Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Dragonite

I čudo je kako je lako posmatrati ljude kroz nickove. Deo identiteta, valjda, svaka stvar je u suštini ime.

I ja mislim....
Korisnikov avatar
By Hys.
Sa nekih 14, 15 godina, cuh komsinicu (par godina stariju i poprilicno duhovitu) kako kaze "ej devoshice" Umela je da kaze i devokica za devojku /bilo koju devojka je strejt kolko znam/Jednostavno taj izraz mi se urezao kao jako simpatican i mio, a posto devoICA u sebi ima i moj privatni nadimak, tako nik. Inace devoshica/devokica mi je svuda virtuelni identitet, ima 9 godina skoro. Kada bih ga promenila, prosto bi se osetila cudno, kao da sada svoje ime koje imam od rodjenja promenim.
Sta cu, creature of habit :blush:
ps. inace zanimljivo da je ispalo i da taj izraz ima jako veze sa odredjenom dinamikom koja me zanima tek poslednje dve godine (pogledati moj avatar :novine: )
Korisnikov avatar
By Dina
Ova tema je bila ali odavno... a uvek je najinteresantnija... to kako smo dobili nick je citava prica o nama, cak i ako je nick dosao slucajno ;)

Ja sam se prvo zvala Hipatija, ali mi je taj nick dozlogrdio zbog jednog ispita. Htela sam da ga menjam ali uvek sam imala problema sa smisljanjem i dozivljajem da meni bas nesto lezi... Ali u to vreme sam citala knjigu "Crveni sator" gde je glavna junakinja bila Dina. Ta kniga mi je bila presudna jer je pisala o nekim zenskim stvarima kao lepim i prvi put sam ih i ja tako dozivela. Do tada trudnoca i deca su mi bili samo napor i muka, menstruacija tek da ne pricam i sve ostalo vezano za mene kao zenu uglavnom sam videla kao mucno i tegobno... Da mi je neko ponudio carobni stapic pa da postanem muskarac bez razmisljanja bih pristala (promena pola mi je uvek bila suvise komplikovana iz mnogo razloga). I onda je ta kniga donekle promenila moja vidjenja, toliko je lepa i topla prica o svemu zenskom da je i do mene doprla. Kasnije sam citala knjigu "Ja sam Dina" o jednoj sasvim posebnoj, divljoj i usamljenoj Dini (iz filma po toj knjizi je avatar). Ona mi se isto uklopila, poklapa se sa onim sto meni partner ponekad govori - da sam ja samo atipicna zena, nemam mnogo onog sto uobicajeno karakterise zene i zato me ljudi ne shvataju. Tako da sam i tu drugu Dinu "uracunala" u moj nick - u mesavini te tople i zenstvene Dine i te druge divlje i skroz neprilagodjene ja negde vidim sebe...
Korisnikov avatar
By ns.happy
u pocetku sam bio little john, kao mali jovan, posto sam bio najmladji u dustvu i svi su me zvali dete, malisha itd. u medjuvremenu se ovaj forum nesto selio i pass mi vise nije radio. usledile su razne varijacije tog imena, ali original nisam vise koristio i to mi je bilo bed...
a happy, tj srecko je nastalo u jednom periodu kada sam imao svega samo ne srece, i kada sam bio skroz sjeban... nesto kao moja verbalizacija neceg za cim sam ceznuo... vremenom sam skontao da srecu covek pravi sam, i da je ona uvek prisutna, samo sto je nekada ne vidimo... verujem da svako moze biti srecko, sammo ako si to dozvoli... eto... :blush:
inace, moji avatari:
Slika
Slika
i ova maca...
Korisnikov avatar
By Khons
prvo bejah eruanne (sa dve tachkice iznad "a"). negde sam kopala po netu i to bi navodno trebalo da bude moje ima na sindarinu. e posle mi dosadilo da se muchim svaki put kad ukucavam user, pa sam preshla na Khons-staroegipatski bog meseca
Korisnikov avatar
By colorado
U nedostatku kreativnosti, preveo sam svoje ime na engleski.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
spremala ispit iz staroengleskog sa coloradom, jos dok je on bio moderator pa je stranica gay-serbia foruma stalno bila na ekranu....hlaefdige nam je iz nekog razloga bilo jako zabavno u tom trenutku (sto i nije tesko koliko je ispit dosadan) i u stvari sam se i registrovala na forum jer smo prvo smislili nik...pa da ne propadne...
Korisnikov avatar
By bothways
Moj nick reflektuje moju bi-prirodu, ali uopste i moj pogled na svet (treba naci meru, odnosno sredinu, tamo gde postoje dve krajnosti).
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Zibro
:tepih:
sta ti je ova omladina, offira svoju rodjenu temu... ccc:misli:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by KissQueen
K.Q. su moji inicijali in real life.

