Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Caos dragi moji forumasi.
Evo upravo lezim u krevetu i gledam kroz prozor, razmisljajuci kako bi prelepo bilo da sam sad sa svojim dragim izgubljen na nekom tropskom ostrvu. Da lezimo jedan do drugog na obali, pod kokosom, zagrljeni, dok nam morska voda dodiruje stopala. Na ostrvu smo samo mi. I dok gledamo u zvezde i uzivamo jedan u drugom i u tisini, na pucini se prelama mesecev odsjaj i sum talasa...
Ah, wake me up :pinknaocari:
Kako vi zamisljate jedno savrseno romantico vece sa svojim dragim/dragom?

:cvece:
Korisnikov avatar
By stefan19
[quote]Originally posted by stefan19
I dok gledamo u zvezde i uzivamo jedan u drugom i u tisini, na pucini se prelama mesecev odsjaj i sum talasa...

Hahaha... Biser, znam. JBG, zanemarite lapsus... Bila tisina ili ne... Nebitno. Bitan je taj velicanstveni momenat

:love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Sutekh
najromantichniji momenat? ja sam na pustom ostrvu :P
Korisnikov avatar
By stefan19
Jao Suteh. SAM? Ih dete, pa gde ti je mladost? Sta ces sam na ostrvu???
Korisnikov avatar
By Sutekh
Pa ja.. i moji robovi. Shta cje mi vishe, taman bi mi dobro doshao odmor :D

prestao sam odavno da budem romantichan :P
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Usamljena topla vikendica u planini.Napolju pada gust sneg i nema apsolutno nigde nikoga kilometrima i nema sanse da niko naidje po tom vremenu, kroz prozor se pored snega vide samo ostri planinski vrhovi u daljini, tisina napolju je savrseno umirujuca.
Nas dvojica smo sami, toplo nam je, odlucimo da skinemo udobne dzempere i da se iskoristimo ovaj savrseni momenat na najbolji nacin :D

Pao je mrak, prilicno smo umorni obojica, on je zaspao na krevetu gledajuci tv, ja prilazim pokrivam ga, poljubim i lezem tik uz njega.
Eto.....:gric:
Korisnikov avatar
By Rei
A ja zamishljam, lezhite pod kokosom, zagrljeni, dok vam morska voda dodiruje stopala.... i onda TRAS, padne vam po jedan kokos na mushkosti! Muahaha :radosnice:

Malo ti je previshe iZklisheizirana ta tvoja romantika :nokti:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Lakiboy_ns
Usamljena topla vikendica u planini.Napolju pada gust sneg i nema apsolutno nigde nikoga kilometrima i nema sanse da niko naidje po tom vremenu, kroz prozor se pored snega vide samo ostri planinski vrhovi u daljini, tisina napolju je savrseno umirujuca.
Nas dvojica smo sami, toplo nam je, odlucimo da skinemo udobne dzempere i da se iskoristimo ovaj savrseni momenat na najbolji nacin :D

Pao je mrak, prilicno smo umorni obojica, on je zaspao na krevetu gledajuci tv, ja prilazim pokrivam ga, poljubim i lezem tik uz njega.
Eto..... :gric:
:love:
ni sam ne bih mogao bolje opisati... bas ovih dana razmisljam o snegu i kako sam pravio jedne zime andjele u snegu sa tadasnjim deckom... prelepi trenutci... jako mi fali sneg i zima i sve to sto ona nosi... :dancing:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Umisljam, umisljam.....
Npr. sedimo na tepihu zagrljeni, sa radija se cuje Areta Frenklin, on me lagano masira(jbg boli me rame sada) bubimo se i mazimo, posmatramo senke na zidu koje pravi vatrica iz kamina dok mraz na prozoru slika enformel :sweet:
Korisnikov avatar
By Escobar
strastveni poljubac ispred crkve na Monmartru dok pod nama Pariz tone u san... i njegove usne koje nikada necu zaboraviti...

