Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By rockIt_grL
Imam poznanicu koja je bisex, zapravo bila mi je drugarica dok mi nije rekla da joj se dopadam, ja to tada kao totalno str8 orijentisana nisam najbolje podnela, nakon par neugodnih dogadjaja nasi odnosi su zahladneli i sveli na vrlo, vrlo retka vidjanja..
U medjuvremenu, da ironija bude veca, ja upoznam devojku sa kojom sam vec nekoliko godina u vezi. Cesto sam iz nekog razloga pomisljala na tu moju poznanicu iako ona nije bila ni prva ni jedina koja je rekla da joj se dopadam i prisecala se kako sam je kategoricno odbila. Spletom okolnosti u poslednje vreme se opet cesce vidjamo. Ah da, tek da razjasnim, uopste nisam outovana, nema nacina da se ni predpostavi da sam u vezi sa devojkom, potpuno sam str8lookin’ i okruzena muskarcima i jedini nacin da neko sazna za moju vezu je da mu(joj)ja to kazem a ni tada mi mnogi ne bi verovali..I nikada do sada nisam pozelela nekome da se outujem..Do sada. Sto je vise vidjam sve vise zelim da joj kazem, da vise ne ocajava da se njoj uvek svidjaju str8 zene itd. nekako se osecam kao da joj to dugujem a opet ne mogu ni da zamislim kakvu reakciju bi to izazvalo, u principu tu nema happy ending-a.. ili bi me zamrzela i opet bih je izgubila kao prijatelja ili bi me opet ‘zavolela’ i opet bih je izgubila kao prijatelja..
da li bi osobi koja je na neki nacin videla vasu seksualnost pre vas samih trebalo na kraju doci i reci.-znas.. ja ipak nisam tooliko str8 koliko sam tvrdila:)../- i zasto ne mogu da se otrgnem utisku da joj to dugujem..
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne dugujes joj nista.
Ja bih joj rekla, ali ne iz tog razloga...
Korisnikov avatar
By Blady
i ja isto, rekla bih joj, ali ne zato sto joj dugujem, vec zato sto imam potrebu da sa njom podelim to :)
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
I sama si svesna cele situacije. Ali razmisli koliko si ti njoj prijatelj a koliko ona tebi?
Ona je tebi priznala da joj se svidjas, a ja ne verujem da bi to uradila da nije bila zaljubljena do usiju!I recimo da joj se outujes i da ona to sve super prihvati, 95% su sans eda bi opet pokusala da bude sa tobom, i eto ti cirkusa!
Zato razmisli da li tebi treba takav "prijatelj" uopste! bez obzira koliko ona bila fina, slatka, vas dve bi samo glumile prijateljstvo
pogotovo ona prema tebi, jer bi se samo patila ziveci u nadi da ce jednog dana biti s tobom.Ipak neke stvari u zivotu ne funkcionisu same od sebe i ti tu ne mozes nista!

Sve se moze kad se hoce! moj q!

Ovo ti pricam jer sam ja imao slicnu situaciju, i takve stvari jednostavno ne funkcionisu.

Aj javi sta si uradila, Pozz!:alexis:
By rockIt_grL
@zoe..iz kog razloga, u ovakvim okolnostima, bi rekla?..onako pitam, nepretenciozno:angel:
Korisnikov avatar
By uninvited
Sto kaze Zoe, ne dugujes joj to... to je twoja wolja jednostawno i potreba da se nekom outujes...a werowatno njoj, zato sto je ona 'slicne' orjentacije... :tuc:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by rockIt_grL
potpuno sam str8lookin’
:shocked:

ovo pocele i zene da koriste?!

ont: :smeh: odbila je, a sad bi je... :lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by rockIt_grL
@zoe..iz kog razloga, u ovakvim okolnostima, bi rekla?..onako pitam, nepretenciozno:angel:

Pa ako bih osecala da sam je povredila (a da mi je pritom stalo da nije tako jer mi je draga), i da ce njoj znaciti nesto to moje priznanje, ja bih joj rekla, ali ne bih osecala da joj to dugujem...
By rockIt_grL
@zoe, da..slazem se ali mislim da bi ono sto sledi bilo veoma komplikovano, dobra namera se moze lako u ovom slucaju pretvoriti u veliku gresku..ali dobro,
@anche:fancyklap: pametnice..
Korisnikov avatar
By Zoe
Radi po sopstvenom osecaju, kakav god on bio. I ako kasnije bude nesto, bilo sta, pozitivno ili negativno, ti ces se osecati dobro jer si poslusala sebe. To je dovoljna satisfakcija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!