritom necu ulaziti u aktivisticka prepucavanja,ko jeste ,a ko nije aktivista)moraju nesto da preduzmu.Jer dokle god se na to bude gledalo kao “Eto jurila me neka pijana budala,a ja uspeo da pobegnem”,nastavice se napadi.Zato treba da se povede malo jaca akcija zaustavljanja toga.Ako nista da aktivisti zahtevaju od policije da najzad otkrije koji to kreteni cuce isped Alijanse I Floyda,I ubacaju suzavce u VIP-u.Napadaci ce se sigurno osiliti ako ne bude odgovora na trenutno stanje.Mislim da policija mora nesto preduzeti,ako nista, I javno traziti zastitu populacije,mozda dovede do nekog pritiska(ma koliko on beznacajan bio).Jer danas su dosli sa palicama ,sutra ce doci sa pistoljima.A sta onda kad padnu I prve zrtve?
U svakom slucaju sada pamet u glavu ,I jace pretresanje I obezbedjenje.(u svim klubovima).Kao I zahtev za patoliranje policije oko klubova.Mislim da mora biti vise kordinacije izmedju aktivista I klubova,kao I izmedju samih klubova.Jer ako cemo iskreno, svi ti klubovi zavise od NAS koji tamo idemo.I svaki napad se odrazava na sve klubove a ne samo na klub ispred kojeg se napad dogodio.Prosto gledano klubovima nije u interesu da se ta sranja dogadjaju.Tako da treba da se bave I stvarima van njihovog praga, I zahtevaju od policije da resavaju probleme tih napada.
Generalno,ja stalno izlazim samo u jedan klub (necu reci sad ovde koji,ne zelim da reklamiram).Nisam imao problema nikada,a pritom izlazim stalno.Ali nikako necu biti ravnodusan kad se dogodi napad na neki GAY klub,pustali oni narodnjake ,dzez,ili neku drugu muziku.Ali moramo se I sami potruditi da im dokazemo da njihovi napadi nece nas zaustaviti da zivimo I izlazimo.To ce sigurno biti najbolji nacin da ih pobedimo.Njih I njihovu homofobiju.
Moram I reci da ovo kretensko prepucavanje nije deo teme .Tako da Maljkovicu mozes reci sta hoces ,ali totalno si promasio temu.<Hint:”kad ste tako puni predrasuda tako vam I treba”>.Mozda je klub napravio gresku ali ispastali su nevini posetioci.Umesto da si osudio I rekao nesto pametno ti si uleteo u prepucavanje Maljkovic-VIP(koji traje vec neko vreme) ,I koji u ovom momentu nije deo price.Vec cisto tvoj pokusaj da se sad obracunas sa predrasudama uprave tog kluba (koji je za osudu ,naravno,ali nije deo ovog goruceg problema).Maljkovicu sta cemo sa onim napadima koji su se dogodili ispred Floyda ili Alijanse ?Njih ni ne spominjes.
Pritom ponavljam ,ja I dalje mislim da ima istine u onome sto ti pises I sto jeste za osudu kad je u pitanju VIP,ali zaista mislim da sada samo namerno dodajes ulje na vatru kako bi se sladio ,a ne pomogao u resavanju problema.Jer nije problem samo u VIP koliko ja vidim ,ili me oci varaju.Ali ne,cak I na ovoj temi sve se okrece oko Maljkovica I njegovog krstaskog vs. klubova…a ne oko resavanje situacije I smirivanja strasti…….bezvezeeee
I kad budemo pricali o pederskoj solidarnosti ,od sada cu tebe(kao dezurnog akrtivistu ) da uzmem da budes pravi primer. :uzas:
Uz svo postovanje ljudi koji pokusavaju da se bave aktivizmom, I zele da pomognu(gde ukljucujem I tebe ),prosto ne mogu a da se ne osecam razocarano uspehom istih. Sorry,ali gde su rezultati?
![]()
SvakaČAST