Prezivas se na Q? :wow: :klap:

:giggle:
Korisnikov avatar
By blenta
KissQueen se jednostavno uklopilo, a i ima istine u tome... :kissing: :lezkiss:
ima

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Katengl
Terry Pratchett - "The Light Fantastic" - jedan čarobnjak odatle. Jednostavno nisam mogao da smislim ništa, uzeo prvu knjigu koja se našla na stolu, otvorio i ta-dah!
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Najklasicnije sorta izvlacenja, a na konto neceg brzopleto izgovorenog, ucinjenog... NISAM JA!
Korisnikov avatar
By west end
po gay village-u vancouveru gde zivim west -endu :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by Zoe

Eh, da, svidja mi se Horus, Aleksandar Magnus (verujem da sam pogresila),

jesi, jesi...

:burner:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Zonche
Moj omiljeni album od Britney je bio IN THE ZONE i to mi je svuda bio nick...

Onda su ljudi krenuli po srpski da me zovu ZONE te sam rekao da ne Britnihule i moj tadasnji drug je rekao Zonche i tako je ostalo.
A ja mislio da je tvoj nick nastao po cuvenoj Zoni iz filma Zona Zamfirova.

Moj nick je skracenica od mog punog imena.
:)
Korisnikov avatar
By Blady
Pise lepo, prevod... a nastalo kao sprdnja na chatu :)
By ItIzAj
kako? to se i ja pitam svaki put kad se ulogujem :sigh:
ne sviđa mi se at all
By superfly
zbog jedne acid house stvarčice u izvedbi s'express-a,
a takođe volim sve reči- složenice sa prefiksom super, ultra, mega.... tako mi zvuče treš. :love:
By rockIt_grL
posto nisam ulozila nikakav trud da nadjem nesto sto bi imalo veze sa mojim karakterom, u trenutku kada je trebalo da ukucam nesto, na stolu mi je bio film ''perfect stranger'' i to mi se ucinilo kao ok korisnicko ime ali opet pomislim -ma bezveze je- i onda se setim da se u filmu pojavljuje korisnicko ime ''rocket girl'' ili slicno i bi mi smesno i sto rece user iznad skroz trash - malo modifikujem da bude bar malkice licno i eto..
p.s. film ne preporucujem :)
Korisnikov avatar
By Zemunac
Mislim da je logichno kako je nastao moj nick, nema potrebe da se objasnjava. :lol:
Za one koji ne znaju, Zemunac je stanovnik Zemuna, koji je tu odrastao i shkolovao se, a Zemun je jedna od 17 beogradskih opshtina. :D
Korisnikov avatar
By Cuban_soul
Kada nekome srce i dusa igraju pri samoj pomisli na ritmove Kube prosto je nemoguce da mi nick bude nesto drugo. :muzika:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Po najosetljivijem delu moga tela i najinteresantnijem delu tudjeg... :mljac:
Korisnikov avatar
By Delete
Ovaj nick je nastao u trenucima kad sam zelela da izbrisem zivotno radoblje u kom sam se nalazila.
Korisnikov avatar
By Egon
... jer sam narcisoidni ego(n)manijak.

:alexis:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
K.Q. su moji inicijali in real life.

KissQueen se jednostavno uklopilo, a i ima istine u tome... :kissing: :lezkiss:
ima istine :lol:

btw Jelena-moje ime,Bliss prezime:lol:
Bliss-naziv lez kafitja u Parizu:D
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Zoe
Originally posted by Dragonite

I čudo je kako je lako posmatrati ljude kroz nickove. Deo identiteta, valjda, svaka stvar je u suštini ime.

I ja mislim....
i sta ste saznali o meni to ?

:snob:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!