Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

HORUS ... kako to dooooobro zvuci ...

po meni trenutno najbolje korisnicko ime na forumu
zivo me interesuje kako je nastao ovaj nick .........

pitanje za sve
kako je nastalo vase korisnicko ime na forumu ...
trenutak inspiracije ? slucajnost ?
Neka duuuuboka simbolika ?

kad, sta, kako, zasto, izvolite ....
Korisnikov avatar
By Zonche!
Moj omiljeni album od Britney je bio IN THE ZONE i to mi je svuda bio nick...

Onda su ljudi krenuli po srpski da me zovu ZONE te sam rekao da ne Britnihule i moj tadasnji drug je rekao Zonche i tako je ostalo.
Korisnikov avatar
By Boshko
Slucajno... Boshko mi se zove deda koji me je zvao telefonom sto puta u trenucima kada sam smisljao neko kodno ime za net.. tako da se nametnulo samo
By Swanheart
omiljena pesma od Nightwish-a u tom periodu

All those beautiful people
I want to have them
I want to have them all
All those porcelain models
If only I could make them fall

Be my heart a well of love
Flowing free so far above

A wintry eve
Once upon a tale
An Ugly Duckling
Lost in a verse
Of a sparrows carol
Dreaming the stars

Be my heart a well of love
Flowing free so far above

In my world
Love is for poets
Never the famous balcony scene
Just a dying faith
On the heaven's gate

Crystal pond awaits the lorn
Tonight another morn for the lonely one is born

i prvi avatar i avatar koji je najduze stajao

Slika
Korisnikov avatar
By djo
jednom izuzetno ne-kreativnom operacijom :)
Korisnikov avatar
By Zoe
I don`t want to say......... :durenje:
Smatram izbor vlastitog imena tj.nicka vrlo intimnom stvari...
Ne da ja nisam i vecu intimu delila sa Forumasima, ali ovo nas potpuno razotkriva, a ja nisam raspolozena.

Eh, da, svidja mi se Horus, Aleksandar Magnus (verujem da sam pogresila), Neffelo Mantis, Nicodemus........ima jos, ali ne mogu da se setim sad.....
Od zenskih..... :cekam: .....pa jedino Hlaefdige i moje :D
Korisnikov avatar
By Zibro
moje korisnicko ime nije bilo tesko izabrati s obzirom na to da od najranijeg detinjstva jaaaako podsecam na zebru , :lol:
:hvala:

a sada "ozbiljno" ...
Prvi avatar koji sam zeleo da okacim bila je ona blesava zebra iz crtanog filma madagaskar ,
elem
s obzirom na to da sam svoje prve dane proveo ragistrovan kao bgfrajer111:posrani: a da je trenutak mentalne retardiranosti prilikom registracije prosao
ubrzo sam promenio nick u skladu sa avatarom dakle zebrom :)

a posle nekog vremena sam zebru zamenio frajerom :lol:
Korisnikov avatar
By maribia
moj je prava pravcata :zavera:

(ali povezanost sa bia-om je samo posredna)
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Boshko
Slucajno... Boshko mi se zove deda koji me je zvao telefonom sto puta u trenucima kada sam smisljao neko kodno ime za net.. tako da se nametnulo samo

ha ha ha ha :lol: Genijalno
Korisnikov avatar
By andjela
ja htedoh angel, ali je zauzeto :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Sramota me :blush:

Jedino par ljudi zna zasto tinkerbell.

:zvizdi:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by andjela
kako ne znas ko je Horus
http://en.wikipedia.org/wiki/Horus

isus je njegova kopija u hriscanstvu
hvala bilo je korisno procitati Wiki vecinu navedenog nisam znao ali ideja teme nije u bukvalnom znacenju imenice ,

poenta price je u tome sta nick znaci za korisnika , kako je dosao na ideju za svoje korisnicko ime , iz kojih motiva je izabran bas taj nick itd itd itd
Korisnikov avatar
By Rei
Pitao druga da mi smisli nick za chat, kazhe uzmi rei, to znachi kralj na latinskom... shto sam kasnije skontao da nije tachno, ali ostalo je rei jer mi se svidelo kako zvuchi. Ali na portugalskom rei ipak znachi kralj :)
Korisnikov avatar
By Dominion
sisters of mercy - dominion - period kada sam se drogirao tom pesmom :P
Korisnikov avatar
By blenta
zar je neophodno objasnjavati
i blentu i ex mladunca?

horus mislim da je igipatsko bozhanstvo
sa glavom tice
zashtitnik dece
:lukavi:
Korisnikov avatar
By KiWi
Bilo je već priče o ovome (bar se ja sećam da sam pisao o tome). Svoj prvi homoseksualni odnos sam imao sa momkom koji mi je uz oduzimanje homo nevinosti podario i paket kondoma (sa nekim ružnim nemačkim imenom) sa ukusom kiwija. Mislim da je bilo i od drugog voća, ali sam siguran da sam nevinost izgubio sa kiwijem ...

