Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By maribia
poznajem obe skoro pa deceniju.

povrsno se druzimo osoba A i B i ja, uglavnom preko osobe C kojoj smo sve drugarice. one meni nisu drugarice.

dugo su par.

dugo to ne shtima.

u poslednjih par dana obe MENE kontaktiraju i zapocinju nekakve teme, padaj pozivi za izlaske, priznanja da su njih dve u svadji i sl.

nista konkretno se ne desava, ali je situacija veoma neuobicajena.

ja nemam neke posebne emocije vezane za ijednu od njih dve.

osoba A mi nikada nije bila narocito zanimljiva. uvek je izbegavala druzenja jer puno radi pa je umorna. a sada naprasno hoce u sred nedelje na pivo i to uvece... :neznam:

osoba B povremeno ume da bude flertujuci nastrojena, ali u prisustvu osobe A - tako da je to neka njihova privatna igra, nisam to nikada uzimala za ozbiljno. :smug:

:sigh: volela bih da mogu da budem :alexis: i :kokice: ali mi se cini da to ipak nece biti moguce.

sta vi mislite? :sweet:
Korisnikov avatar
By M M and I
Jos samo kad bi neko ukapirao sta ti zapravo pitas?
Korisnikov avatar
By maribia
:lol:

sta koj moj hoce od mene sada!?

to pitam :angel:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Originally posted by maribia

povrsno se druzimo osoba A i B i ja, uglavnom preko osobe C kojoj smo sve drugarice. one meni nisu drugarice.

:puzzle: ko je kome drugarica a ko ne??????

Prilicno konfuzan post
Korisnikov avatar
By Zoe
Obicno je tako kada se dugogodisnja veza raspada, a osoba A i B nemaju drugih prijatelja (ili jasu po svima)....
Razgovaraj sa njima ako ti zelis i ako one zele.
Korisnikov avatar
By maribia
Originally posted by Morpheus

Prilicno konfuzan post
priznajem da jeste. ali je i situacija, meni, isto takva - konfuzna :yes:

ukoliko se povrsno druzim sa nekim ne smatram ga drugom. ali me ovaj tvoj post 'opravio' u smislu da bih mogla da porazgovaram sa osobom C.

samo da ne ispadne da tracarim... :sigh:
Korisnikov avatar
By decko
Been there - done that :lol: U svakom slucaju to su najgore svadje jer bukavalno ne znas ni zasto se svadjas s nekim...

:nesiguran:
Korisnikov avatar
By M M and I
Samo i jednoj i drugoj kazes da sat vremena kod psihologa kosta toliko i toliko...pa ako im treba rame za plakanje...pristajes ali neka razrese kesu :lukavi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jedino sam ja ukapirao :smeh:

Cuda se ipak desavaju.... :svetac:
Korisnikov avatar
By Andjeo sa greskom
Pa aj udeli savet kad si tako pametan. Ljubi te majka!!! :potapsava:
Aj aj resi jednacinu sa 2 nepoznate, kako te je cakana ucila.

On: Ma zajebi ti i tu osobu A i osobu B, nisu tu cista posla. I ko sto kaze ns.happy uvedi osobu D.
Korisnikov avatar
By Hys.
bez' kolko te noge nose...i smell dyke dramma :drama:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by M M and I
Jos samo kad bi neko ukapirao sta ti zapravo pitas?
ja sam sve ukapirao ....

@ maribia

bjezh` odatle kol`ko te noge nose .....
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Moguce je da im je veza pred raskidom, pa te obe muvaju, a moguce i da im je samo dosadno/nemaju pametnija posla. 5 centi! :hvala:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by QDF
Hoce Picke :)
HAHAHAHAHAHAAHAA
Korisnikov avatar
By anche
cije picke? meni nista ovde nije jasno... :shocked:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ma da, to mirise da si ti uzrok svega toga..

To jest da su se zbog tebe i pokarambasale....

Kao sto rece KissQueen.....
Korisnikov avatar
By vremecuda
Mozda osobe A i B (s obzirom da su u svadji)pokusavaju da preko tebe saznaju sve o osobi C (ako uzmemo u obzir da su i A i B frendice osobi C-koja verovatno zna sve tajne osobe A i B ali ne zeli da kaze,mislim da oda ni jednu ni drugu-ni jednoj ni drugoj)i ako uzmemo u obzir da je osoba C tvoja frendica.. I onda naravno,preko tebe saznaju sve o osobi C ako predpostavimo da je tebi pricala sve osoba C o osobama A i B ........(aaaaaaaaaaa:temperatura: :temperatura: :temperatura: e sad mi stvarno nije dobro)
:lol: :lol: :lol:
Moj savet,BEZI SESTRO U SVIJET :) :) :)
Dok ti skapiras sta ko tu od tebe hoce...Prodjose godineee:cupakosu: :cupakosu: :cupakosu:

Ne znam,ja licno ne volim te mutljavine i ne dorecene stvari,neka foliranja i iza ledja...Brate,sta ko ima neka mi kaze u lice a ne da sad gatam u pasulj sta je ko hteo reci,uraditi i sta mu je/joj u glavi..... :cupakosu:

U svakom slucaju,razmisli dobro da li to drugarstvo/prijateljstvo vredi ili ne...Ukoliko ne vredi,ne vidim razlog zasto bi se opterecivala i gubila vreme/zivce ispravljajuci krive drine????!!!!

P.S.e sad mi stvarno nije dobro :drama: :drama: :drama:

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By anche
:kokice:

kako mi se razjasnjava, pocinje i da me zanima sve ovo... sledeci scenario? :kokice:
Korisnikov avatar
By horus.
omg, like, this is sooo dramatic and stuff! :lol:
By Snow_Crystal
PRVA VARIJANTA - Mozda osoba A zeli da napakosti osobi B preko tebe a da osoba B to nezna ili mozda osoba B hoce da napakosti osobi A preko tebe a da osoba A za to nema pojma. :gatara:

DRUGA VARIJANTA - Mozda su se osoba A i osoba B dogovorile da te muvaju da bi videli koja ce te osvojiti (dosadno im) :napitak:

TRECA VARIJANTA - Osobi A je potreban neko da mu se izjada u ovom slucaju tebi posto nemoze da nadje normalan kontakt sa osobom B, sto i osoba B isto radi. :ozbiljan:

I CETVRTA VARIJANTA - Mozda se ZAISTA dopadas nekom od osoba A ili B pa je onda osoba A to ukapirala pa te muva jer osoba B nesto oseca prema tebi ili osoba B zeli da te muva jer je primetila da osoba A nesto oseca prema tebi (ovo je previse cak i za mene)

NADAM SE DA SI SE SNASLA U MOJIM VARIJANTAMA......:svetac:
Korisnikov avatar
By m..
Ne mislim da je konfuzan post, ja sve skapirah u 8 ujutro.

Kontam da se te dve tooliko dugo razvlace zajedno da su zaboravile sta znaci drustveni zivot, dejtovi i sve to. Ili hoce da se druze ili obe hoce da pobegnu iz veze, ali se plase da nece nikog uskoro naci pa koriste tebe kao pokusnog kunicha (ili tako neka patologija, ja mislim da disfunkcionalnu vezu treba prekinuti pa kako ti se zalomi, nisam od onih kojima treba sigurnost po svaku cenu). Anyway, ako ti nisu nesto interesantne - preskoci, ako jesu za neko druzenje, ti se druzi, ali lepo stavi distancu, da ti se zivot ne pretvori u spansku seriju.
Ne znam, ja bih odatle pobegla glavom bez obzira.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!