(dogodilo se jednom, i mislim da nikad vise nece....) :love:
Korisnikov avatar
By Zoe
Meni toliko fali neka romantika, da bih "obicnu" setnju sa voljenom osobom pretvorila u najromanicniji dozivljaj....:sigh:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Kisa pljusti, grmi, seva, a mi pod nekom ciradom u nekoj zabacenoj ulicici...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Prolece - setamo po parku, sve je olistalo, sunce nas greje, jedemo prvi sladoled u toj godini.

Leto - Stefan je to vec lepo opisao

Jesen - Kisa pljusti, mi imamo kisobrane, ali ih ne otvaramo, nego se setamo po Knezu i stajemo u svaku baru, prskajuci ono drugo. Smejemo se i pevamo "Singign in the rain" i "Umbrella". Kad ne pada kisa, sutiramo uvelo lisce i gledamo kako pada sa drveta. Grejemo se medjusobno, idemo negde na caj.

Zima - Lakiboy_ns je vec rekao tacno ono sto bih i ja
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Jes', pa na kraju zavrsis sa veoma romanticnom upalom pluca na jos romantcnijem Urgentnom... Drzi se ti cirada, veruj mi.
Korisnikov avatar
By Blady
Plaza, more.. i mi na njoj.... lezimo jedna pored druge, gledamo se i uzivamo u pogledu... svuda oko nas stene, prelep beo pesak, prozirno more, gde ribice izvode svoj ples... Ah... otisla sam tamo....
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
i vece uz kokice bi mi bilo sasvim dovoljno... samo da smo skupa:)
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by A.F.K.A.OB
Kisa pljusti, grmi, seva, a mi pod nekom ciradom u nekoj zabacenoj ulicici...
Ooh :leviathan:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by bananica
i vece uz kokice bi mi bilo sasvim dovoljno... samo da smo skupa:)
Sa ovim moram da se slozim. :)
Totalno je ne bitno gde i kako, jedino sa kim. Ljudi i emocije prave romantiku, sve ostalo je manje vazno.
Korisnikov avatar
By LittleRed
bilo koje vece, u hedonistu, sa njom :love:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pravim se da spavam kad cujem da pokusava da se usunja u krevet da me ne probudi, jer je sest ujutru i stigao je iz nocne smene....pa sacekam da se smesti..i onda se okrenem da ga zagrlim cim zadrema....
Korisnikov avatar
By blenta
skorashnji za iskusne sadomazohiste

chekam ga kod moske na kishi
a minuti prolaze
desetine minuta prolaze
a kisha pljushti
mokar sam do gole kozhe
dolazi
i idemo u mek na hladan milkshake

killing me softlyyyy

it only hurts when i breathe... :hail2:
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
... u naletu velike strasti,moja draga potrchi ka spavacoj sobi i ugane nogu... ima li neshto romantichnije od previjanja iste?
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Moon_Hunter
... u naletu velike strasti,moja draga potrchi ka spavacoj sobi i ugane nogu... ima li neshto romantichnije od previjanja iste?
:lol:

Sigurno i zbog moje sopstvene trapavosti, ovo mi jeste najprimamljiviji od svih gore datih predloga.
Živele pedijatrije & gerijatrije koje upražnjavamo sa svojim partnerima! Živela dermatologija i ortopedija! :yay: :sesir:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja sam dozivio jedan romantican trenutak, slicno onom sto si napisala.
Moja situacija je bila sledeca: on, ja, more, zalazak sunca, iza nas suma puna cetinara, miris smole, miris mora,nas prvi poljubac.Podalje od nas je bio stariji covjek, ali nas to nije sprecavalo. :love:
Nikada necu zaboraviti taj trenutak.To sam ja.:)
Korisnikov avatar
By Dina
Maza veciti romantik.... :mazi: Ja sam pretpostavljam imala neke romanticne trenutke ali ja sam to sve zaboravila...
Korisnikov avatar
By Zoe
Neki dan sam ga imala...
Bese predivno....
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Maza veciti romantik.... :mazi: Ja sam pretpostavljam imala neke romanticne trenutke ali ja sam to sve zaboravila...
Zar si zaboravila kako si me drzala za ruku u bioskopu? :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!