Eto ... A to je bilo tako davno da se osećam kao neka baba koja svojim unucima priča dogodovštine iz rane mladosti.
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
mislim sta reci stvarno sam bio kreativan:kuvar:
nisam ni razmisljao samo sam stavio tacke da se ne ispalim pa da bude zauzeto, toliko o tome:novine:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Arwen Evenstar je lik iz Gospodara prstenova, Elf, koja se zaljubljuje u Coveka, Aragorna sina Aratornovog. Odrekla se svoje besmrtnosti zbog ljubavi prema Aragornu i posle njegove smrti je umrla slomljenog srca sa oko 3000 godina. Posto skroz idealizujem ljubav:pinknaocari:, a Elfovi i Ljudi "ne bi trebalo da budu zajedno" kao ni dve zene:shrug:..
Mada najvise sam uzela taj nik zato sto imam ushi kao Elf, a bi mi bedak da se zovem Slobodan Milosevic. :bubblegum:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
K.Q. su moji inicijali in real life.

KissQueen se jednostavno uklopilo, a i ima istine u tome... :kissing: :lezkiss:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Omiljena rasa u Zvezdanim stazama mi je Borg. Rasa koja predstavlja kibernetski usavršene humanoide. Jedna od najmoćnijih rasa u galaksiji Star Trek_a.
Pošto su oni kiborzi, rešenje se samo nametnulo.
Korisnikov avatar
By Afrodisiac
Ja sam inace dirrty za neupucene, pa cekam da povratim svoje vlasnistvo... pa cu se onda izjasniti.

Inace sto se tice nicka Afrodisiac... palo mi u trenu.
Inace je u pitanju istoimena pesma od Brandy.
Korisnikov avatar
By gorilica
Pre nego shto su se razbuktale emocije izmedju mene i moje najvece ljubavi, nas dvojica smo bili fuck drugari. U tom razdoblju, imali smo trojku sa jednim zaista ok likom iz Beograda (zvali smo ga zechic :) ), koji mi je nakon te noci i nasheg daljeg kontakta nudio da se preselim kod njega, o chemu sam debelo razmishljao jer mi se zaista svidjao a ja nakon vojske josh uvek bio u preispitivanju shta i kako dalje sa svojim zivotom, ali, dok je taj period trajao, nekako preko noci se desila ljubav izmedju mene i bivsheg, tako da je to stavilo tachku na moje dvoumljenje.
Sa zechicem smo ostali u prijateljskom odnosu i jednog jutra, kada nam je bio u poseti, dok sam se ja presvlachio, zechic je glasom prepunim topline izustio to, ispostavilo se sudbinsko: gorilica :) , na shta je bivshi sa osmehom i ljubavlju prokomentarisao: Jao jeste, bash je gorilica. :D
Ostatak je istorija. :)
By Dragonite
Pa, ja sam uvek voleo zmajeve. Bilo mi je malo trulo da uzmem Orm-Embar (Zemljomorje by Ursula LeGuin) ili Smaug (Tolkien)... i tako sam jednog dana čuvao sestru koja je gledala Pokemone, i tu su se neka deca borila dok nije došao žuti zmaj Dragonite, jedan od najmoćnijih pokemona i oduvao ih. Thus, my nick was born.

I čudo je kako je lako posmatrati ljude kroz nickove. Deo identiteta, valjda, svaka stvar je u suštini ime. Kiborga uvek vidim kao racionalnog i staloženog a Zončeta kao nekoga ko voli da ude u provod (not in a bad way); Hlaefdige mi je skroz nekonvencionalna (kao i njen nick: toliko stara reč da je praktično nova).

Jao, sad sam se setio kako je Hlaefdige predstavila Blisserki. Mrtva ozbiljna:

'Ovo je Dragonite i on ima 700 godina.'
Korisnikov avatar
By Dirrty
Znam da ce zvucati pacenicki but here goes:

Kada sam prvi put ugledao taj spot... tu energiju sexualnu i prljavstinu na sve strane... odmah sam znao da sam to ja! :smeh:
U pitanju je spot od Christine Aguilere. Ain't no other!

Ali to se sve nesto kasnije ispoljilo u smislu otvorenog pokazivanja te strane moje licnosti :D
I jedna stvar je vodila ka drugoj, na kraju ja zavrsih i sa tom tetovazom.
Takodje koristim na nekim sajtovima i nick Stripped (inace naziv Xtininog albuma na kome se i nalazi pesma Dirrty) umesto Dirrty jer su mi donekle oba pojma bliska... te sam stoga i Stripped ovekovecio na svom telu.

To bi ukratko bilo to.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A.F.K.A.OB - Artist Formerly Known As OdskoraBi.

Sto rece Zibro, ne znam sta mi bi kad sam smisljao prvi nadimak, verovatno sam planirao samo da citam forum ne i da pisem, pa mi nadimak i nije bio toliko bitan.

A kad sam ga menjao nisam zeleo da stavim nesto potpuno novo, vec da napravim neku varijaciju na temu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!