Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By jukie
Kaže jedna žena u Americi da njen komšija navodno gaji organske patke... pušta ih da idu i da jedu šta god same nađu... e pa patke odlaze u njivu kod drugog komšije i tamo jedu... naravno ta njiva nije organska... pa su i patke organske samo na papiru... e..e... neorganske patke... (glavno da su voluminozne)...

A teško da će Zaharije da pronađe njivu pored koje nema zagađivača vazduha, kada su kisele kiše globalni fenomen... vetar oduvava zagađivače iz jedne države u drugu... a ako nema puta nikakovog, kako će taj neko da dođe do njive i da je obrađuje... verovatno će da se provlači kroz neku gustu šumu (koju?)... a medvedi i jazavci i sve ostale životinje će mu izjesti letinu...

Još mi je luđa ideja sa jedenjem isključivo lokalne hrane odgajene u krugu od x kilometara oko kuće... dokoni bogataši "ne znaju šta će od besa" * pa izmišljaju prepone da bi ih posle preskakali
* citiram moju profesorku matematike
By pčelica
Malecki off:
Originally posted by Marvin
Aj kad već tražiš da te ispravimo ;) minimum je 2, ali najčešće traje tako nekako 7,8 :nedeljamipočinjeuzčikaZaharija:
I kaže on (čika Zaharije) da ove ima puno uslova za to.
Što me čudi, pošto su uslovi da umreš.
Od toga da ni susedne parcele ne smeju biti napesticidirane, da voda kojom se navodnjava mora proći silna neka ispitivanja, da ne sme biti u blizini puta nikakovog, ni zagađivača vazduha... svašta nešto (meni omiljeno da životinje ne smeju biti vezivane, i da se mora paziti gde pčelice zuje)

Ja pročitala Zaharije a razumela Sofronije...
i onda sedim 'nako zbunjena, kao "ok, pozivaš se na
lika iz crtaća"...
:blush:
Me stupid.

Lm, razumem sve što si nabrojao ( :kiss: za info!)
al' kakve veze imaju nesretne pčele i životinje koje
bi vezivali?
Korisnikov avatar
By jukie
ja se stalno pozivam na Sofronija

npr. Ova današnja deca... ne umeju ni bundevu čestito da zavežu... a kad sam ja bio mali.... Hej, pa mi nikada nismo vezivali bundeve!
By pčelica
:smeh:

Meni je Pera Kojot udario temelje
ličnosti. :love:
Niko nije bio genijalan i uporan kao on.
Niko!!!
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa ima.
Trivije radi. :smilegrin:
Ja sam Marvin i hobi su mi trivije (što pojma nisam imao dok mi svi nisu rekli).
By pčelica
Coca Cola Zero!
Nula kalorija!

...ne'š se ugojit'...samo će izrasti
neka pulsirajuća masa nakon dovoljno
popijene količine!

Lm, ja ovih dana pratila koji E-ovi se nalaze u
hrani koju jedem- i uglavnom su to E trista-i-nešto.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
...ja se uglavnom hranim makrobioticki, ali i sama sam prolazila kroz E -xxx lover's faze..... :barf:

Od srca preporucujem integralne zitarice u nepreradjenom obliku, povrce i suvo voce (ne kandirano!) !!! :yay: :njami:

Moj porok: Jacobs Monarch kafa - mada nisam uspela da nadjem nikakva "E" na etiketi, nisam sigurna da je bezazlena.... :nesiguran:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!