Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Ima primera srecnih parova koji su se smuvali bas na chatu...

Jeste li se vi smuvali nekad na chatu sa nekim, a da od toga nije bila samo kratkotrajna kres-vaijanta?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ne chat, ali myspace...

Zaista je bilo predivno dok je trajalo.

Mada i myspace je neki chat :lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Bila sam vise puta na kanalu gayserbia i videla sam da se tamo zavrsavaju stvari dok lupis dlanom o dlan, pa me zanima da li se tamo moze i neka dublja veza uspostaviti?
Korisnikov avatar
By Zoe
:lol:
Tako i izgleda. Zato i pitam, da li ima drugacijih iskustava, ili je to samo sex chat?!
By Swanheart
ima drugacijih iskustava...
moze i da se ne krese uopste.
Korisnikov avatar
By Zoe
Na muskom kanalu se Boga mi, samo kresanje zavrsava....(teme je i postavljena za demanti), a na zenskom tako nije, tj., ne izgleda da jeste, ili je samo licemerniji?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa pazi... ja ne smatram ni nesto sto traje 2-3 meseca da je nesto vise od malo duze kres varijante...

Tako da mogu sa sigurnoscu reci NE... a i po prvi put mislim da govorim u ime vecine :isus:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ali to je skroz ona fora koju ja ne razumem.
Zasto se ljudi bune jbt!
Pa meni je to super.

Ako hoces sex odes na chat,
Ako hoces klubsko shatrourbano mesto ides u alijansu,
Ako hoces trash odesh u Floyd ili VIP

Meni je uvek sjajno kad znam na cemu sam.
Korisnikov avatar
By Zoe
I da, ovo NIJE tema o Raci, Shmi ili bilo kojoj budalastini zbog koje su pozatvarane sve one teme. :neto:
Naravno da i oni mogu da diskutuju o temi ako imaju iskustva za koja pitah.........: :cekam:

Tema je u Ljubavi i seksualnosti i mislim da joj jemesto tu a ne u trac areni........E, pa molim lepo.

DakleM, da li su nasi chatovi ovde, konkretno Gayserbia i Gayserbia-lesbians mesta na kome se mogu i dugotrajnije i ozbiljnije veze uspostaviti,. ili je to ono sex na ex i to sto pre da se ugovara, vec i sami nickovi sadrze sve fizicke osobine onoga iza njega i njegove zelje.

Npr. gutamsvrsns
sam24zaakt.
zadrkanjesad
pasivan20Bg
DokOnaSpava
JebacSamSad

i mali milion ovakvih "opisnih" nickova na koje kad kliknete dobijete pitanje4: A/P?
God.?
Odakle?
Kad mozes doci?

itd.itd.,znate i sami.......

Kod devojaka nije tako, nije bar na prvi pogled, ali da se muvaju muvaju se.......

Da li su devojke toliko razlicite, ne osecaju da su "ugrozene" ili su samo licemernije pa to jos uvek sve prikrivaju zajednickim malo razlicitijim interesovanjima........?
Korisnikov avatar
By Zoe
Pazi, i ja msilim da je to vrlo posteno, uvek znas da camu si......
No, zanima me kako se to tako brzo zavrsava, cak se ni slika ne trazi? I, da li moze doci do ozbiljnije veze, uprkos svemu?
I, kakav je to sex, uopste??
Korisnikov avatar
By Dirrty
JebacSamSad :smeh: A posle nisi? :lol: Genijalno!

To je neki novi... mora da je pristigao otkad ne idem na chat.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Trazi se slika. I bankovno stanje nekad. :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nekad? Ja ga trazio uvek...

Mislim ako ima para znaci da je pouzdan... a to sto ja pitam ne znaci da nudim sexualne usluge... :maska:

Korisnikov avatar
By Zonche!
Aham.... :nokti:

nick: DirrtyNaplacujemSad
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne nego:

DirrtyPlatiMiOdmahAodradicuNestoKasnijeAkoNijeProblem(casnaRec)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pitas se, kao i mnogi ovde, da li je to zaista uspevalo...

Moram priznati da.... nije.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Swanheart
ima drugacijih iskustava...
moze i da se ne krese uopste.
:up:
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa cujmo ta iskustva, pametnice dve.......:hekla:
Korisnikov avatar
By Dominion
3 god i kusur veza :cool2:
mada je malo netipicno kako je do toga doslo :P
Korisnikov avatar
By ns.happy
jedan poznanik je otisao na kres sa nekim likom kog je upoznao na chatu. posle obavljenog kresa, od njega je dosao na kratko na chat i nahvatao novog lika. sa tim likom je sada skoro 8 godina u vezi, zive zajedno... tako da, ocigledno ljubav dodje kad se najmanje nadas...
Korisnikov avatar
By Rei
Zonche reche ako hocesh sex odesh na chat.... Istina, ali, ako sa takvom iskljuchivoshcu idesh na chat, onda nisi kompetentan da govorish o onome shto mozhe proizici iz tog chata, jer si u startu ogranichen na jedno.
Na chatu nema nishta manje kurvi koliko ih ima i 'inache', pa tako ni nishta manje ljudi koji trazhe duboku vezu. Sve su to ljudi, sa kojima sve mozhe da se desi. Fora je u tome koliko ste vi spremni na to.
Korisnikov avatar
By Zoe
:lol: onda je bas bitno sto je bio sa onim prvim likom!
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa zoe, to je ispalo slucajno, dakle, neko je tamo seo sa predrasudom koju svi imamo da je to samo chat za sex i eto, bilo je i seksa ali i ljubavi na kraju. a prvi je bio potreban da bi se od njega konektovao dok se ovaj tusirao valjda ;) :roflmao:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Zoe
Ima primera srecnih parova koji su se smuvali bas na chatu...

Jeste li se vi smuvali nekad na chatu sa nekim, a da od toga nije bila samo kratkotrajna kres-vaijanta?
pa evo..

upoznali se pre godinu ipo i josh uvek smo zajedno :P

U principu, zapocheli smo razgovor, posle nekoliko dana je doshlo do seksa, pa do drugog, pa do veze, itd :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!