- 03 Nov 2007, 19:20
A sto se tice problema ispred alijanse:
U svakom slucaju, rukovodstvo Alijanse hitno mora da preduzme neke mere... tipa bolje koordinisanje sa policijom i sl.
I drago mi je sto cujem da Boris vec preduzima te mere...
Originally posted by Mr.JaNije uopste mala razlika izmedju palica i nozeva....
Moram i ja da postujem....
Slazem se da je uzasno sve shto se desilo, ali mislim da bih napravio jednu malu ispravku. Kada sam ulazio u A, ispred (tj par metara od samog ulaza) je bilo nekih 5-6 likova sa nekim PALICAMA na izvlachenje ili neshto slichno... Ti isti tipovi su patrolirali knezom par sati nakon toga i njih su nam pokazale zrtve napada. Mislim da su im u strahu bile velike ochi, takoreci, i da su zbog tog izvlachenja pomislili da je noz a ne palica. Shto naravno ne chini situaciju nishta manje ozbiljnom.
A shto se tiche mog susreta sa njima, nije bash da sam bezao ali mi nije bilo prijatno. Secam se da su gledali mene i Zoncheta kako ulazimo u klub, te kada sam ih video na terazijama u toj velikoj grupi preshao sam na drugu stranu ulice. Ne znam da li su me videli ili shta se desilo ali su i oni takodje preshli na drugu stranu (a do tada su sedeli na nekom frizideru). Iz prolaza u prolaz stigao sam do bulevara bez pratnje ne znajuci hoce li se pojaviti... Srecom nisu...
U svakom slucaju, rukovodstvo Alijanse hitno mora da preduzme neke mere... tipa bolje koordinisanje sa policijom i sl.
I drago mi je sto cujem da Boris vec preduzima te mere...